82

Анонимен

преди 1 месец

Тази *** и некадърна мазна мутра трябваше отдавна да замине в канала на клозета!

81

Анонимен

преди 1 месец

Шопариатът осиротя!В следващият Парламент ще е само един ***!

80

Запек

преди 1 месец

Калинчо когато говори, физиономията му винаги е сякаш има запек. Словесен запек.

79

Свинчуга

преди 1 месец

*** как бе нали беше супер-дупер-успешен МВР калинка-министър...пеевските парцали там го изкарваха новия Батман на републиката.

78

Тракиец

преди 1 месец

Олеле, страшна трагикомедия, че Калин Стоянов няма да е министър! Спокойно ще сложат друг некадърник. Те министрите така ги избират, особено гербавите.

77

Анонимен

преди 1 месец

Ако Горица успее да разкара този ***, ще е добро начало!. Ще гледаме делата.!

76

Голяма драма за Кики

преди 1 месец

Е, и? Като не си министър, Калине, с това животът няма да свърши. Ще е по-добре за следващите избори, за да са честни!

75

Хахаха

преди 1 месец

От изказването на Калин усещам несигурност и едва ли не страх да не би той да не е вече на това място - министър на вътрешните работи!

74

Те това е

преди 1 месец

Подобни екземпляри като Калинчо, с ограничен речник, бавно мислене и физиономия на ученик с ненаучен урок на изпит, са класически избор на милиционерската шайка ГЕРБ, когато искат да демонстрират "независимост".

73

Анонимен

преди 1 месец

Калин Стоянов нарочно направи това изказване за да се зарадвате предварително, но ще останете много изненадани, като узнаете, че той ще е новият-стар министър на МВР!

72

Анонимен

преди 1 месец

На Калинчо по-приляга прякора Кокорчо! С тизи ококорени и кървясали от нещо си очи ми е съмнителен!

71

Фактите не лъжат!

преди 1 месец

Калинчо е много безличен, а неговите дейтвия и бездействия, довели до 35000 гласа купен вот!

70

Свети Миниу

преди 1 месец

Герберасти кефят ли ви новите беенбета? Поръчката за пожарна техника не е била пусната изобщо, пари е имало. Беенбетата са приоритет! Същите *** сте и вие като калинката

69

Рей

преди 1 месец

С тези вечно кървясали очи и облещен поглед, или прекалява с алкохола, или се дрогира, или просто е дебилен, охрана в някоя селска чалготека, да, но за министър определено не става...

68

Анонимен

преди 1 месец

Във Видинско на изборите през 2023 г. ДПС имаше около 300 гласа, а на 9 юни 2024 г. над 5000. Такова брутално пазаруване ромски гласове падна, но МВР-то на Калинчо не го видя!

67

Истината

преди 1 месец

Когато се съставяше кабинета Денков-Габриел, първото предложение за министър на вътрешните работи дойде от Борисов. Мария Габриел предложи Калин Стоянов! Калин Стоянов е човек на Борисов и Пеевски!

66

Мисля, че ...

преди 1 месец

Този им осигури на ДПС-ГЕРБ спокойствие на купуването на гласове на предните избори. ДПС-ГЕРБ направиха АЛА-БАЛА на предните избори! Машините бяха пипани от ДПС-ГЕРБ в ущърб на ПП-ДБ, не ми излезе разписката ш не ми се отчете гласа, разбрах и че при други познати също!!!

65

Нарцис

преди 1 месец

Калин Стоянов да се назначи за Говорител на МВР, той много обича камерите да го снимат и той да бръщолеви нелепици и после да си гледа с любов образа по телевизията какъв артист е.

64

Възмутен

преди 1 месец

Тази изключително проста калинка, вероятно е неадекватен, щото иначе как може да иска още да е на власт, след всичките си нелепи политически коментатри, които направи през последните месеци...

63

А бре де бре

преди 1 месец

Ей, голям мерак и натиск от ДПС-ГЕРБ пак Калин Стоянов да бъде начело на МВР. Незаменим ли е този некадърник?!