500

Дънди

преди 1 месец

Анонимният,как знаеш какво е на фронта? Да не си там? И ти гледаш форумите,копейко. Само,че руските. Там всичко е розаво.. ама всъщност не е.

499

Анонимен

преди 1 месец

На наркомана му трябват чували за трупове, а не коридор за евакуация.

498

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен591 Ukraine Unleashes British Robot Dogs On Russian Soldiers; German Anti-Thermal Camouflage Boosts Their Stealth Bild. тва е на фронта. американските и китайските роботи имат огнемети и картечници.

497

До 82 ОБМР

преди 1 месец

Е ти него ли слушаш .На всички им е ясно,че като украинец каже Добър ден трябва да гледаш къде е слънцето

496

Анонимен

преди 1 месец

По форумите едно на фронта друго. Пишете си

495

Анонимен

преди 1 месец

Ех... най-после НАТО сбъдна мечтата си да нападне Русия.

494

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски , и ''буферна'' зона!Аве тоя сам започна да си вярва , като наш Баце !И Боце ОЩЕ си мисли че ще управлява ,... но , ГРЕДА !

493

Ястреб Османлията

преди 1 месец

Един по надолу ме "обвинява" че съм антисемит. Момчеце, или момиченце, или каквото си там между тези два пола - няма гойим, който да е учил история и проучил еврейската религия да не стане върл антисемит. Ако някой от гойите все още не е антисемит, това значи че знае абсюлутно нищо отностно еврейите!

492

Сът

преди 1 месец

Само времето ще покаже какво ще излезе от тази офанзива. Само знам и гледам ,че всеки ден украйнците пленяват по 100тина руски военни. Всеки ден се качват видеа в Телеграм. Както е да завърши това,вече имат сериозна разменна монета. Оставям настрана унизението за Путин. Вече 10ти ден украйнците напредват в Русия? Къде е армията питат руснаците в тези райони? Това питам и аз А вие копейки още сънувайте великата руска армия.

491

Анонимен

преди 1 месец

И как я създават тази буферна зона точно? ...като нарисуват нещо на една карта и си направят селфи ?

490

82 ОМБр

преди 1 месец

Сирски обяви,че общо 1,8 квадратни километра руски пряпорец(знаме)е свалено от обществени руски згради, и запокитено в калта,в курско.

489

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

много е странно че на задунайци им е по зор, че курска област е зян, отколкото че някв спортяга си присвои 250 к и рече че медала му е руски. иска се определена настройка, нещо като ефрейтор на стероиди, или ибpиKчия с водоноска.

488

До 82 ОБМР

преди 1 месец

Е явно фантазьорите виждат и говорят със звездите

487

IQ 3.14

преди 1 месец

До До 82 ОБМР "зозо", толко ли сте закръшили за хора та се налага да играете и добър и лош полицай едновременно? поне допускайте умишлени правописни грешки, че иначе е комично .

486

Ястреб Османлията

преди 1 месец

Единственото нещо, което постигнаха украиниците е, че доказаха на света че не са българите най-проЗстото племе в света. И така заровиха в калта моята теза, че по-проЗст от българина може да бъде само друг българин ...

485

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

До Анонименосвен с телеграм, май си попредрусал и с компютърните игри. лошото е че нивото ти точно съвпада с нивото на руския гщ в момента. тва е, деда ти коги е партизанин си мислиш че си изобретил топлата вода.

484

Анонимен

преди 1 месец

ВСУ освобобождава крепостниците.

483

82 ОМБр

преди 1 месец

Вие само гледате,но това е далеч от"виждате"

482

Анонимен

преди 1 месец

Украйна се разширява на Изток.

481

Грозната истина

преди 1 месец

Много са жалки копейките. Русия от една година напредва с по 5 -10 метра на ден и това било разгромяване на ВСУ. Обаче когато ВСУ за 5 дена превзема 20-30 километра, това било невероятен успех да руската армия (в смисъл, че руската армия не е позволила на ВСУ да превземе 100 километра). Вече съм убеден, че каквато и глупост да направят руснаците, бг копейките ще изкарат, че това е невероятен успех и е по план.