53

УолСтрийтДжърнал

преди 1 месец

Операцията по Взривяването на Северен Поток е струвала 300 Милиона Долара, Жена от Екипа Взривил ГазоПровода - се Укривала в България!!

52

Избирател

преди 1 месец

Този път 7 гласа от моето семейство ще отидат за МЕЧ!!! Те единствени са срещу ДПС и ГЕРБ!!! Ни Величие, ни Възраждане, ни ИТН свършиха някаква полезна работа в НС!

51

FINAL COUNTDOWN

преди 1 месец

ПРОГНОЗА ГАЛПАГОС ПРЕДИ/СЛЕД ИЗБОРИТЕ 10.06.2024 (ГРЕШКА- х/%):: ГЕРБ-СДС - 72/68(-4/-5,56%); ППДБ - 44/39(-5/-11,36%); ДПС - 42/47(+5/+11,9%); ВЪЗР - 43/38(-5/-11,63%); БСП - 22/19(-3/-12,64%); ИТН - 17/16(-1/-5,88%). КАКВИ ПРОГНОЗИ, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА???!!! ДА НЕ ВИ ПРИПОМНЯМ ИЗБОРИТЕ ОТ 11.07.2021,КОГАТО ИТН УДАРИХА ДЖАКПОТА С(ПРОГНОЗА/РЕЗУЛТАТ) -(56/65),А ГЕРБ - (75/63)!!!...

50

до 54

преди 1 месец

Защото шарлатаните сте вие, вашта леля аналогова.

49

най-много ги е Страх

преди 1 месец

от Ивелин Михайлов - щото няма Шкембе, а Мускули!

48

Анонимен

преди 1 месец

Шайката шарлатани откъде толкова гласоподаватели не мога да повярвам

47

Анонимен

преди 1 месец

Виновна е корупцията.

46

Анонимен

преди 1 месец

Като пишете постоянно едни и същи глупости какво се променя в живота ви нищо но на тези в парламента банковите и сметки се пълнят постоянно от вас кога ще го проумеете но нищо не работят лъжат ви заблуждават ви а вие сте пак никой

45

sd

преди 1 месец

нещата ще се влошат защото ще излезат да гласуват само платените и не-нормалните дето верват на ц-и-г-а-нина от максуда, циркаджиите от величие, падение, меч, щит и т.н.

44

НеГрасуващ

преди 1 месец

този път ще Отида да Пусна за Ивелин Михайлов - нямо по-голямо Наказания от Това за Дълбоката Държава!

43

Муахаха

преди 1 месец

кото видя 15% за ППДБ и ми е Ясно, че е Купена, Платена, Продадена, Социология!

42

Анонимен

преди 1 месец

Виновна е сиситемата, требе да ни дойде некоя друга система.

41

Анонимен

преди 1 месец

Това показва само едно. Парламентарната демокрация е неприложима за България и изчерпала капацитета си. Щом под 1/3 от хората не желаят да гласуват, то гласуват само партии и членове и администрациите. Те, обаче не само че не са България, а са най-гнусната й част. Време е за смяна на системата и това скоро ще се види.

40

Почна се

преди 1 месец

Промиването на Мозъче! Истината е 51% за Величие и тогава да ги Видиме!!

39

Българин

преди 1 месец

Виновен е светът че е направен криво и не ни се появавят читави политици да гласиваме за тях да се грижат отговорно за нас и да ни осигуряват нормален живот, да си имаме дом, работа, достойно заплащане, достъпно и качествено здравеопазване, сигурност и безопастност, функциониращи държавни институции, социален пакет - мед-обслужване, пенсии и грижа за възрастните и децата, ей така искам аз, да си живеем леко и приятно, нали. Ние имаме право на щастлив живот, това ни се полага, но светът е създаден криво.

38

sd

преди 1 месец

още по-Пирова победа за герб се очертава. пълно раздробяване. освен кр-ете-нои-дите от исторически парк ще се намърдат и други циркаджии като щит, меч и противогаз.Правителство няма и не може да има докато русия не се разпадне на съставните си части. докато има русия няма да има България.

37

Сега

преди 1 месец

Народе сам ще си го вкараш, безразличието апатията и гласуването за тиквата и шиши ще видите дали кон боб яде ли и турчин в джамия фърфори ли

36

Анонимен

преди 1 месец

борисов унищожи и пеевски, санкциите не успяха, но борисов успя

35

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление до като тези престъпници от ЦИК организират изборите, починалите гласували ще са повече от живите гласуващи

34

<><>

преди 1 месец

Целта е под 20 % да са гласоподавателите ....100% махленци и купени ! Така нещата ще си дойдат по старому и кервана ще си върви кучетата ще си лаят .....Бойо и Пейо ще делят държавата , народа ще събира капачки за ковиози и вече сигурно и за пожарни машини .....Всичко ще се качва само заплатите бегло ...колкото да залъжат шилешкия народ !