222

Империя на злото

преди 1 месец

Ха-ха-ха, кремълските иdioti ВИНАГИ обвиняват другите в това, което те самите правят.

221

Анонимен

преди 1 месец

Чакайте сега, вие не разбирате ХУСИТЕ ще потопят американски самолетоносач, само почакайте

220

Анонимен

преди 1 месец

След като бъде пребит Иран ще го последва рашка , а тези в Африка без бой ще се изсулят от там .

219

Браво

преди 1 месец

Едно не може да се отрече на руския тролей. Само под тази статия заработи 150 рубли от Митрофанова.

218

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 230 Файдата е да принудят фюрера Путин да си извади башибозука от Украйна за да защитава Курск, Орел, Тула и Масква. Руския фюрер най-сетне започна да разбира че или трябва да се изтегли навреме от Украйна или да завърши като Хитлер в бункера си.

217

лелел

преди 1 месец

тия бушмени руски, кой където ги хване, все за смях ги прави.

216

Анонимен

преди 1 месец

Е то има ли някъде голтаците от пРосията да не ги лупат като маче у дирек? Е нали самая могучия, нали трета год превземат селца и паланки, как така урките отворили втори фронт па чак и в Африка? То бива крива ракета ама чак пък толкова. Явно путинарко като се изпусне в бункерчето и пак урките са виновни, нали така ***?

215

Анонимен

преди 1 месец

Изстрадалите от нацисткият режим на Путин расиани посрещат с цветя и хляб Освободителната Украинска Армия в Курска област!

214

Анонимен

преди 1 месец

В момента Вова Пупкин плаче и нарежда по Първи канал на руската телевизия.

213

хе хе хе

преди 1 месец

Едно не може да им се отрече на коментаторите-атлантици - стараят се здраво за 50-те лева. Но пък не искат да ходят да се бият за Зеле, нищо че там парите са много повече:)

212

Анонимен

преди 1 месец

До Голям майтап 227 Както вървят нещата като на майтап украински войник няма да се върне обратно в украйна. Засега остават по курските полета. Файда от цялата тая пушилка за Украйна няма да има, само негативи.

211

Мда

преди 1 месец

Расия пак реве и се оплаква

210

Анонимен

преди 1 месец

До Дон КикотДа, ама не. В Курск няма военни обекти, просто укрите се юрнаха да убиват собственото си цивилно население и бомбандират църквата, убиваха цивилно население, което няма оръжия и това за тях е "успех", през това време, оголиха други две области, където руснаците напредват, а сега и ядат шамарите в Курск. Четете "Русская весна"!

209

Голям майтап

преди 1 месец

Гледайте оправданията и хленча на командира на Ахмат в нета. Било невъзможно да спрат украинците и затова бягали като пилци по полето.

208

Анонимен

преди 1 месец

Я как хубавко горят села в Курска област, браво. Руските самолети сами си ги бомбят, за радост и разтуха на населението.

207

Анонимен

преди 1 месец

Расианската армия и ррасийските фашисри, убиват предимно собствения си народ, под натиска на нацистката, кървава хунта на Антихриста Путин, като капак Путин превърна Расиа в концлагер, затваряйки границите. Има много расиани, насилствено пратени да воюват срещу украинците, сред тях има дори хора, чиито роднини са убити от расийските нацисти и ахматбатальоните, но ги ловят като животни и ги пращат да воюват, затова населението бяга или им чупи и пали бусовете, колите от отчаяние

206

Анонимен

преди 1 месец

Кокаиновата Маша пак не е досмъркала

205

Анонимен

преди 1 месец

месеца още не почнал а поне стотина украинеца се опитаха да избягат от конс-лагера украйна

204

Анонимен

преди 1 месец

Урките ядът яко бой в курска област само за 24 часа над 300 урки станаха на тор

203

Анонимен

преди 1 месец

До 2222Украинската армия и укронацистите, убиват предимно собствения си народ, под натиска на нацистката, кървава Киевска хунта и Зеленски, като капак Зеленски превърна Украйна в концлагер, затваряйки границите. Има много украинци, насилствено пратени да воюват срещу руснаците, сред тях има дори хора, чиито роднини са убити от укро-нацистите и укро армията, но ги ловят като животни и ги пращат да воюват, затова населението бяга или им чупи и пали бусовете, колите от отчаяние