177

Анонимен

преди 1 месец

Навремето много българи си доведоха жени от СССР. Тия жени си отживяха тука с апартаменти къщи коли заплати премии и прочие. На някои от тях бг мъжете им починали. Те се сетили че са украинки и сега моля ви се бежанки на Запад.

176

Русофил

преди 1 месец

До 167: и защото образованието беше на почит затова "образованите социалисти" мятат пари през терасата на плодовете на социализма наречени роми, затова същите тези образовани социалисти си хвърлят *** през терасата, храчат и плюят без дори да погледнат дали отдолу минава човек, гласуват за Боко защото им приличал на бай Тошо и куп други примери как на хартия образовани, а реално нищо незнаещи произвеждани на конвейер продукти на социализма.

175

Анонимен

преди 1 месец

соц, не знам русофилите дали са чели тази руска класика, но знам, че бендеро-нацистите разрушиха паметника в Киев на автора-киевлянин на тази руска класика.

174

до 177

преди 1 месец

Това е било преди 100 години. То ако е така, да вземем да четем "Добрия войник Швейк". също е много поучителна. Или пък "На западния фронт нищо ново". голям си интелигент.

173

Анонимен

преди 1 месец

Запада разбра това което ние си го знаехме че украинците са руснаци. Там има гражданска война. Трябва сами да се оправят. САЩ се лакомят за ресурси и влияние но Европа не е точно така.

172

До 175

преди 1 месец

Има мухи,ама в главата ти само

171

Анонимен

преди 1 месец

Преди много дни Блинкин твърдеше, че Пиндостан е насочил, отправил F-16 в Украйна. Руснаците ги чакат с нетърпение да ги пратят при Леопардите, Челенджърите и Абрамсите. Горят от нетърпение да приберат обявения бонус от 15 млн рубли.

170

До 177

преди 1 месец

Гледаха я , защото след третия ден почваше да прави "парцали " така става като няма консерванти,ама имаше и друга не само обикновена,и както се казва кеф ти риба кеф ти паламуд

169

до 178

преди 1 месец

Не така агресивно, бе чувак. Това беше просто по Булгаков. Не съм го измислял аз :D

168

Анонимен

преди 1 месец

До соц - А ти, като си чел, поинтересува ли се кога е писана книгата, кой период обхваща, та дори и кога е починал авторът, пак може да ти помогне. Механично да шляпнеш откъс извън контекста не е много коректно.

167

До 175

преди 1 месец

Е ще ти дават един шут накрая , защото си нагъл

166

Анонимен

преди 1 месец

Хвърлят се огромни бойни части срещу села и малки градчета, очаквано там защитата е по-слаба, да се покаже все някакъв успех! Броя на убитите в руската армия е ужасявящ и това се крие от обществото, включително и с наказателни мерки и затвор!

165

До 174

преди 1 месец

Къде не са носили, имаше бира и обикновената издържаше 3 дни , защото нямаше консерванти

164

соц

преди 1 месец

Дайте ми нарзан помоли Берлиоз. Нарзан няма отговори жената в павилиона и необяснимо защо се докачи. А бира? дрезгаво се поинтересува Бездомни. Ще я докарат привечер. Какво имате тогава? попита Берлиоз. Кайсиев сок, само че е топъл каза жената. Добре де, давайте, давайте!Кой от русофилите е чел тази руска класика?

163

До 172

преди 1 месец

Тоя е украински тролей и нищо не знае за България и си мисли ,че тук е било като в неговата Урколадия

162

до 170

преди 1 месец

Стига с тези банани, бе. Те бира не носега вие банани та банани :D

161

До 170

преди 1 месец

Да и всичко беше истинско,а не като сега,ако си ял кренвирши значи си ял всичко.И сиренето беше сирене и кашкавала беше кашкавал,а не ония ден купувам един за 19.50 и като го сложих да правя сандвичи се разтече мазнина и една жълта топка остана

160

Анонимен

преди 1 месец

До Русофил - Не знам кога си се пръкнал и къде си живял, но точно по соца образованието беше на почит. И на ниво! И на вишистите се гледаше отдолу нагоре, с уважение. Хората се стремяха към знание, не като сега към купуване на дипломи, щото да се Фалиш, че имаш виШУ.

159

До 169

преди 1 месец

Е в Уколандията ти може и така да е било и сега и тук си носите украинска простотия,ама не върви

158

Анонимен

преди 1 месец

До До 133 - По повод " нямаше банани и портокали". Имаше ги по празниците само, но за предпочитане е, защото бяха истински вкусни, ароматни и сочни плодове. А сега всеки ден, ама фуражни банани, а от портокалите и лъжица сок не можеш да изкараш, някакви съсухрени и смотани.