142

Ужас

преди 1 месец

Големи бандити излязоха -пп/дб но сегс на изборите ще ги накажемПосле да ги почва прокуратуратаА как ни льгаха , че са честни , почтенни

141

Шиши прави

преди 1 месец

Единственото ,което може-плаща на ПИК да му лъскат имиджа.Че неговата медийна "империя" никой не я чете.

140

Анонимен

преди 1 месец

Машина минус твърд фен на Дву-личие,Няма- такъв, или продължаваме-подмяната, или Герб-Пеевски, или фенове на Сокола. Или Из-раждане.Шибайте минуси и спамете.Така оправия няма. Следващите избори са същите. Докато не изкарат парламента с павета. Там има доста.

139

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски е прав. Знаете ли защо. Когато те прецакат вадиш компроматите от чекмеджето. Няма логика да плюе ако не е истина.Не съм фен на ДПС.нито герб, нито промяна,нито БСП или има такъв ***, *** и двуличие.Само си вадят кирливите ризи.Защо не гласували хората... Е не сме ***. Видяхме ви всичко и няма партия или лидер за който да го направим. И аз и другите хора.

138

Анонимен

преди 1 месец

Ами Шиши ,... гледат , учат се от тебе , бе Брато , ти какъв си , по друг ли !

137

Ewian

преди 1 месец

Тоя не може да развърти едно Евро или Долар бизнес, в нормалния развит свят, защото е санкциониран по Магнитски. Няма банка или фирма, която да работи с него. Затова реве и бpъщолеви нeбивaлици.

136

Анонимен

преди 1 месец

ДП има проблеми със сексуалността. Постоянно в чужди действия търси интимна умисъл с елементи на поквара, като "седеше в скута", пиеше "мазно" кафе, някой целунал нещо... Важното е, че на българина такава арогантност и гавра му се харесва.

135

Анонимен

преди 1 месец

Ей, твоята партия има около 5% от хората в България. Какъв си ти, че да казваш кой какво трябва да прави?

134

Анонимен

преди 1 месец

Тях ги създаде човеконенавистната ДС, но когато се карат помежду си, научаваме толкова много техни тайни. Сигурно има и още, но за съжаление, политиците мислят за своето его, печалба и безкрайно дълга политическа кариера, не за държавата и народа.

133

хм

преди 1 месец

много обяснява. не му е както трябва. вижда се.

132

анонимен

преди 1 месец

След неуспешния опит на промянажиите да сменят Рая, резултатът е че Пеевски става любимец.

131

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименЩе счупите, но ....собствените си глави. А че "Магнита играе" по вашите доноси, това и децата го знаят.

130

Анонимен

преди 1 месец

Свински Съветски Свещенни Съюз! Слава на Свинефермата! Наше свободно Текезесе, партия с прасе, с вас тържествува комунизма на скара! Всяко кюфте граната, всяка консерва Русенско варено - танк срещу империализъма!

129

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен А Mr Пеевски на кого разчита? Нищо не коства на Коалицията АнтиПеевски да се споразумее с Назарян - Главчев и Борисов-Пеевски да изреват на умряло. Още повече, че ББ може да пожертва Шиши. Или младите от ГЕРБ да пожертват Милиционера. Време му е да си ходи в Банкя на почивка.

128

Анонимен

преди 1 месец

Рашков е най - съсредоточен когато прелива ракия от дамаджана в малко павурче.

127

ъ

преди 1 месец

Дебелян взе да дава фира, бръщолеви несвързан и го е страх да каже нещо конкретно. Явно оня, хидроинженера-философ, ще е вечно начело на ДПС. И като умре, пак.

126

Анонимен

преди 1 месец

Мистър Кеш и Копринков къде дават парите от събрания кеш? Питам за един приятел от Украйна

125

Анонимен

преди 1 месец

До Toni Ivanov....най вече рашков- мистър Дамаджан с пачки евраци и пудели и трафиканти на "гости ми идват всякакви"- та къде са ония чували с 60 милиона изтеглени от неграмотен ром- мда видяхме ги с пуделите..ах да от ЕК много често обявяваха че емигрантите при Дед ви се увеличили в пъти и почертаваха, че това се организира от най високо място..що- ами да не ни приемат в Шенген по земя- а той с пачки за нови 17 къщи...

124

Анонимен

преди 1 месец

Работата е Ясна. Щом Пеевски се подиграва с мафиотите на бившата ДС значи дъртите едвам дишат

123

Истината

преди 1 месец

Христо Иванов и Копринков и Доган са братя в ДС