364

НОМЕР2

преди 1 месец

Преди няколко години,бяхме на почивка в Хисаря, дъщеря ми я заболя зъб. Събота вечер. Момичето на рецепцията ни каза, че не знае за дежурен стоматолог, но ни даде номера на нейни зъболекар. Обадихме му се и той каза да отидем при него. Човекът направи някакви процедури/ПЛОМБА ЛИ ИЛИ НЕЩО ДРУГО, НЕ ПОМНЯ ВЕЧЕ/. Попитахме колко ще струва, а той каза: ЗА ДЕЦА ПАРИ НЕ ВЗЕМАМ! БОГ ДА ГО БЛАГОСЛОВИ!

363

Номер2

преди 1 месец

ами леко, нежно, без много шум, този лекар трябва да бъде разстрелян!

362

112112

преди 1 месец

Възмущаващите се, я идете на частен прием при лекар в чужбина да видим колко ще ви излезе!

361

АК47

преди 1 месец

Не е луд който яде зелника.Ама за дете ... Зле си е постлал пред Господа.

360

Анонимен

преди 1 месец

Не напразно БИРНИКА е бил бутнат в калта! Щото макар той да не е виновен виновно е обществото което позволява да се съдират по 7 кожи от гърба на болните и нуждаещите се! Никаква хопократова клетва нама тук плащай или мри! Сигурно така им е казал на хората търговеца на услуги!

359

Така,

преди 1 месец

след като разпорят трътката и разкъсат матката на алчния мошеник е редно да му се отнемат правата и бъде тикнат в затвора до края на живота си да се учи на морал и етика!

358

Анонимен

преди 1 месец

По време на социализма здравеопазването беше БЕЗПЛАТНО!!!Образованието беше БЕЗПЛАТНО.Нямаше безработица.Помня го това време.При капитализма(тукашния)...ужас!Капитализмът в България се оказа едно недоносче.

357

Боби

преди 1 месец

Абсолютни мошеници са всички лекари. За моя проблем няма лечение, защото нищо не откриват. Пълна ***. Сам се лекувай и не разчитай на тези мошеници.

356

Пипо

преди 1 месец

Безценно е да, затова си се засилил веднага да го оцениш. Интересно какво си щял да направиш ако се беше оказало, че нямат да платят. Нашите ментори от Великата Американска Империя такива ги изритват от болниците без лечение...

355

Анонимен

преди 1 месец

Бахтинаглатаотрепка.

354

Анонимен

преди 1 месец

А по времето на социализъма, всичко това и за малки и за големи беше безплатно. Държавата го осигуряваше.

353

BlackMetal

преди 1 месец

Тез парички, да ги дадеш за свещички! Гадмръсна изродпроклет - пари за преглед на дете. Дано на твоето дете се наложи да даде такива пари за преглед!

352

Аман

преди 1 месец

Защо докараха детето на бившия президент в България , а не го спасиха в Гърция бе абдали. Медицината навсякъде дере кожи.И тук пук пук, и там пук пук. И тук пук и там пук - навсякъде пук!

351

Ася

преди 1 месец

По голяма мафия от болниците и лекарите няма. Източват здравната каса с фалшиви документи за лекувани хора. Източват на хората кръвчицата от лакомия. Дано се задават.

350

Анонимен

преди 1 месец

До НЯМАТ НАЯЖДАНЕНе всички са такива, не може да ги слагате всички под един знаменател!

349

Ася

преди 1 месец

Дано на тоя доктор парите не му стигнат да се излекува!

348

Анонимен

преди 1 месец

С тези цени, ще се върне времето да действат като бандитите или партизаните от миналото, отвличат доктор да ги обслужва и излекува, след това го пускат да си ходи!

347

НЯМАТ НАЯЖДАНЕ

преди 1 месец

НЯМАТ И ТОВА Е > САМО ЕДНА БУЦА ПРЪСТ В УСТАТА И ЩЕ СПРАТ

346

Разпорен Анус

преди 1 месец

И гълта до асфалта: Така го виждам тоя доктор

345

Захари Потър

преди 1 месец

Малкия ми беше с температура в Гърция миналата година, заведохме го в болница, прегледаха го без да платим една стотинка...мерси ама на черноморието точно никога няма да стъпя