49

тъпанар като теб

преди 1 месец

може и да каже, че са завзели територии 100 на 200 километра и там има 10 мегаполиси и 200 села, но от това няма да станеш по умен.

48

Анонимен

преди 1 месец

Всяко чудо за 3 дена. Сега ще наторят земята на Русия с френска кръв.

47

До 41

преди 1 месец

С кухи като тебе не ми се занимава. Аз па твърдя, че са влезли на територия 40/30 км и напълно нормално да има 40 села! Едно българско село е средно 20-25 км2. Понимайеш тавриш?

46

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците може и да не си връщат селата, а да ги държат там, и тогава украинците ще трябва да изпратят нови подразделения, и после и нови, и нови, да стане като в Бахмут. А руснаците вече си евакуираха цивилното население от там. Ще стана голяма касапница.

45

Анонимен

преди 1 месец

Ами от разказ на пленени украинци от 80-та бригада става ясно, че плана е бил до 11.08 да са превзели Атомната централа и , явно това е целта на Киев да я ползва като разменна монета и тоя план очевидно се проваля

44

Анонимен

преди 1 месец

Русия няма как да оголи границата и хоп Зелето да ги набият прати. Явно са имали данни от службите,че Ми6 готвят сценарий за влизане в Украйна и нарочно са дръпнали всички руснаци от границата, за да влезнат украинците.Путин пред руснаците ще твърди, че не са знаели, за да не го намразят, но това е тактически капан.Така Путин ще оправдае последващи агресии в Украйна, като основание на това нападение.Може да взриви дори Върховната Рада и ще каже ние се защитаваме.Даже ООН се загрижи за руснаците.

43

Анонимен

преди 1 месец

До почнаха топката, не са длъжни да дават отчет на БГ кУпейките или Рашшистите. Ще действат както решат за добре, Пуття също не споделя "Великия План".

42

Анонимен

преди 1 месец

До Gorskio Тези ,,нивини'' се съобщават след като вече е невъзможно да бъдат скрити. Въпреки цензурата начини да се гледат руски телевизии има ,украинците са изгонени от това село преди 5 дни.

41

Курск

преди 1 месец

Еднопосочен билет.

40

Анонимен

преди 1 месец

До ГоУем смех "До 2030-та година им остава да си върнат и останалите 41 села" - влезли са на територия около 500 кв.км, това е 25 на 20 километра, колкото южната част на дъгата на околовръстното в София, къде ги видя тия 41 села.

39

Gorskio

преди 1 месец

аптито лъже 30 часа от 24 часа на ден... Лъже в движение както му падне. Последно плениха над 100 разняци и кадирковици тия дни. Не ги знам какво са върнали и какво не са върнали, само че нашите компейници повтарят рузняшките методички - дали нямат въображение или това им спускат ?!?

38

Анонимен

преди 1 месец

Планът за нахлуване в Русия е на МИ6.

37

Анонимен

преди 1 месец

Един от пленените украинци разказва, че са им казали че това ще бъде просто разходка, там няма никакви военни. И наистина в началото е било точно така.

36

Анонимен

преди 1 месец

Нервоатлантическата радост бе кратка и напълно безмислена.

35

Анонимен

преди 1 месец

Ядрените терористи под заповед на Зелето запалиха охладителната система на централата. Украйна вече един път съсипа милиони животи с Чернобил и сега в знак на отчаяние отново искат да предизвикат радиация,с която ще застрашат живота на цяла Европа. Зелето е терорист. Взривиха и Северен поток. Прокуратурата на Германия издирва водолаза Володимир С.,за да го арестува за минирането на Северен поток. До преди седмица Полша го укрива. Вече се криел в Украйна. Ще им видят сметката скоро.

34

ГоУем смех

преди 1 месец

До 2030-та година им остава да си върнат и останалите 41 села

33

почнаха топката

преди 1 месец

Почнаха да си тупат топката - САЩ казват ние не знаехме, украинците казват - ама САЩ разработиха плана.

32

дяконЪ

преди 1 месец

2822:60 Скоро Одесагюме и то Зестатистиката е видна...малък доброволен отряд в тила...82-ОМбр къде си бе светило на пропагандата чадо?!Айде че мръква и термовизьора трябва да отстрами лобаевката....чудна е

31

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски е заповядал да се изпратят нови сили в Курск, каквото и да струва това. Сирски изтегля бригади от Запорожка област и ги насочва към Курск.

30

До 24

преди 1 месец

Други просешки лозунги имаш ли, че тия се изтъркаха