24

Forza Italia

преди 1 месец

Аз съм виждал много такива по студентски от тия с скъпите коли кокто и да си чертаят в колата и да си шмъркат на сфетофара.Сега някой ще попита защо не звънна на полицията?Стига глупости МВР е ОПГ!

23

До ХМ

преди 1 месец

И този плешив брадат супермен какво работи ? Стои по светофарите и раздава лично правосъдие.

22

Анонимен

преди 1 месец

Било забранено хайде бе??? Отидете на слънчака по центара пред хотел кубан хората си стоят с ботилките под ръка в другата ти мятка балончето куките си минават и нищо не виждат явно то не е райски газ а хелий....или имат чадър тези който предлагат?? нее то в БГ няма такива неща закона се спазва навсякъде...

21

Анонимен

преди 1 месец

Ми тя полицията пази всички дилъри, кво пищите.

20

Свобода

преди 1 месец

В Русия не дишат райски газ, там директно вземат хероин и "крокодил" и пият спирт. Напишете моля ви в гугъл "крокодил дрога".

19

Анонимен

преди 1 месец

"Демокрацията ли е виновна? Я, пак? Пробвай райски газ в щатите! ".............4 юни 2024г.; двама тийнейджъри загинаха в автомобилна катастрофа в Плея Дел Рей (Лос Анджелис) причинена от шофьор употребил райски газ.

18

Разпоредба

преди 1 месец

в Закона за отнемане на правото да шофира за цял живот. Без право на замяна.

17

Измет

преди 1 месец

***

16

1

преди 1 месец

Трябва да си купя танк. Писна ми от недоразумения на природата по пътищата.

15

Анонимен

преди 1 месец

До 17,Демокрацията ли е виновна? Я, пак? Пробвай райски газ в щатите! И нека не обвиняваме полицията, онези в парламента са сложили такива "наказания", че и да ги хващат и да ги засрамват по медиите, все тая.

14

Хм

преди 1 месец

Има късмет , че е на кръстовище в София , а не в някой град в Анадола , че тогава няма кой да го остави сам да се друса ! На секундата някой як брадат анадолец , изпотен и с бръсната глава ,ще го друса до несвяст ! Има и бонус - през това време "кълбенцата" ще му станат четири ...

13

Анонимен

преди 1 месец

100% е пп-дб, може даже и ай-ти. Те тия са раждани от мъжко dyпе.

12

Свобода

преди 1 месец

Боли от истината, но това са ценностите на модерна Русия, там децата на олигарсите се друсат и правят какво си искат, там руската мафия управлява канли за разпространение на наркоци по цял свят, там ако имаш пари си Бог.

11

Анонимен

преди 1 месец

"Всичко това идва от "братската" ви Русия."........Всичко това идва от запад. Там вече няколко години се диша райски газ на поразия, и до такава степен е плъзнало сред шофьорите, че наскоро белгийски депутат призова спешно да се създадат дрегери за райски газ.

10

бай Ставри

преди 1 месец

дайте ни го в затвора, 6-то крило при бай Ставри, да "подрифтим" с него - ще му пратим душата в рая - хем душата в рая, хем отзад докрая

9

Христо

преди 1 месец

Е те откъде са сигурни, че е райски газ. Може да организира детско парти и да закъснява и да надува балоните в колата.

8

И сега кво

преди 1 месец

Потупваме по рамото, служи за добър пример и да кара така поне докато не убие някой, а после още по - голяма грижа от обществото ще получи

7

Свобода

преди 1 месец

Гледах клипчето, едно здравичко момче очевидно почитател на мутроидеолгоията и мафията. И сега до всички ония възрастни хора, които възхваляват Русия, мафията в България е по пример на мафията в Русия, няма нищо евроатлантическо и про западно в това да искаш да си мафиот и мутра. Всичко това идва от "братската" ви Русия.

6

Анонимен

преди 1 месец

Къдя е видеото

5

Явно

преди 1 месец

доста по веригата прибират добри пари от този райски газ. Щом години наред на всички нива на институциите отказват да го признаят за ракотично вещество. А докато това не се случи, така ще е!