62

Анонимен

преди 1 месец

Не е изненада,че господин Ю-тин няма да съди никой. В съда се представят многократно ДНК изследвания, а той си знае резултатите какво са. Изненадващо е защо другите боксьорки не съдят Лин с колективен иск? Много демократично. Запушиха им устите,откраднаха им труда и мечтите.

61

Гогу

преди 1 месец

До Анонимен 56Да, като дойде Путин обратните ще изчезнат...Мислител си ти!

60

Анонимен

преди 1 месец

Тия след като боксовата организация не ги признава ще се състезават само и единствено по олимпиади. Демек след 4 години пак.

59

една жена

преди 1 месец

Те, ако можеха да докажат женски пол, нямаше да позволят да ги дисквалифицират на Световното. Ясно е, че не могат.

58

Анонимен

преди 1 месец

Вярвах повече на италианците, сори.

57

Анонимен

преди 1 месец

Не харесвам Путин ама май ще почна да се моля да стигне до България и пак да пуснем "желязната завеса". Че става страшно в този свят ръководен от западняците. Определено не желая да живея с третополови,бежанци,обратни,*** и прочие.

56

Анонимен

преди 1 месец

Имаш кайсии и няма да съдиш нормалните хора , че не то позволяват да биеш жени. Браво! Запада има напредък!

55

ТалмуденКабалист

преди 1 месец

казах Ви, че така ще Завършат Нещата - в Свещените ни Книги като Вавилонският Талмуд, си е ясно написано за 6-те пола и вариантите им - всичко е точно!

54

Анонимен

преди 1 месец

Това, което не се купува с пари се купува с много пари. Извинявай къща не храни. Компенсираха Карини по политически причини. Добре, че не я задължиха да се извини, като отстъпи половината от парите, които и дават понеже (видите ли) много им дожаляло на Боксовата федерация и ей,така спонтанно развързали кесията със сума равна на получен златен медал. А Карини се би само секунди, докато нашето момиче се би достойно до последния миг, въпреки, че я ощетиха съдиите. Отвратителна боксова драма.

53

Анонимен

преди 1 месец

Е, това си е традиция в Италия. По принцип в италианския спорт е доста серизно застъпено като подготовка и актьорското майсторство, пък и балетът. Припомнете си мача България-Италия'94 (полуфинал) и ще разберете какво имам предвид. То залягания, то премятания, то пристисквания със съответните жални погледи с посока съдията...

52

Беновска пипа

преди 1 месец

На следващата Олимпиада всички шампионки в женския бокс ще са мъже и жените ще им се извиняват, че участват в тяхната дисциплина.

51

А Цялото Скандалче

преди 1 месец

се Оказа не На Принципна Основа - А за Едни Пари, така ли?!

50

Сега Разбрахте ли

преди 1 месец

че на Жена - нито може да се вярва, нито може да се разчита!

49

Анонимен

преди 1 месец

След едноседмични ''ПРЕГОВОРИ'' , се стигнало до ПАРИТЕ !

48

Анонимен

преди 1 месец

До мда...Алооо , защо цяла Европа е в РЕЦЕСИЯ , а сега и САЩ е в рецесия / според известни медии и специалисти от САЩ / ????

47

една жена

преди 1 месец

Доста показателен е отказът на Лин да съди федерацията.

46

Модерен фашизъм

преди 1 месец

Понатиснаха я и клекна.. Всички знаем как действат как беше... евроатлантиците либерасти. Модерен фашизъм

45

Анонимен

преди 1 месец

До мда... Има ОЧНИ лекари , за такива като теб , ако се усещаш !Всички искаме ЕС да е както преди , но без намесата на САЩ и Англия ...До там ни докараха , че ЕС НЯМА И АРМИЯ , А И ПЛАЩА ВОЙНАТА НА САЩ С/У РУСИЯ !..............Нещо да добавиш ?

44

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам как може да се спори за нещо очевидно. Просто погледнете какво имат в гащите. Колкото до извинението, видяла се е принудена.

43

като в Бг :

преди 1 месец

Който реве , държавата му дава ,... всичките помощи за ревльовците - ресторантьори , за другите не останалЕ ПАК !