25

Анонимен

преди 1 месец

От много планове шарлатаните се САМОСВАЛИХА. Трябва да се пишат партия ПЪКЛЕН ПЛАН. То бива, бива да настъпват мотиkaта един път, втори път, но те са рецидивисти.

24

Баце към Киро и Ники

преди 1 месец

Аз казвах ли ви,че стеПРОСТИнеможачи!!!!!!!!!!!!Сами си признавате че инициативата е на ПП-ДБ.

23

ха-ха-хи

преди 1 месец

Кака ЛенаГладнатаХиена се е навела и тия двамата с професионален поглед гледат изодзади прелестите на Парапета....академика по сапуни чак е зяпнал в захлас.

22

Анонимен

преди 1 месец

Крачун и Малчо с план. Хахахаха Хахахаха Хахахаха

21

Анонимен

преди 1 месец

И сега какво? Ники няма да пътува? Ники трябва да пътува, бееее! Ники е Пантелей пътник.

20

ОЛИМПИЕЦ

преди 1 месец

Тия двамата на снимката са идеална двойка за ФЕДЕРБАЛ/не го бъркайте с бадминтон/...КУКУ и Пипи....си подават перцето ....

19

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

От " мъже" като Пластик п д растик може да се очаква точно това. Таен план тип завера. Като не могат по официален път. Ще пренапишат дневника, за пореден път

18

Анонимен

преди 1 месец

Скоро на ПППДБ ще им се намекне, че господин Денков трябва да излезе от листите, заюото е ходил на срещи с ислямистите от ДПС Доган, които са писали против Израел и имат фанатици, които зоват за унищожение на Израел.Денков няма място повече в политиката.Политически труп е.А ако упорства дългата ръка на Израел я знаете, виждате я всеки ден и час.Трябва да се извините и на Израел освен това.

17

Анонимен

преди 1 месец

Баце ще ги направи на каймa. Малко им беше където ги пусна на ските. Вече прошка няма.

16

фото Папакочев

преди 1 месец

Ето така изглеждат НЕМОЖАЧИТЕ .В всичките си начинания се провалят.

15

До 14

преди 1 месец

Ритаха щото умуваха да сложат за шеф на НС Цеков или някой си не си спомням точно име, но един, който ще може Радев да го вземе за служебен министър председател. Обаче ги разкриха и заснеха. За това плана пропадна.

14

Велчова завера

преди 1 месец

Кат ги гледам тия двамцата на снимката как съзаклятнически гледат към трибуната и аха ,аха да бутнат с поглед Назарян и си казвам : ТулупитеСИоставатТулупи ,ако че единия е академик по сапуни,а другия е с Харвардска диплома умствения им багаж е критично малък...

13

Анонимен

преди 1 месец

Където "ида, мамо - все ме бият. Та и на Кирчо работата е същата. Некадърник! С каквото и да се захванат, каквото и да планират да пълен провал. ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОВАЛА.

12

Анонимен

преди 1 месец

Тая Назарян така или иначе ще е председател на парламента още месец и половина от които месец ваканция. Верно ли някой толкова приритал да я бута?

11

български избирател

преди 1 месец

Всичката му работа на тоя Канадски лъжец е такава АЛА-БАЛА...т.е. да смени "модела" със свой модел...АЙДЕ ЪРььь У ЛЕВО !!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

Деструктивните действия на различните превъплъщения на ДПС, включително на "малкото ДПС" - ИТН и на техния подизпълнител - ГЕРБ не бива да обезверяват привържениците на ПП-ДБ. Напротив, трябва да ги мотивират да придадат със съзидателната сила на позитивна кампания още по-голяма електорална тежест на коалицията ПП-ДБ, за да я превърнат в трайно незаобиколим политически фактор в следващите народни събрания.

9

Анонимен

преди 1 месец

Тия наивници пак не са разбрали.Израел е решило да елиминира ислямистите в БГ начело с аетолаха Ахмет Доган.

8

Хих

преди 1 месец

Първо беше моделът Борисов, направиха коалиция и моделът се преименува на Пеевски

7

На парапета

преди 1 месец

На парапета Киро Лена си ебе_шеА тя квичеше ли квичеше...

6

Анонимен

преди 1 месец

Жена като Рая не се сваля с номера от селска дискотека. В Харвард поне това можеха да научат.