88

Анонимен

преди 1 месец

Ми той курск кога е падал под Украйна, лъжеевропейчета? Ей тия герберчета. Много лъжете бе!

87

Хахаха

преди 1 месец

А дали Курск въобще е превзет? Между Курск и куртска област има разлика.

86

Анонимен

преди 1 месец

Прохоровка

85

Тактик

преди 1 месец

Такава беше и сополивата "тактика" да загубят целия соцлагер, защото това била топ секретна тактика на КГБ. Видяхме им тактиката - тотален провал. И ДНЕС същата песен на нов глас. Мачкайте руснята, смели украински бойци.

84

по Ю ТЮБ

преди 1 месец

ЕДНА РУСКА МАМАША ПИЩЕШЕ НА УЛИЦАТА : ИДВАТ ДА НИ ПОУКРАИНЧАТ ! А ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НИ САМО ЛЪЖИ ! ВСИЧКО ВЪРВЯЛО ПО ПЛАН ! ПО КОЙ ТОЧНО ?????

83

Анонимен

преди 1 месец

Няма да има помен от украински войници в Курск до преговорите. Украинците направиха ПиАр акция заплатена с много жертви и техника. Ясно е, че целта на Зеленски е да проси пари, като имитира дейност, играта на САЩ е демократите да отбележат червена точка. Единствените губещи са ВСУ с 10 000 трупа и 300 машини в края на офанзивата. На чужда територия няма как да се окопаят като са атакувани постоянно, на открито нямат предимството на собствената територия и изгражданите дълго отбранителни линии.

82

Анонимен

преди 1 месец

БРАВО ЗАПОРОЖЦИ ! ОТНОВО СЕ ВЪРНАХТЕ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ! В МОСКВА ВИ ЧАКАТ С ХЛЯБ И СОЛ !

81

До 84

преди 1 месец

Точно това става в момента.

80

Анонимен

преди 1 месец

Украинците до седмица ще са утроили зоната си в рашия

79

Мечо Пух

преди 1 месец

Приключва, като обосран вълк. Нищо лично към вълците.

78

Анонимен

преди 1 месец

До Бидон с деменция трябва да си по зле от Байдън ментално за да вярваш на руските фукльвци че са направили нещо повече от това да бягат и да се предават в Курск.

77

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците скоро отново ще са без танкове, само че този път проблема им е че американците няма да им дадат.

76

Бухал

преди 1 месец

Руснаците не само не се записват в губещата путинска армия, а се крият из шубраците да не ги докопат и изстрелят на фронта като пушечно месо.

75

Както и да се

преди 1 месец

напъвате, друзя, Матушката ви отива на майнатаси.

74

Айляк

преди 1 месец

Рашките са допуснали бандерите да нахлуят в Русия. А не бандерите са изненадали или надхитрили рашките. Мотивите? Повече доброволци се записват в руската армия, щото врагът стъпи в матушката, разтягане на бандер армито, които не знаят да се бранят ли или да навлизат още в Русия, развързване ръцете на Путин, изчакване изборите до ноември във ФАЩ и т.н...Или накратко - руският класически капан щракна. Разменната монета е единствено в болните глави на западняците...

73

Анонимен

преди 1 месец

Путин на заседанието в.Кремъл през цялото време стенел оплаквайки се от адски болки от първите три букви на Курск забили се в мекия путински заддник.

72

Сеирджия !

преди 1 месец

Руснетата да не ползват външни тоалетни с дупка, че както пушат, от алкохолните изпарения на мaтерияла може да се изстрелят при врага и да ядат курск!

71

Анонимен

преди 1 месец

Не четете само българсакат преса и не гледайте само нашите медии. Информирайте се и от чуждите и тогава преценете на какво да вярвате. Телеграм е пълен с видеа.Личат истиниските и тези, които са направени с цел заблуда и пропаганда.

70

До 69

преди 1 месец

Аха, а досега не беше мрачен като бомбеше училища, детски градини и площадки, а сега се смрачи, щото му се пече яйце на дъто.

69

Анонимен

преди 1 месец

Те вече почти нямат танкове рашите, много умна тактика на украинците първо да им разбият танковете и ръждясалата саветска техника и след това да нахлуят в рашия.