179

Бивш Русофил

преди 1 месец

Съжалявам но си променям сферата на подкрепа и партньорство $ лобизъм се наричало кво да го правиш

178

До 192

преди 1 месец

Тя ги отпуска ама и джоба на хората и за това имаше протести на фермерите

177

Паралиев

преди 1 месец

За да свърши войната, направете парична оферта за главата на Путин, вместо да наливате милиарди в Украйна, така като стана със Салам Хуйсеин, Бин Ладен и т.н. Ако сумата е 60 млн. долара до няколко часа и някой ще прибере парадната, като прати жужо в отвъдното.

176

Анонимен

преди 1 месец

Характерно е, че победоносните видеоклипове в "Тик-Ток" от бойци на ВСУи от руска територия в Курска област са коренно различни от реалната ситуация от "другата страна": в 23 населени места в Сумска област (граничеща с Курска област на Русия) спешна задължителна евакуация от населението беше обявено вчера. Кучето знае чие месо е яло и какъв ще бъде отговорът.

175

Анонимен

преди 1 месец

Заместник-началникът на полицията на режима на Зеленски Екатерина Павличенко каза, че децата ще бъдат принудително отнемани от родителите, които отказват депортиране от Сумска област и чакат руснаците

174

как е? върви ли?

преди 1 месец

Контранастъпа докъде стигна? Объркали посоката чета? :):)

173

Елементарно батка!

преди 1 месец

До До 179 : Запада ли ? "И как забогатява?" - прави се че отпуска помощи. Парите задържа, праща вторични суровини на петорни цени и то срещу заеми и придобива украинската земя без да стъпва да я превзема... банално! Ако руснаците обаче завоюват всичко, запада ще побеснее че няма покритие на далаверата!

172

До 189

преди 1 месец

И за това ли от там нахлуха руснаците към Харков защото видиш ли украинците добре планират всички Е тогава и контрата им трябваше да успее или ония цирк в Кринки

171

Западът помага

преди 1 месец

да изтребят населението.

170

Анонимен

преди 1 месец

"Е тя и Белгордска беше така клоун и , какво стана помниш ли?" --- Помня, бе, ***! Но това в момента няма нищо общо, защото е добре планирана операция, осъществявана не само с ДВГ, а с голяма и добре оборудвана армия. И в момента хората от Белогородска също сами се евакуират, защото областта е застрашена от нападение заради безумните действия на руското командване.

169

До 185

преди 1 месец

Да не беше и руснаците ги спряха още на петия километър

168

Анонимен

преди 1 месец

Краят на Украйна ще бъде ужасен.

167

До Сата Нато

преди 1 месец

И ти ли големия експерт се появи нещо с немски танкове до Москва щеше да стигаш ,а какво стана изгоряха около Работино

166

Сата НАТО

преди 1 месец

и Белгордска беше така клоун и , какво стана помниш ли ----///----- Ами не беше даже близо до това, което е сега.

165

Сата НАТО

преди 1 месец

вече никога няма да излязат от там -----////------ интересно, като повтаряте поредната тьпотия, измислена от рузките свинособаки, поглеждали ли сте картата? Кой ще им попречи да се изтеглят, ако решат да драснат клечката на сичко и да се приберат в територията си?

164

До 179

преди 1 месец

И как забогатява?

163

До.180

преди 1 месец

Е тя и Белгордска беше така клоун и , какво стана помниш ли?

162

До 177

преди 1 месец

Тя вече я загуби и за това се опита да направи нещо на руска територия да вземе под контрол АЕЦ-а в Курск,ама пак греда така става като много си проверяваш и не ставаш нито за политик нито за военен,а си просто Клоун

161

Анонимен

преди 1 месец

"Явно ти не си ходил, защото не гори Русия,а Украйна," ---- Трябва да ходя в Русия, за да разбера че Курската област, която в момента гори е в Русия, с не в Украйна ли? Ти като си ходил това ли разбра - че Курск е в Украйна ?!?!

160

Анонимен

преди 1 месец

С тези "помощи" Западът забогатява за сметка на Украйна