73

Анонимен

преди 1 месец

Живял съм доста дълго в чужбиана и да, българинът е страхливец. Компенсира страха си със завист, препиване и перчене, което няма нищо общо с човешкото щастие. Навсякъде има хора учили-недоучили, но всеки си знае мястото.

72

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 82 - И да си оправил тия неща за себе си и семейството, пак не ти е пълно щастието, като гледаш около себе си нещастни хора. Подтискащо е.

71

До 79

преди 1 месец

Ами направи си труда да се разходиш до Австрия,поживей поне няколко месеца и ще разбереш къде е разликата в уредена държава с щастливи поданици и държава като нашата където властва,анархия кражби,корупция и рекет на всеки ляв крак!

70

Анонимен

преди 1 месец

До vs - Плюс за второто изречение, азбуката ни е уникална! За медиите......Думи нЕмам!

69

Анонимен

преди 1 месец

Големи мрънкячи сме си, няма спор

68

Анонимен

преди 1 месец

Най-важното е да си здрав.Борбата с тоя проблем-пази Боже- отнема ресурс от време и средства. Второ, зависи от теб. Насочи се към образование и специалност, която осигурява реализация и доход. Направи проект, а не да пискаш, че си висшист, а метеш офиси. Трето, научи се да не скучаеш. Ако си мъж, хойкай с повече жени. Можеш да го правиш, без да си женкар или к. вар. Намери си хоби, колекционирай, около нас има красиви неща спортувай В Австрия е роден Хитлер, на Дунав има 100 моста нямало е СССР.

67

Пот

преди 1 месец

Виждаме ви промените- смяната на пола и чуждите гражданства от които се представяте за българи

66

Анонимен

преди 1 месец

И какво означава уреденост? Това е изпразнена от съдържание дума която използват простовати хора, които нямат реална представа за света. Българина реално не е нещастен, но много обича да се оплаква, това ни е националния спорт. Много хора просто не смеят да кажат, че живеят добре, защото това е тема табу в нашето общество. Другия ни проблем е нашия тежък комплекс за малоценност - всичко в България е лошо, всичко в чужбина е супер.

65

Анонимен

преди 1 месец

В самата основа на цялото нещастие на българина, е неистовият му страх от промяната. Той иска да живее като европейците, ама ако може да си мисли и действа като едно време на село. Няма как да те оправи дезодорант, ако миришеш на пот и вкиснало.

64

Ганьо

преди 1 месец

Хи-хи-хи, така ще бъде столетия напред. Ако ни има. Най-смотаното племе на планетата.

63

Анонимен

преди 1 месец

Е важно, че апартаментите ни струват колкото в Атина. Това явно ни прави малко по-щастливи

62

Анонимен

преди 1 месец

неможе да бъде българите са щастливи бели индианци управлявани от слуги на краваршнгтон- направо си е ново турско робство но управниците от краваршнгтон са много по жестоки

61

Анонимен

преди 1 месец

Може да си решите всички проблеми като емигрирате в Русия. Русия чака, вземайте еднопосочния. Там и без това е рай. Що не хващате пътя, а само обяснявате колко е добре там?

60

Анонимен

преди 1 месец

Поредния слабоумен комунист.

59

Емил Кюлев

преди 1 месец

Нещастни са щото са алчни и ненаяли се сите! А тиквата, свинята, кирчо, кокорчо, носа те са най - алчни и най нещастни :(

58

Анонимен

преди 1 месец

Тези които имат някакъв потенциал е време да се ориентират - цяла държава обезлюдена имат. Разни там конспиратори, леви, десни, лгбт-та, путинофили, русофили, американофили и други еднодневки дето живеят във фейсбук и тикток ще си стоят на минимална заплата по големите градове. Останалото си чака новите аристократи. Бягайте от некадърници. Депресията на еднодневките е заразна.

57

Анонимен

преди 1 месец

Ето, това е: "За съжаление българинът е нескопосник, но на всичкото отгоре иска да наложи своята нескопосия на другите. Не може да си избере читави управляващи, а ако по някаква случайност ги избере, веднага бърза да ги охули, щото били "умно-красиви", "харвардци" и всевъзможни глупости, които умели манипулатори му набиват в балканската маломерна картуна. Няма как да стане така."

56

Анонимен

преди 1 месец

Пресен пример за това как институция води война срещу хората - личните документи. Бях пряк свидетел как възрастен човек бе размотаван от районното до банката и обратно. Ставаше въпрос за изгубена лична карта написа му на една бележка с егн то и го прати до банката да плаща глоба, там отказали без документ и обратно. Добре че бешр един човек да му плати с карта, а той да му даде там 20те лв за глоба, която даже не трябва да има защото е задължение на държавата да издава този документ.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 57 - Грижа, бе, от държавата.Държавата ще плаща вноски за възстановяване на телекомуникациите на Украйна, щото ние вкарахме зелника в сво-то. Направо подскачам от щастие откак научих новината!

54

Няма страшно

преди 1 месец

Споко ще става по зле в България за в бъдеще.