309

Новините са същиге

преди 1 месец

Невероятните успехи на украинската армия продължават! Поне според бг.мис.ир.нюз. Не може да се отрече, че славните герои на Зеленски умират вече много по-бавно и решително. Бъдещето е за тях! А има и още поле за развитие - все пак останаха 25 милиона украинци от първоначалните 52 милиона при милиционерско-тоталитарния комунистически режим на УССР. Нима искате да се върнат тези мрачни робски времена? Когато нямаше банани и гъспапир?

308

Засрамен Натананяху?

преди 1 месец

Засрамен? Зеленски значи е бая засрамен. А Натаняху, колко ли го беше срам...

307

Анонимен

преди 1 месец

Какъв срам ви гони, бре? Война е, всичко е разрешено, укрите толкова си могат - терористични акции

306

Малеййййй

преди 1 месец

Путин стана за смях.....гледа като пребозал

305

Сгащиха

преди 1 месец

Путин по памперс

304

Анонимен

преди 1 месец

Тая информация да не я е съчинил оня нашия *** от Белинджкат. Много им се иска да са постигнали някакъв ефект. Но уви, единственият ефект е, че всички нахлули ще бъдат изтребени, язък за спецназите им

303

Фитока

преди 1 месец

Гледам,че преди час безмозъчен е написал типично за умственото му развитие признание за себе си слагайки Ника ми и останалите виещи под Луната са го одобрили.Р,адвам се,че съм засегнал полираният му мозък.

302

Анонимен

преди 1 месец

Окраинската пропаганда...

301

Анонимен

преди 1 месец

Терористичното нахлуване в Курска област е "широкомащабна провокация", включваща "безразборен обстрел на цивилни сгради, жилищни домове и линейки".

300

ароматния пръч

преди 1 месец

Другите до месец два ще разберат колко им е акъла,че са "го засрамили".

299

ТЪПУТИН

преди 1 месец

РАЗЧЕКНАЛА СЪМ СЕ ДА МЕ ОПЪВАТ ЯКО ВЪВ ВЪЗПАЛЕНИЯ МИ ПУТИН!

298

Христо Христов

преди 1 месец

ТИЯ УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ МИ СКЪСАА ВЪЗПАЛЕНИЯ ТЪ ПУТИН

297

Анонимен

преди 1 месец

На хода на войната не знам как ще се отрази, но много лошо се отразява на входа отзад на Путин.

296

Анонимен

преди 1 месец

Русия да плаща репарации за разрухата която сдипли в Украйна и да отстъпи завладяните територии!

295

Русофил

преди 1 месец

Защо всички путлерофашисти са и хомосексуалисти? Вярно, че учените доказаха, че синдрома на Даун и русофилията са в резултат на едно и също генетично увреждане и, че русофилията процъфтява сред ромите отдадени на кръвосмешение, но пак не обяснява хомосексуалността им? Или може да се дължи на факта,че вожда им е такъв и те гледат да копират от нея.

294

Анонимен

преди 1 месец

Ами и да го е "засрамило" какво от това след като укрите са станали на пастет. Има снимки в нета... ще ги видите какви са "хубавци". Укрите пробваха, ама бяха смазани доста бързо!

293

Фитока

преди 1 месец

Простете ми, но тъкмо бях на обучение Путин в Анадола. То представлява 300 анадолци с големи тояги и аз голата *** готова с разтворени бузи в поза Путин готова да бъда нанизана. Май мозъка ми е увреден след толкова тояги по лицето.

292

Анонимен

преди 1 месец

Къде сте тръгнали срещу Русия ? Изходът от войната се знае. Жалко за жертвите.

291

Фитока

преди 1 месец

Дори на СССР са били необходими 5-6 години да избие партизанските отряди от последователите на Бандера.Това не е война с немци,че да не се церемонят каква сила използват и въпреки това жертвите са огромни.Съвременните оръжия просто убиват повече.

290

Фитпка

преди 1 месец

Руснаците не са заобикаляли войските на Наполеон,а са ги унищожавали повсеместно,в самата Русия над половин милион и в Лайпцигската битка на народите,където са били 60% от армията на съюзните сили.