467

До477

преди 1 месец

Какви преговори те гонят,ако вземе че нещо се случи с тоя АЕЦ?Тогава преговори ще има,след тоталното разораване на Украйна,което всъщност е и целта на техните господари!

466

до 474

преди 1 месец

Всичко това ще се използва при евентуални преговори. Тактика. Стратегия. Мислене.

465

Анонимен

преди 1 месец

Нещата съвсем ще се сговнясат,ако рашъните се почувстват застрашени като нищо ще ударят Украйна с ЯО и тогава съвсем ще втасаме!

464

До470

преди 1 месец

Газовият хъб в Украйна ли ще си го носят и кой ще е потърпевш от неговото блокиране?ЖП-линиите винаги могат да бъдат изкарани от строя!За АЕЦ-ца просто забрави,ако решат да го превземат с оръжие катастрофата ще е пълна и то не само за Русия а за цяла Европа,та къде виждаш стратегия в това?Защото аз виждам само последваща ескалация в която основен потърпевш ще е не някой друг,а пак Украйна!

463

Хаха

преди 1 месец

Курск ке потъне! Баба Ванга позна за втори път.

462

ГЪДЮ

преди 1 месец

Руснаците казваха не един път,че ще използват тактическо ядрено оръжие ако някой влезе в територията им.Американците пък също казваха,че ако това стане,с конвенционално оръжие ще унищожат флота на рашките в Черно море и щабът му с все престъпници с униформи. Ето това целят украинците и то е очевидно,но никой не говори за тези възможности.Пък и питали били кво става...?

461

Анонимен

преди 1 месец

Както беше казал един украински генерал - "Най-големата ни сила е колко са некадърни и прости в руското командване. Защото с този ресурс могат да превземат цяла Европа, ако не бяха такава бюрократична каша от политически назначени."

460

до 468

преди 1 месец

Вие, русофилите вярно не сте много интелигентни. Повтарям: Газов хъб. Две ЖП линии. АЕЦ. Стратегия. Тактика. Панимайш? Не панимайш. Нормално - русофили...

459

Анонимен

преди 1 месец

В Русия има паметник на Пригожин, но явно нищо не научиха от него. Смяхте се че САЩ ги управлява изфирясал пенсионер 4 години, но не си давате сметка, че Русия също се управлява от изфирясал пенсионер с тая разлика, че въпросния няма да си тръгне никога. До смърт ще управлява.

458

До 463

преди 1 месец

Освен трупане на имидж и създаване на главоболия на руснаците,другото е вятър и мъгла,пита се,струва ли цената която ще плати Украйна и тия"смелчаци"самоубийци?

457

Анонимен

преди 1 месец

Не е ли трогателно, как русофилите се вайкат: "Ще видите вие". Какво да видим бе, юнаци? Да видим как бягат Ахмак сила, или да видим как се предават цели руски подразделения? Какво да видим? Щели сме да видим...

456

Анонимен

преди 1 месец

Путин циври. Захарова се вайка. Военкорите са в депресия. Губернаторът е в паника. Ахмак сила си плюха на петите още оня ден. Местните са гневни. Руски подразделения се предават наедро. Руската армия бомбардира Русия. Газовият хъб и две стратегически ЖП линии са под контрола на ВСУ. Наблизо е и АЕЦ-а. С една дума - ХАОС!

455

Анонимен

преди 1 месец

Последни новини към русофилите: ВСУ са напреднали още 10 км. навътре.

454

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Влезнаха, но никога няма да излезнат! Триста са във Вечните ловни полета, а 70 са пленици. Музеят на разбитата укро-техника на Червеният площад нарастна с нови 20 бронирани машини и друга техника.

453

Анонимен

преди 1 месец

Специално за русофилите обяснявам: В курска област са, първо - последният газов хъб, изнасящ газ за централна Европа /под контрола на ВСУ/, второ - две стратегически ЖП линии, осигуряващи логистиката за рашистката армия /под контрола на ВСУ/ и трето - една АЕЦ /все още извън контрола на ВСУ/. Отделно: Вече е превзет град Суджа, а ВСУ контролира около 300 кв. км. руска територия. Все още ли мислите, че рейдът е безмислен? Продължавайте да мислите.

452

Анонимен

преди 1 месец

САЩ питали Украйна какво става!!!Това сериозно ли го мислите и пишете????Наглосаксонската гмееж е отработила всичко това,въоръжила е въпросните формирования и най вероятно има и не малко западни военни съветници пряко ангажирани с тая провокация,ама има иначе останали изненадани и питали"Квооо Стаааа"

451

Чингиз Хан Путин

преди 1 месец

БЕЗ ПАНИКА ВСИЧКО Е ПО ПЛАН!!! Идеята е като предишния път, където направихме тактическо отстъпление, с което да подготвим капан на укрофашистите! Тогава отстъпихме няколко десетки хиляди квадратни километра, но превзехме Бахмут за 1 година. Сега планът е да се възползваме от огромните руски територии и така докато стигнат до Новосибирск украинците ще са се изморили и ги удряме с контраатака!

450

Анонимен

преди 1 месец

Много кайма(украинци)ще бъде смляна след тая провокация,лошото е че за отмъщение,после ще бъдат ударени жестоко инфраструктура,енергетика и производство в градове и паланки далеч в украинският тил!Абе с две думи,някой усилено търси ескалация на конфликта и ще я намери!

449

до 458

преди 1 месец

Точно. Ахмак сила са били базирани там, но са си плюли на петите още щом са видели ВСУ.

448

Анонимен

преди 1 месец

Не пазеха ли точно там тикток бойците на Кадиров?