255

Анонимен

преди 1 месец

ДО 256 КОМЕНТ.: РУСИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА НЕЗАВИСИМА И САМОДОСТАТЪЧНА СТРАНА В СВЕТА- ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ !!! РЕСУРСИ, ВЪНШ ДЪЛГ = 16 % ОТ БВП,ЗА РАЗЛИКА ОТ Г-7, СТАНДАРТИ - ГР. МОСКВА Е ОБЯВЕН ЗА НАЙ -ДОБЪР ГРАД С ОТЛИЧНА ИНФРАСТРУТУРА И СТАНДАРТ НА ЖИВОТ В СВЕТА ЗА 2022 ОТ КОМИСИЯ В ООН - ТЕХНОЛОГИИ - ЛУКСОЗНИ АВТОМОБИЛИ АУРУС С ВОДОРОДЕН ДВИГАТЕЛ ,ВЕРСИЯ И ЗА 600КС БЕНЗИНОВ ИЗНАСЯН В САУД.АРАБИЯ, БОЙНИ ЛАЗЕРИ- ПЕРЕСВЕТ С МОЩНОСТ НА ЛЪЧА= 3 МВТ !,ХИПЕРЗВУКОВИ РАКЕТИ, МОРАЛЕН СТОЖЕР В СЪВРЕМИЕТО !

254

DW=WC

преди 1 месец

Жълтокафявия 80нящ отходен пропаганден Fекален канал бъл8а трансатлантични ценности вече половин век - как го постига?!?Елементарно,нЕкви СалмонЕЛКи,ГерболИННи,Пепита,Сашета,КукунелченцА,Стелий,Анисий и тем подобни ми$$ирченца копи пействат 24/7 статиите им за шепа гривни от Посолството :) :) :)Относно Путин - нали беше у фризера, мили атланшити?!?

253

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

То и турците са стояли в България 500 години несменяеми, но от това за България нищо добро не е произлязло.

252

Анонимен

преди 1 месец

Спомням си по времето на СССР имаше реклама за хапчета против диария и всички си ги купуваха и като гледам досега русофилите не могат да се отърват от комунистическата диария, която СССР направи по источно европейските държави!

251

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

ДОБРИЯТ ДЪРЖАВНИК Е ТОЗИ, КОЙТО ПРАВИ СТРАНАТА СИ НОМЕР ЕДНО, А НЕ СЕБЕ СИ.

250

Анонимен

преди 1 месец

РУСИЯ ЗАЩО НЕ ПРОГРЕСИРА КАТО Е ТОЛКОВА НЕСМЕНЯЕМ?

249

Анонимен

преди 1 месец

Ко постигна за тоя четвърт век е въпроса? Имаше някви наченки по едно време, ама малкопишкието надделя в крайна сметка. Па и историята не понася империи и ги изплюва рано или късно.

248

Изводът

преди 1 месец

Е че там живее население от крепостни без никаква цел и алтернатива затънало в блатото на посредствеността. Ноо всичко свършва един ден и всеки такъв режим е обречен, няколко пъти вече това се случи там. Ще се случи пак. Но никой не може да гарантира че историята няма да се повтори. Просто те не се учат и не правят изводи.

247

Отговор

преди 1 месец

Прочел е томовете на Тодър Живков. 33 години.

246

Бонго Бонго

преди 1 месец

Хорошутка напусни Бг лицемер. Славянин ми бил...къв славянин си ти бре?Няма славяни в България. Ама си много проуст да го разбереш.Оди при пачангата Путин

245

Анонимен

преди 1 месец

Как го постига - конкуренция ако се появи или дава фира или в затвора

244

Анонимен

преди 1 месец

Абе не знам, ама кой се хванал с московията,никой не е прокопсал..

243

С0р0соид русофоб

преди 1 месец

Въпреки мощната западна пропаганда, на запад хората се усетиха, че живеят зле, а властите дават на укропитеците стотици милиарди. Затова и там се вдигат масови протести, които тук не ни ги показват. Къде сте бе JълT0пaветници? Къде сте бе безработни бираджии?

242

Нагло Саксофонов

преди 1 месец

Когато краварската армия позорно избяга от Афганистан, оставиха безплатно оръжие на Талибаните, което е повече от половината арсенал на европа. Вижте справките. Цифрите говорят.

241

До ПУ тя

преди 1 месец

Тик-так, тик-так, тик-так

240

Анонимен

преди 1 месец

Руснака много пие и яде само картофи, а гаубицата му от времето на Сталин, като перне супер модерния швабски Леопард 2, същият става на вторични суровини, а екипажа му е командирован завинаги при бандера.

239

Анонимен

преди 1 месец

Подмяна на гласове, репресии и заплахи, както ДПС в малките населени места...

238

ОДАБ-3000

преди 1 месец

Видяхте ли какво стана със "свръх модерната" американска и натовска техника? Тотално изтребление. На 100 кв. м. 1 леопард, 3 бтр брадли и 1 трал машина. Супер модерната натовка техника е направена на пух и прах от рсзо, което е произведено през 60 те години и гаубици от 50 те години на миналия век. От тука можем да заключим, че Русия е поне 60 години напред във военно отношение в сравнение с пропадналия запад. Нали нямаха акъл, много пиеха и ядяха само картофи?

237

Анонимен

преди 1 месец

Всичкото русофил на Сточна гара и в Сибир.

236

Анонимен

преди 1 месец

Путин не е диктатор. Той е пратеник на БОГ, ангел на справедливостта, доброто, възмездието, светлината и мира.