249

Анонимен

преди 1 месец

Мъжете са физически по-силни и е очевадно как мачкат жените. Лия Томас- 400 при мъжете става 1 при жените без грам конкуренция, "боксьорки" осакатяват съпернички, в атлетиката последните мъже стават "рекордьорките". Защо се правят на слепи, че анатомията е различна и хормони и кастриране не променят? Момче на 13-14 е по-силно от топ спортист жена. Искат да има убита на ринга? Предната съперничка на мъжа беше смазана и се отказа, за да не бъде осакатена. Сега нашата състезателка е наред.

248

Анонимен

преди 1 месец

Ненормално ново , цялото лгтб на фронта за рециклиране !

247

Мишо

преди 1 месец

Това е ужасно, абсолютен обществен упадък и деградация. Спорта и олимпийското движение са мъртви след позорната "олимпиада" в Париж!!!!!Безумие е мъж да излезе срещу жена! Няма такова понятие като смяна на пола. Не може мъж да стане жена и обратното. Невъзможността те да се възпроизведат и да имат деца в новия им пол го доказва. Няма как мъж да се състезава срещу жена и обратното. Безумие!!!!!!!!!!!

246

Анонимен

преди 1 месец

Искат да ни внушат,че е нормално но няма как да стане ! И разни евроатлантиченца да ми казват че съм ***, защото мъж с брада и дамска рокля ме отвръщава ,няма как да стане просто!

245

До Поручик Ржевски

преди 1 месец

В Алжир смяната на пола е законна. Сега сам си направи извода дали Европа има нещо общо. *** неграмотно ; )

244

Анонимен

преди 1 месец

Въобще не става ясно мъже ли са, *** или жени набухани на макс с тестостерон. Само летят някакви празнодумия да имат безделниците да се разправят. Преди години една африканка не допуснаха въпреки, че беше жена, оригинална жена, но имаше свръх много тестостерон и приличаше на танк.

243

259

преди 1 месец

Я пак кое е хомофобия бе сбъркан ,твоята крава може да е сбъркана но нашето момиче не е .Само косъм да падне от главата на това дете и ще има последствия сбърканяк.

242

До Тафрова от Лондон

преди 1 месец

Ясно,че са те изкарали от там, аз от друга страна далеч не съм нагазил там където си ти.

241

Fakew news

преди 1 месец

Това са жени, а не мъже. Аман от хомофобия

240

ЛБГТ ОБЩНОСТ

преди 1 месец

Ние джендърите подкрепяме с две ръце това. Това е част от евроатлантическите ценности.Всеки мъж може да буха жена.

239

Леля Асена Василева

преди 1 месец

Алжиреца е много секси...бих му се отдала във всичките си отверстия многократно...

238

Тафрова от Лондон

преди 1 месец

До Анонимен 253 Клоака е кафевото устройство от което си излезнал....

237

Поручик Ржевски

преди 1 месец

Явно щом състезателката е от Алжир, значи са алжирски ценности, верно мноо сме прости. Добре, че имаме свръхинтелегентни български леберали да ни отворят очите. Сигурно много банани сте изяли, за да станете толкуз умни. И мъж да смели жена от бой пред всички ТВ камери явно си е алжирска ценност. То и в Париж вече има повече алжирци отколкото французи. Аз като истински европеец отказвам да гледам тази еманация на алжирската първобитност.

236

До Анонимен 242

преди 1 месец

Само, че МОК не е Франция. Лошо е да си толкова глупав, че да не можеш да осмислиш нещо написано... за това сме най-голямата руска клоака в Европа.

235

До Анонимен 200

преди 1 месец

Тайван и Алжир в Европа ли са ? Според теб явно -да.

234

До Анонимен 228

преди 1 месец

Ти прочете ли от кои държави са боксьорите или просто си тролваш.

233

Анонимен

преди 1 месец

Нашето момиче да хвърля ръкавиците и да се прибира -не е страмно жена да откаже бои с мъж ... ние сме с теб и решенията ти ,българите няма да позволим наши жени да бъдат матретирани публично заради евро ценностната им система

232

Поручик Ржевски

преди 1 месец

Отсега нататък всяко домашно насилие може да мине като женски силно емоционален спор с елементи на спорт, стига мъжа да си сложи рокля на делото.

231

Анонимен

преди 1 месец

Нека ви е ,да се къпете в западни ценности всички демократи ,,,,,,всички евроатлантици да ви отпуснат в задния двор

230

Анонимен

преди 1 месец

Мъже по боксерки разбирам, но мъже-боксьорки - не.