25

Анонимен

преди 1 месец

До До 22. Ще ще...

24

Анонимен

преди 1 месец

До До 18. Трудно е да се обясни с 2 реда, но доставката на интернет за да драскаш сигурно се осъществява от милиони. Някои добиват руда, други правят метали, трети изработват нещата, пети се справят с връзките и поддръжката и т.н. И няма значение много ли е малко ли е населението толкова си трябват за да се създаде нещото. Не знам по какви причини вярвате в тия глупости.

23

До 22

преди 1 месец

В Китай целта е изпълнена! Там много години беше забранено да раждат повече от 1 дете. сега има демографска криза и населението им ще свие драстични в следващите 30 години. Подобно е положението и в други азиатски държави. Индия малко изостава с целите, но и там раждаемостта върви надолу така че и те ще постигнат целите до 20 години.

22

Официална прогноза

преди 1 месец

Само след 25 години една Африканска държава-Нигерия ще има население колкото целия ЕС.

21

християнин

преди 1 месец

Ще се свие световното население,но за наша-християнска сметка.Други религиозни общности раждат,та се късат.Упадъкът на нашия свят започна след 1960 г.Но нали сме гламави,всички пеем в хор,калко сме интелигентни,учени и пр.Показател за нармалността на едно общество е раждаемостта.Всички други приказки са ПЛЯВА.У нас вече са много жените-детемразки,уродливи стари моми.НО СЕ ФАНТАЗИРАТ,ЧЕ ПРАВЯТ ПРОФИ КАРИЕРА.За тях детето не е ценност.Ние ще платим най-скъпата цена за тази наша нечовечност.

20

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 15. Кажи го на китайците и индийците, че те не знаят.

19

Касиер в Лидъла

преди 1 месец

Моите съседи в Германия са пък 2 *** мъже и 3 жени в един апартамент и имат общо дете. Единия е гей, двете са лизбийки обаче като се нагърмят си лягат всички заедно.Всички са безработни студенти, но са точни канят на купони целия вход. То сградата е общинска и само социални млади типажи има . Едната германка ми пусна веднъж даже. Ама си остана само веднъж и пазим тайна.

18

До 18

преди 1 месец

Има! Потърси "План за устойчиво развитие 2030". Там са посочени мерките за глобална реформа. Като една от основните цели е да се намали раждаемостта. В много държави тази цел вече е изпълнена.

17

Анонимен

преди 1 месец

Какви разводи, бре?! 60% от младите си съжителстват без брак. Защо им е да си усложняват живота с юридически и имуществен документ.

16

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 15. Няма такъв план. Няма да има кой да произвежда "блага".

15

Киро Истината

преди 1 месец

Плодовитоста е рекордна!

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 12. Тва изследване може и да не се чете. Там основната тема са ипотеките.

13

Анонимен

преди 1 месец

За какви семейства говорим? В България над 60% от децата са извънбрачни. Навсякъде е така. На запад половината млади хора са сами и без семейство и деца. Всичко се движи по план. Световното население да се свие до 500 милиона.

12

тру стори

преди 1 месец

Комшията ми на 43г си остави жената взе 21 годишна, откраднаха 16 хиляди лева със родния му син и избягаха на море, Сина отиде от срам в чужбина като свършиха парите новата му жена се върна бременна в 6 тия месец от съна му. Сега си гледа детето което муе втори син по документи , а реално внуче. Сина на първия му син му се пада брат и син...

11

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9. А той как е ? Не е ли изневерявал ? Или не се брои ако не те хванат ? Иначе все по-трудно се получава вярност. Няма на каква база да се получава. Няма я базата. Сиурно 99.99% си изневеряват.

10

Анонимен

преди 1 месец

Ами то когато броят на браковете е на най-ниското си ниво, логично е, и броят на разводите да удари дъното. Не е ли тъй? Иначе, при недостиг на финанси започват караниците за кое, колко да се харчат. Едва ли кризата е спасила нечий брак. А по дефиниция какво означава "спасен брак"? Не е това, което се опитвате да внушите /липса на молба за развод/. Колко похарчиха за това "изследване"? А колко енергийни ресурси похабиха за да го четем?

9

Анонимен

преди 1 месец

Ако смяташ, че основния критерий за създаване на семейство са парите по-добре не го създавай. Все ще има недоволни колкото и пари да имаш или нямаш. Като не се спаза принципът "простирай се според чергата" пиши нещата бегали.

8

Топла вода

преди 1 месец

Разводите са по-малко защото и браковете са с 50% по-малко.

7

Анонимен

преди 1 месец

Имам един познат на 36 години е, сега ще се развеждат с жена си. Тя му изневери. Имат и дете на 7 години. Абе много лошо!

6

До Анонимен 5

преди 1 месец

В някой части на Великобритания даже са ни задминали по мизерия...