85

Анонимен

преди 1 месец

Пpaв e Koцeтo, тaa лucyнrepka cu e явнa нoмeнkлaтpa нa зagkyлucueтo...

84

Анонимен

преди 1 месец

Възраждане ще взима все по-малко и все по-малко депутати. Следващият парламент ще са много малко бройки. Никой вече не им вярва.

83

Край с Възраждани

преди 1 месец

Възраждане достигна своят пик. От тук нататък само надолу.

82

Изнервен

преди 1 месец

Тия пък само са против - всеки и всичко. А ти можеш ли да предложиш някой подходящ бе, Копейкин? Да видим за твоя човек какво ще излезе?

81

Аари уа Коцко...

преди 1 месец

Нали щя да вкарваш евроатлантиците в Белене и да ги тричеш, ти взе та си вкара евродепутати. Че даже оня ден викаш на Тошко Йорданов, че много искаш да излезем от ЕС, но нямаш желание. КВО СТАНА С ТЕБЕ БЕ ПИЧ? И ти излъга народа уа!

80

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 33 То в магазина ако видиш кви са ги докарали, некакви сърдити селянки :))

79

Бау

преди 1 месец

Ти пък много си подходящ, освен за клоун! Аман от критикари! Прежалете, бе, прежалете един мандат и го поставете за премиер да видите що за карикатура на управленец е бай Коцан Гагаузина! Волен бе малко по красив и умен, поне знаеше, че за нищо не става, натика Варели и Каракачанов за министри, а той щял да ,,координира действиятя"! 15 години се препитава Волен от нашата глупост, но този ще го задмине по живот на ваш гръб!

78

Разграждане

преди 1 месец

КоZтадин Пpocтaкин0в да предложи по подходящ тагова! Ооо,да, знаем кой ще предложи - шефа си Mytpoфановa.

77

Анонимен

преди 1 месец

Атака пубеда с Костя Копейкин :)))

76

ниско прелитащ

преди 1 месец

Ама , разбира се другарю Копейкин,само Вие се единствен и неповторим подходящ служебен премиер , че даже и постоянен премиер , а даже и доживотен ! Само дето няма кой да ви назначи ,ха-ха ...

75

Предложението на --

преди 1 месец

КОпейчо не е ясно във цялостен вид и на него самия тъи като господарите му още не са го дойзмислили има груб чертеж и идея но няма подробности Но във общи линии на Иконоистите е ясно какво може да направи СИВ и защо се е провалил Русия и Китай ще оглавят съюз на бедните недоразвити многобройни по численост държави --това не предвещава нищо хубаво Друго си е ЕС --съюз на богати държави богат пазар традиции-- да русия има природни богатстано няма пазар--има пазар но бедеееен !

74

Анонимен

преди 1 месец

И за теб няма да глсувам. Веднъж го направих, но повече не. От както почна да ходиш по нощите на сбирки с Киро и Кокора.. айде без мен.

73

До 74

преди 1 месец

Явно ти не си стъпвал в България или не в София,та за това си живееш в твой измислен свят като всеки украинец това, вече на всички им е ясно

72

последние новости

преди 1 месец

Митрофанова пътува към сградата на НС за да връчи повиквателните на Костя, Цомчо и Стоянович. Митрофанова е възхитена от тяхната медийна смелост да отстояват традиционните руски войнствени ценности и затова ги призовава да се включат на фронта в защитата на курска област.

71

До 66

преди 1 месец

Така са украинските копейки те знаят няколко опорки и ги въртят като развален грамофон

70

Анонимен

преди 1 месец

Копейка, ч кажи жена ти от къде получава парите си? Несмееш май... Това Порше Каен което караш тя ли ти го купи? Или и той е от субсидията?

69

До 69

преди 1 месец

Други просешки лозунги имаш ли?

68

До.Алекс

преди 1 месец

Така са украинските копейки,всичко трябва да се върти около Уколандията

67

Анонимен

преди 1 месец

В България има всякакви хора. Едни хвърлят торби с пари през терасата, други превеждат в Нигерия пари за да си получат милионите от лотарията им...А трети гласуват за Възраждане и Костадин Костадинов... напълно нормално за нацията ни.

66

Анонимен

преди 1 месец

Питали Цомчо: "Защо сте толкова задружни с Костадин?" , а той рекъл "Ааа, трябва да му дадеш едно добро HAWK TUAH, разбираш ли ме кво имам предвид?"