13

До 11

преди 1 месец

Тия IQ тестове имат един основен проблем - мозъка бързо се адаптира към тях и научава логическите задачи. Колкото повече такива тестове решаваш толкова по добър ставаш и постигаш по високи резултати. Аз съм стигал до 146 точки на тези типичните тестове с картинките. И какво от това? Нищо.

12

Петко

преди 1 месец

Знаех си, че съм гениален.

11

Анонимен

преди 1 месец

Честит празник, сега като хапнем и може и да си полегнем малко на климатиче.

10

Много ясно

преди 1 месец

Мързелът е движи прогреса. Всички технологии и машини са измислени от мързел. Автоматизацията и изкуствения интелект са последното ниво. После ще е само лежачка по цял ден. Роботите ще бачкат 24/7/365.

9

Да ни е честит 10.08

преди 1 месец

На мен например вече ми се доспа, макар че сутринта се събудих рано, станах и 1 час се радвах на свежата утрин, после пак си легнах и поспах докъм 10.30 ч. Сигурно някаква леност витае във въздуха днес, едва ли случайно тази дата е избрана за Световен ден на мързела!

8

Тест

преди 1 месец

Който иска да провери когнитивната си интелигентност, да си направи IQ тест, но реален на Менса. Има и в нета такива. 90-110 точки е средната интелигентност (повемето хора по света), 110-130 над средното, 131-140 изключителен интелект, над 140 са гениите.

7

Ми да

преди 1 месец

Работят мамуните да стават хора

6

ЮдеюСемитМасони

преди 1 месец

искат Детето ви да става в 6 и да ходи на фалшивото им училище в 7, за да не се Наспива като Малко и съответно да Не Расте Мозъка му! Децата трябва да Спат колкото Искат, за да Мозъкът им Расте, а не да ги Учат на ЧестниЕврейски в Училище!!

5

Анонимен

преди 1 месец

И аз се чудя защо съм толкова мързелив, а то било защото съм бил много умен. Ти да видиш.

4

Анонимен

преди 1 месец

Затова в нашата фирма за да избегнем бърнаут работим само, когато шефа влезе.

3

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е индивидуално и според мотивацията за работа. По-добре без обобщения!

2

Анонимна

преди 1 месец

Аз като ви разправям :) Оставили сме си време да помислим и за съществените неща в живота. Щото само с Just do it не става :)) Трябва и акъл :)

1

Анонимен

преди 1 месец

Знаех си, винаги съм знаел че съм по-интелигентен