157

Анонимен

преди 1 месец

6 милиона са за този закон, включително и голяма част от истинските обратни, само няколко хиляди на НПО хранилките са против!!!

156

Анонимен

преди 1 месец

преди години този директор бе сниман гол и разпространен из нета, но него уволниха заради принадлежността му към ГЕРП!

155

Анонимен

преди 1 месец

Тоя *** първо казва че нямало такова нещо, но после, че щяло да има автоцензура. Като няма такова нещо, защо ще има цензура бе?

154

Изклатен демократ

преди 1 месец

Този директор е онзи, на който преди няколко години се разпространиха голи снимки из интернета. Той е от ГЕРП, и по времето на Фандъкова всяка седмица беше по студията като ПР акция на ГЕРП. НЕ МУ ВЯРВАЙТЕ, ЛЪЖА ПОЧТИ КОЛКОТО БОЙКО БОРИСОВ ТОЗИ!

153

РОДИТЕЛ

преди 1 месец

На този по физиономията му личи че е педофил и гей .Трудно ще се изчисти образователната система от сексуални престъпници , те са проникнали на високи позиции .От време на време изгърми някой Учител .

152

Анонимен

преди 1 месец

България е християнска държава, а този директор е срам и позор за българското образование! Като учител го казвам. Защо ми изтрихте коментар, без да съм обидил никого? Просто изразих мнение.

151

Анонимен

преди 1 месец

Дали в туй даскало не произвежда детска порнография? Да се разследва! Тия спецчастите да нахлузват качулките и да посетят 51-о, а не да спят.

150

Анонимен

преди 1 месец

Според мен трябва децата да учат в отделни училища и по различни програми. След като се придобият базовите знания четене, писане и смятане от там нататък момчетата трябва да учат мъжки неща и учителите трябва да са мъже. А момичетата да учат женски неща и учителите да са жени. Това е ключът към едно здраво общество.

149

Затворник

преди 1 месец

Приветствам, ще посрещна тия другари с наточен щик.

148

Х

преди 1 месец

за жалост различните деца ще трябва да образоват от Интернет, а това често е много лоша идея.

147

HeinrichHimmler

преди 1 месец

Не записвайте децата си при този толераст !

146

Анонимен

преди 1 месец

Ох мале цензура било да не промиваш умовете на децата с обратни извращения. Ами како ще стане, ако някой каже нещо против лгбт+-? Хора в западни държави губят работата си. Това не е ли цензура? Кога станахте всички толкова тънкообидни, че дори шега не може да понесете? Weak man!

145

Анонимен

преди 1 месец

И защо триете смислени изказвания, а оставяте просташките, даже отвратително цинични и безумни изказвания?

144

До 134

преди 1 месец

Така наречените Голи снимки се доказа отдавна, че са ФОТОШОП.

143

ЛГБТ+ ЦЕНЗУРАТА

преди 1 месец

"Училищен директор: Учителите ще си налагат автоцензура". Че то и в момента не само учителите, но много работещи в международни компании си налагат АВТОЦЕНЗУРА (дори НЕСЪЗНАТЕЛНО вече!). Защото изпуснат ли нещо дребно, което може да се изтълкува, че е "против" ЛГБТ - ми просто ще остане без работа. Да не говорм за това, че в някои международни компании у нас има обучения за ДЖЕНТЪР НЕУТРАЛНО ГОВОРЕНЕ. Съпругът/гата си трябва да я наричаш ПАРТНЬОР и не трябва да наричш детето си момче или момиче.

142

Марга Рит

преди 1 месец

до Анонимен 145 Медиите са част от властта , а театрите са вид култура, която възпитава. Нужно ли са повече обеснения? Медиите всеки ден промиват мозъци и налагат политики и ,,правилни гледни точки''.

141

Анонимен

преди 1 месец

До ученик съм - ако си на 18 прави кот щеш. Ако си мъж, махай патката и да те тъпчат други щом това те влече. Като станеш на 40 ще ходиш с памперс. Питай другите опитали.

140

До ina

преди 1 месец

На Александър Велики е отделен един урок и там ме се изучава мъжкия секс, а завоеванията и философията. Така че не се притеснявай, в урока за Александър Велики няма и дума за мъжки секс и не това е целта на урока. Никой учител няма да пострада.

139

Анонимен

преди 1 месец

До ученик съмКато имаш деца някой ден ще разбереш. Не си в положение да изказваш мнение.

138

ученик съм

преди 1 месец

Прав е директора. А за вас коментиращите, ще ви кажа, че още един път трябва да минете 12 години образование за да сте поне средно ограмотени. И един съвет към всички ......Моля ви не коментирайте нещо , което не разбирате. Говорете си примерно...за турски сериали или за футбол.