51

до 43

преди 1 месец

ще караш робичката, ако някой изобщо те пусне на строежа. То геюве по строежите баш не ги пускат.

50

Анонимен

преди 1 месец

Няма нищо лошо, че сравняваха с лъскавите стоки в Некерман, но вместо България да се развива и да произвежда стоки като в Некерман, българите решиха да се наведат и да вдигнат краката пред западняците, като си мислеха, че ще им осигурят лек и приятен живот, като лека жена която вдига краката за лек и приятен живот. Но вместо това получиха бой и мизерия.

49

Анонимен

преди 1 месец

Toва което ние познаваме като капитализъм от 70-те никога няма да се върне. Повечето европейски столици са заприличали на гета американски стил и е пълно с цветни същества от г3а на географията. Разбиранията за средностатистически заможен от средната класа вече не съществува. Ние скочихме от планов социализъм на социалистически капитализъм. За съжаление и запада възприе много социалистически начини на управление и по подобие на древния Рим ще се самоунищожи. А в България е в пъти по-зле.

48

Зозо

преди 1 месец

Абре копейки я се огледайте. Ресторантите пълни ден и нощ, коли - няма къде да паркираш. Гърция часове на опашка за морето.... Та кой нямал пари бре????????????

47

хе хе хе

преди 1 месец

Умните и красиви мильонери от Софията веднага налазиха темата. Да обясняват колко убаво е в просперираща БГ, част от проспериращ ЕС. Всъщност и ЕС и БГ се превърнаха в една помийна яма. Под мъдрото ръководство на умните и красивите, дето са с по два мозъка - пилешки и ягнешки. Добре, че и на това му приближава краят:)

46

баба мара

преди 1 месец

август е а цените са полудели сметките за тока също а в същото време сме покритис фотоволтаици на зем земя

45

ОСОБЕНО УЯЗВИМИ

преди 1 месец

СА СОЦИАЛНО-СЛАБИТЕ ИНДИЙЦИ > ДОБРЕ ЧЕ ПОНЕ НЕ ПЛАЩАТ ТОК, ВОДА, ДАНЪК-СГРАДИ, ТАКСА-СМЕТ И к'вот съ сетиш .> ДОБРЕ Е СЪЩО ЧЕ ПОЛУЧАВАТ НАД 20 ВИДА ДЕТСКИ И ПОМОЩИ > мнооого са зле горките

44

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/37 "... но сравняваха само със САЩ и западна Европа" - сравняваха с моделите в лъскавия Некерман. ПП. В средата на 80те в холандия от 15 милиона жители, 3 милиона са били под официалната граница за бедност. Това значи социални помощи да си купат храна.

43

Зозо

преди 1 месец

.........у нас има 1 млн. души в активна възраст, които отсъстват от системата - не се знае дали работят и какво работят............. Бачкат какво правят :))))))))))) На черно. Така и ще бъде с на Асан Василев глупостите.

42

Стенли

преди 1 месец

Бази да се чете нази

41

Анонимен

преди 1 месец

Мене западнатa идеология и ЕС по ме кефат. По-добре джендьр и гей отколкото залухан ceлски русофил. Аз искам да карам биемдаблю и мъсидис, а не москвич и лада.

40

Стенли

преди 1 месец

Тъй тъй ние не си гледаме бази ами тръгнахме руснаците да оправяме то остави Турция ами Северна Македония и Сърбия ни изпревариха по заплати не говоря за София

39

Христо Христов

преди 1 месец

Е и? Какво очаквате? Още 2015 година председателят на ЕК заяви, че "Славните дни на Европа са отминали".

38

а бе, дебили прости,

преди 1 месец

защо си мислехте, че капитализма в България ще бъде както в Дания и Люксембург, а не както в Хаити, Пуерто Рико или Нигерия?

37

пенсионер-ветеран

преди 1 месец

ами Цените на Раните са по 3 и то спрямо Западна Европа!

36

масово

преди 1 месец

новобогаташи и месни дерибей демострират нереално висок стандарт за мащабите на държавата и и кономиката и ножицата между богати и бедни се разтваря все повече.

35

Анонимен

преди 1 месец

През цялото време на съществуване на социализма стандарта на живот в социалистическия лагер беше равномерен навсякъде и беше много по висок средно от капиталистическия свят, но сравняваха само със САЩ и западна Европа, но не и Южна Америка, и Африка, и Азия, които също са част от капиталистическия свят.

34

Жъзе Порел

преди 1 месец

А бе! Абе как е цавтящтата градина, бе? Цавти ли бе, цавти ли цавтящата градина, а?

33

Анонимен

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Европа, и разправя, че Европа си е добре, има си всичко и не се нуждае от нищо, икономиката си джитка супер, развива се, хората забогатяват, летищата са пълни.

32

Евроатлантик

преди 1 месец

Путиниска пропаганда. ЕС е рая на змеята и няма бедни, всички живеем от богато пребогато,даже цената на тока ни е най високата в целия ЕС. Заможни сме. Слава Украине!