652

ъжз

преди 1 месец

украинците правят нещо изключително тъпо... хабят сили и ресурси които са им много необходими в други направления

651

Анонимен

преди 1 месец

курска област трябва да се освободи от фашистите, които тормозят местното население, това е освободителна мисия

650

До 759

преди 1 месец

Не може да се сравнява защото Русия е огромна площ а Украйна не е планирала и забелязала пропуски в курска област без помощта на американски сателити. Въпросът е, че украинците едва ли ще постигнат нещо значимо като превземане на Курск.

649

Усещам

преди 1 месец

Усещам как хиляди копейки стават безработни и ще трябва да се запишат та борсата!Ще има съкращения при Костя!

648

Анонимен

преди 1 месец

Московчанки трепетно се подмиват в очакване на украинските освободители! Слава украине си подвикват една друга. "Стига с тая самота и с тая самотна лада, най накрая истински мъж-смел и честен"

647

До 783

преди 1 месец

Каква помощ и трябва на Украйна бе , те са в Русия :D

646

Анонимен

преди 1 месец

Офанзивата на Арден номер 2, самоче без стратегически цели. Май че руснаците нарочно ги пуснаха: "Every great castle needs a breach."

645

Анонимен

преди 1 месец

По всичко личи, че чеченците имат тайно споразумение с украинците, да не се сражават помежду си. Иначе няма как да си обясним, че аматовци все ги няма. Впрочем, къде са в момента?

644

Анонимен

преди 1 месец

ISW: само за последната десетдневка на юли, Русия е загубила 87 танка. - opките верно са мaлoyмни :)

643

Анонимен

преди 1 месец

Братя...не сте много тука във форума но на Украйна и трябва помощ. Хайде към фронта. Да помагаме на киевските евроатлантици. Знам че сте смели хора които са готови да умрат за Америка. Нали така пишеме по коментарите? Утре в 10 вечерта ви чакам на Нос Калиакра. От там ще потеглим с гумените лодки подарени на българският военно морски флот от САЩ, и ще ударим омразните руснаци в гръб през Крим! Тази изненадваща атака ще шашне руснаците и те ще дислоцират силите от Авдеевка в нащо направление и така ще дадем глътка въздух на ВСУ! Не забравяйте да минете през сексшопа да си вземете оръжия и други

642

Анонимен

преди 1 месец

до 779 - наркомана - да, но и Кокаиновата Маша също. То за нея не се знае всъщност дали е "тя" или "той"

641

wqe

преди 1 месец

Абе...къде е батко Вова?Нещо замириса на кисело с привкус на дървени налъми на джудже!

640

Анонимен

преди 1 месец

ISW: Русия не прехвърля толкова военни сили в Курск, колкото Украйна би искалаВМЕСТО ТОВА ПРОДЪЛЖАВА ДА ГАЗИ ОСТАТЪЦИТЕ ОТ УКРИТЕ В ДОНБАС.

639

Анонимен

преди 1 месец

Накрая наркоманът ще увисне на въжето

638

Анонимен

преди 1 месец

До 769.Ако излезеш от сайта тук,с лекота ще намериш пленените кадировци! В омразните за теб украински новини,с кадри,клипове и интервюта на живо с чеченците!

637

Анонимен

преди 1 месец

Надявам се Зеленски и бандата му да осъзнаят провала на светкавичната война. Представете си колко нацисти бяха изгорени в района на Курск. Такова количество унищожен противник на ден не сме имали от началото на военната операция. За щастие не седите в дупки, от които всеки един от вас трябва да бъде изваден поотделно. С това действие вие сами решихте въпроса за ускоряване на пълното ви унищожение, написа Алаудинов в своя Telegram канал.

636

Анонимен

преди 1 месец

Никога Завоевателна война Не е била подкрепена Свише, както се мъчиха да го изкарат руснаците. Че и лъжеха за обратното.

635

Анонимен

преди 1 месец

Значи западна пропаганда трябва да има а руска не, а така ли центаци? Що не почнете демократично да се борите със западната пропаганда. Според нея сърбите не са свалили Стелта нали помните... доказани лъжци защитавате.

634

Анонимен

преди 1 месец

Украинците си го навряха много с този ход. Ще бъдат унищожени и никой от експертите не се съмнява в това. Няма вече червени линии. До тук им беше.

633

Анонимен

преди 1 месец

По-важно от завзетата територия е, че чеченци и белоруси отказват да воюват срещу украинци. Явно си пазят силите за някой друг. Скоро ще стане ясно за кого, защото все по-трудно успяват да шикалкавят.