29

Анонимен

преди 1 месец

А тези хора за кого гласуваха?

28

ЩО ВЕ ?

преди 1 месец

Да ''благодарим'' на Огнян Донев и Любо Пъпката , за ПРЕ-СКЪПИТЕ лекарства от ''ФАРМАХИМ'' .Служителите им са със залати над 6 -8 000 лева , и с все ПО-НОВИ коли , нищо че едно лекарство в Гърция или Турция е например 1.40 лева , разликата на същото в Бг е ''само 11.86 лева ... Колко са разликата в %-тите ?Тази фирма е затворила цикъла , производство, складове и магазини ... ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ ЦЕНИТЕ СИ , А НЗОК пък е в ръцете им , и корупцията е на лице !

27

Анонимен

преди 1 месец

До 28: ти защо не заминеш за Париж? Да си изповядваш евро - ценностите? Аз искам да живея в България, Словакия, Чехия, Унгария... Ти какво правиш тук?

26

Анонимен

преди 1 месец

Е с въвеждане на е-рецепти хората не могат да купуват лекарства нормално и да носят на болни хора. Дори в Швейцария са единствено с хартиени рецепти, но Бг е по папа от папата. Ами Бг е многомилионна.:))

25

Анонимен

преди 1 месец

Пълно е с охранени толупи в болниците , които ползват безплатно здравеопазване. Военни, полицаии и всякакви пропутисти.

24

до До 20

преди 1 месец

потропва ли амортесьора.

23

Анонимен

преди 1 месец

Много русоффилистик се изходил по-надолу,ама заминавайте за Мацква като не ви харесва в Европа бе русоффилистици ссмотани кво правите тука още.Айде влака и за Мацква.

22

Анонимен

преди 1 месец

Колкото повече се вдигат заплатите на служителите на здравето и служителите в МВР и в МОК , толкова ПО-ЗЛЕ СТАВАТ НЕЩАТА !!!

21

Още "конспираци

преди 1 месец

Това за липсата на лекарства по аптеките го имаше в един "конспиративен" план още през 2020г. Една от точките. Поредната "конспирация", която стана факт.

20

Анонимен

преди 1 месец

Да са ни живи и здрви , кадрите и наследството от герб !

19

Помним те

преди 1 месец

И теб те помним "загрижения". Много беше "загрижен" за нас по време на пландемията. Искаше на всички да "помогнеш.

18

ъ

преди 1 месец

Това е положението в просперираща България, член на НАТО и ЕС. Всъщност, подобно е положението и в другите проспериращи членове на НАТО и ЕС. Хората измират от сранни болести, още по-сранни лекарства или липсата на лекарства. Както и от намушквания с нож, огнестрелни рани, предозиране с наркотици, срутване на жилищни сгради... Свобода, демокрация и просперитет.

17

до 1

преди 1 месец

Извинете хлопа ли ви дъската?

16

Анонимен

преди 1 месец

БорбЪтЪ беше да сме в ЕС, за да благоденстваме. Е, охолен живот. Платено здравеопазване и всичко точ в точ. Кво се вайкате? Мечтаехте като на запад и вече е като там. Както каза един приятел в Канада-какво е забранено в Канада? На първо място е забранено да се разболяваш.

15

Анонимен

преди 1 месец

в северна корея нямат марли ,йод, спринцовки и ток в болниците пък не протестират ядат си корените и се кланят на ким в тъмницата щото пак няма ток

14

Анонимен

преди 1 месец

Путинопоклонниците последни издихания.

13

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантизъм се лее отвсякъде

12

лекар

преди 1 месец

Нали направихте електронни рецепти.Разказвам действителен случай.Написах електронна рецепта за внука ми. Беше приета от НЗИС. Отидох в аптеката-няма я! Повъртях се още половин час пак я няма. Отидох да платя сметки-платих и няма и секунди след това получих съобщения,че съм платил сметките.Ето онази система за плащане на сметки е добре работеща система,а тази за електронните рецепти е пример за зле,зле и много зле работеща или въобще неработеща! И ще закопае много хора!

11

Анонимен

преди 1 месец

Така е при капитализЪмЪ !

10

Анонимен

преди 1 месец

Евразийската култура напира. Така иска народът. 2 800 човешки единици дава Русия всеки ден на "бойното поле" в Украйна.