25

баба мара

преди 1 месец

да срещала съм по ул граф игнатиев мъж с оскубени вежди и червило по устатадо него жена и едно малко дете после се изгубиха от погледа ми

24

Коцето

преди 1 месец

Генчо , много те харесвам , ела в нашата хомодружинка В-ъзраждане ! Чакаме те с Цомчо !

23

Дива свиня

преди 1 месец

:)) Браво! Бурни аплодисменти! Стойностен човек със стойностни мисли и ценности!

22

ТЪРПЕНИЕ vs ИЗТЪРПЯВ

преди 1 месец

Браво, Евгени! Никога не си ме кефил, леко мазничък ми идваш, но с ясната си и последователна позиция относно ЛГБТ+ пропагандата се превръщаш в "звезда на надеждата", че безумната пропаганда и рекламиране на извратеността не са лицето на ЛГБТ. Има разлика между ТЪРПЕНИЕ и ИЗТЪРПЯВАНЕ. Първото е качество на Любовта, т.е. пълно ПРИЕМАНЕ, в случая на т.нар. различните. Второто е ЛИЦЕМЕРИЕ и НАГАЖДАЧЕСТВО и натрупва прикрита омраза и агресия. ЛГБТ пропагандата РАЗДЕЛЯ хората вместо да ги ОБЕДИНЯВА!

21

Анонимен

преди 1 месец

Харесвам Евгени Минчев. Нормален гей. Имала съм приятели гей двойка мъже, общуването с тях беше много приятно. Говорим си по женски,за козметика и куп други неща. Това което се пропаганда в момента,разни драг кралици и прочие е отвратително,а яростта с която се натрапват е космическа.

20

анонимен

преди 1 месец

През 1978 в народното събрание бяха комунисти. Сега в парламента са геьове.

19

Анонимен

преди 1 месец

До Питър Че кой те пита?

18

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 26 - Че това му е интересното. Иначе ... кво? Дърт педро.

17

Анонимен

преди 1 месец

голям пич!

16

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 27 - Ам ... не сизапознат с проблема и определено не си разбрал текста. Никой не отрича съществуването на гейовете. Отрича се тая върла пропаганда и натякване. Ако хвана група 12 годинишни и кажа на вискчите, че да си гей е израз на свобода, на човеколюбие, на нещо прекрасно и хубаво, гаранция ти давам, че до 16, поне половианта ще са се натискали със "същия пол" и ще се обявят свободно за "гей, би" и нещо си, просот защото им е набито в главите, че е "хубаво" и "модерно".

15

Развеселен

преди 1 месец

Идола на копейките - Лорд Минчев :))))

14

Анонимен

преди 1 месец

Преди такива като Азис и Евгени не ни пречеха.По принцип в България сме толерантни.Обаче...новите обратни не са точно обратни,а са си п.е.д.о.ф.и.л.и под прикритие,защото пропагандата им е насочена към подрастващите под 18 г.Това е целевата им група и това е притеснителното.Затова всички сега реагираме зле и сме против тези паради,пропаганди и показност.Иначе кой какво прави поф чаршафите си е негова работа.

13

Анонимен

преди 1 месец

Приказки от 1001 нощ за да си вдига рейтинга. А толкова будали му се връзват на въдичката. Хахахах!

12

Анонимен

преди 1 месец

Ся остава и Азисчо да са изкаже в полза на закона и някой от 70+ пола направо ще са гръмнат... :D

11

Анонимен

преди 1 месец

Евгени, мислещ си, че всички в мрежата са 50 годишни .. ахаххахахаха

10

СССР

преди 1 месец

Точно така! Съветските гейове бяха най истинските гейове. Не като сегашните фалшификати.

9

Човек с достойнство

преди 1 месец

Браво на Евгени Минчев за смелостта Защото в лумпенвърхушната на ЕС не прощава на никой да оспорва решенията й. А за социализма и преследването на хората с обратна сексуална ориентация - Емил Димитров и Георги Парцалев бяха такива и всеки българин го знаеше. Но хората ги обичаха! Помня пътувах във влак и един от пътниците започна да говори цинизми за Емил Димитров, как бил направил дете и т.н. Реакцията на другите пътници бе доста остра, щяха да го бият, но той се усети и напусна бързо.

8

Анонимен

преди 1 месец

Топ гея на Републиката! Мен ме кефи!

7

Анонимен

преди 1 месец

До каква пропаганда Ми като не съществува такава пропаганда, вие резбарите, против какво протестирахте пред парламента?

6

Анонимен

преди 1 месец

Това същество на снимката няма морал и чест. Не само, че се продава на фондации, та то и собствения си з***дниk си е продавал за пари. Ф А К Т. Хайде хайде, Азис даже публично бе описал къде ходи това съветско същество, на какви мъже си продава pekтумa и колко бой е изял изнасяйки го в автомобила. хахахахахахах