515

Другаре,

преди 1 месец

а нашиьо Свръх главнокомандващ Чорап Чорапов, няма ли да прасне едно експозе за "Крим е наш" или "Курск е ваш"!? В пРезидентството на БГ се е размирисало страшно.

514

Бонго Бонго

преди 1 месец

С оня бързият танк дето заседна на червения площад...ха ха ха ха

513

Вярвам на Пригожин

преди 1 месец

Макар и боец срещу Украйна се оказа много честен и откровен човек. Неговото дело по пътя към Москва е продължено от Зеленски, който разбра посланието на Готвача за разнебитената овенна машина на Не/победимата руска армия.

512

Анонимен

преди 1 месец

Кадиров пие ли си кафето в Лисабон или се крие някъде oпиkaн?

511

Анонимен

преди 1 месец

Пияни престъпници апартамента на Милошевич в Хага ви очаква там ще изтрезнеете

510

Карачанаков

преди 1 месец

На този шут или да му спрат пиенето или да му дават качествен алкохол, бояршчика хептен му е размътил мозъка.

509

Вече казах:

преди 1 месец

Подържам постоянни контакти с украинец на 69 години, който е в пряка връзка със смелите украинци на фронта. За нещастие не мога, а и не искам, да публикувам фотки, показващи камари от трупове и непобедима СеСеСеРейска техника. Украинците са освирепели и мелят всьо, което се изпречи на пътя им. Гледайки труповете, то това са младежи, не по-възрастни 20-21 години. Родителите им лично трябва да линчуват Путин и неговата пуяндурска кохорта.

508

Анонимен

преди 1 месец

Нали правиха изложба с унищожени руски танкове из Европа, в Германия ако е нямало - да се направи и да се кротне пияндето.

507

Анонимен

преди 1 месец

Къде е Боби?????

506

ПУТИН-ВОР!

преди 1 месец

24 ГОДИНИ ГРАБИ И ТЕРОРИЗИРА РУСКИЯ НАРОД А СЕГА ЕВРОПА И ЦЕЛИЯТ СВЯТ НО ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА КРАЙ СКОРО!ДА МУ МИСЛЯТ ПРЕДАТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ СЛЕД НЕГО!

505

Анонимен

преди 1 месец

Украинците използваха, че Путин е зает със служебното правителство в България!

504

Анонимен

преди 1 месец

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски ,България се освобождава от руското робство от 1944 до 2022 г. / и Хибридната война срещу Родината ,което ни направи най- бедната държава в Европа !!! ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!!

503

Другаре,

преди 1 месец

Що се умълчахте, като пpъднaлu в СеСеРеРейски автабусь. Развийте някоя нова теория за падението на вашата скапондрена империя и запомнете: No Empire Lasts Forever (Няма Вечна Империя)

502

Анонимен

преди 1 месец

От десет дни ,Путин не е излизал от бункера .Не се хранел ,напикавал се и говорел несвързани неща !!!!!

501

Анонимен

преди 1 месец

Когато в панталоните имаш фамилията си а нямаш топки само заплашваш и се криеш в бункера Жалка работа

500

Говорих

преди 1 месец

С Микита от Украйна, който живее тук, на Запад и има перфектна информация от фронтовата линия. Подържа връзка с негови авери сражаващи се свирепо на територията на "БраЦка Рассия". Каза, че "укрофашистите" мелят рашковцете до откат, едни се предават, а другите ги разстрелват на място. Очаквайте велики новини от Кукерландия, с имени Pycпuя.

499

Копейкин

преди 1 месец

Скара се на Медведев да си пие хапчетата - каза, че ги пиел с водка. Ясно!!! Ама че вие открай време ходите на гости с танкове. Какво друго можете? Ама тоя път ще е край на *** ата еи държава

498

Анонимен

преди 1 месец

Съветът за сигурност на Русия е нещо като детска градина за разни изкуфели популярни лица от руската политика, където Путин праща на практика за вечна пенсия тези, които са станали тотално безполезни. На практика нямат никаква власт и това не е случайно. Този отдавна е там, Шойгу от скоро, Наришник и той...

497

Анонимен

преди 1 месец

Първо ще трябва да минат през Киев. С досегашното темпо в Берлин след 1000 години. Дотогава русия ще провинция на Китай.

496

Afuera

преди 1 месец

Помнете ми думите Путин и този ще го смени с някой друг. Прекалено много се излага Медведев вече.