92

Комунизма е СПИН

преди 1 месец

По добре дж е ндър отколкото комунист.

91

Анонимен

преди 1 месец

Ааааа , тя за дрогата и каналите нищо не знае . Пеперуда в розова мъгла.

90

Че

преди 1 месец

СИНЪТ и пропагандата за презервативи не беше ли първия удар по хората да се намалят.

89

Алигатора на Ботунец

преди 1 месец

Бате депутагите им продават синтетична дрога на децата през Служби МВР и мутри да пълнят партийните черни каси но са се загрижили много да не станат дж е ндъри.

88

Реално

преди 1 месец

*** затова не ходят на училище и само се плодят. Тях и за роби не можаха да ги хванат да работят. Пак потърпеши ще са учащите се. Колко поколения унищожи демокрацията? Вече стана не учи, за да се отървеш от всичко.

87

Анонимен

преди 1 месец

Toвa e xuбpugнa вoйнa cpeщy нaшuят нapog u cтpaнa, u ge фakтo cu e reнoцug... Имaмe зakoннoтo npaвo ga ce зaщuтuм!

86

Анонимен

преди 1 месец

СЪС СИГУРНОСТ Е ПО ДОБРЕ ДА НЕ СИ СПИНОЗЕН ПИ.ДЯ.РАС!!! ЗАЩОТО ЩЕ УМРЕШ ОТ СПИН!!!

85

Анонимен

преди 1 месец

До доКой банки ?

84

асена василева

преди 1 месец

аз ще обуча децата ви на моята ориентация хихи ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА!

83

Госпожата

преди 1 месец

Госпожо Нинова, много хора са против Джендър идеологията, но вие искате да покажете, че това е тема по която само вие се съпротивлявате. Щом стане въпрос вие излизате и се изтъквате като основен противник. Ами прекалявате, стига с вашето аз, аз, аз.,.

82

До 73

преди 1 месец

Всеки щат си има отделни закони. Те са като държави в държавата. В Минесота и Калифорния са позволили деца да си сменят пола без съгласие от родител. В Далас примерно не могат.

81

полека госпожо

преди 1 месец

Нинова, имаше един държавник, нарича се Борисов, той беше църковен човек, но ти го оплю и поде война с него...Предизвика сериозна политическа криза, влизайки даже с дяволите на джендър идеологията от ППДБ в коалиция.Сетила си се сега нещо вярно, окей, но си като лъжливото овчарче.

80

Даааа,

преди 1 месец

Нинова и да не ми харесва, като прочетох какви либерасти са писали във форума, ми стана ясно, че със сатанистите борбата не трябва да е с избори, а до крак! С копито!

79

Анонимен

преди 1 месец

Ами както с всичко друго, ако са го убедили да вярва в Иисус, да се тъпче с шоколад и да си развали зъбите, изобщо всяко нещо което човек позволи да му влезе в главата и да придобие статус навик, проблема си е негов. Ако са го убедили да си смени пола, това граничи с лудост, значи е луд. Това е болестта. Както ако са го убедили да си прави *** проблема си е негов, ако иска и слонско дилдо да ползва у дома си. Стига да не е на улицата, тогава трябва да се отцепи района и да се обезпаразитява

78

Анонимен

преди 1 месец

Със сигурност по-добре със сменен пол, отколкото неграмотен български бачкатор уж патриархален татко. А да не говорим, че точно на комплексарите патриархати без 2лв. в джоба, които избиват комплексите си на аутсайдери в обществото, децата стават обратни.

77

Анонимен

преди 1 месец

Нинова я кажи сега , когато ЕС е в криза , защо натискате държавата да приеме еврото ? Нали си икономист ? Това трябва да ти е темата , а ти си избираш тема , ала-бала .Единствения начин да оцелеем във финасовита криза която вече е факт , след падането на борсите , е да не приемем еврото .Борда ни дава свобода , ако желаем да вържем лева с която валута си поискаме .Като икономист , трябва да знаеш бруталните последсвия за държавата от въвеждането .

76

Анонимен

преди 1 месец

По добре комунист отколкото гнусен ПИ.ДЯ.РАС спинозен разбираш ли ме ???

75

Анонимен

преди 1 месец

Tpябвa ga ce paзkpuвaт u uзoблuчaвaт negepacтuтe c влacт, нeзaвucuмo kakвa! Hapogът тpябвa ga знae kou ca злogeuтe, paзpyшaвaщu oбщecтвoтo u цeннocтuтe...

74

Ники-Мики

преди 1 месец

Българина, тва иска, да е дж е ндър ! Той и по психология си е дж е ндър "

73

Бай Илийчо

преди 1 месец

Сопа,сопаа тряаа игра могу,инак управия няаа. Божеее до кво доживях а вида,меките китки да имат повече права от нормалните ора.Да умра ич да мъ няаа. Фъргайтв атома бря Бааго извратенио свет.