24

Пияния помак

преди 1 месец

До Христо Христов- в 9,30 минаха на Девин чуха се

23

Христо Христов

преди 1 месец

До 116 "... защо е минирана границата по времето на соц-а" - както пише в статията - гърците също са имали взривове на мини. Вероятно поставени, за да не могат гръцките партизани, борели се за Гърция срещу немците, а после за Гърция срещу англичаните, да не избягат от преследването на проа-английската продажна хунта в Атина. Но де неграмотен евроатлантически про'с'так да може да чете разбирателно?!

22

Анонимен

преди 1 месец

Чебурашките и под тази новина се актизивираха да лъжат и да защитават комунистическия "рай". Бoлни мозъци... А правописът им ги издава, че едва са завършили основно.

21

Анонимен

преди 1 месец

"Богомил Бонев срещу МВР министъра: Интересно, за какви минни полета у нас говори това момче. Последната обезвредена мина стоеше като сувенир на бюрото ми. Или този министър изобщо не е в час, или всички преди него не помнят какво са закусвали"

20

До 14

преди 1 месец

Щото и двете държави не са особено стриктни с документите, картите на тия полета са загубени, а тия дето са ги слагали вече не са живи, района е насечен и на никой не му дреме за мините

19

Да бяха

преди 1 месец

оставили и това поле на турската граница - сега нямаше да се чудят каква по смешна ограда да поставят и да ги гонят по Тракия :)

18

БАНко

преди 1 месец

зозо , МИНИТЕ ГЪРМЯХА КОГАТО ОГЪНЯ БЕШЕ В ГРЪЦКО !!! ГЛУПАШКИТЕ ИЗВОДИ СЕ ХАРЕСВАТ САМО НА МАЛКО УМНИТЕ !!!

17

Фют

преди 1 месец

До 11. А за мините по Беласица да кажеш нещо? Те са от българска страна, от към Гърция Беласица е голо бърдо. И, не сме чули грък да преминава нелегално границата, но всяка пролет имаше поне десетина трупа на българи, които бягаха от "рая".

16

Христо Христов

преди 1 месец

"В 9 часа сутринта в борбата с пожара трябваше да се включат и френските самолети, както и наши военни хеликоптери. Но към 10 часа машините все още не бяха задействани в потушаването на огъня." - френска му работа... Но може и по-зле.

15

Анонимен

преди 1 месец

Копейките и чебурашките в коментарите да се запитат защо е минирана границата по времето на соц-а, познат сред тях като "рая на земята". Подсказка - не е, за да не влизат нелегално от други държави.

14

Анонимен

преди 1 месец

А тези мини до сега защо не са обезвредени? Като изгасне пожара това трябва да е първото нещо което да се направи там и да се обезвреди границата.

13

До 10

преди 1 месец

Тия дето ги описваш са противотанкови, има противопехотни, всъщност не разбрах от кой тип са в полето

12

Samo minavam

преди 1 месец

На една застава, като набиеха кадъра, защото беше проклет, отиваше да пасе в минното поле. Две години, го чакахме да гръмне, но стъпваше между мините

11

До Зозо

преди 1 месец

А за тия мини дето са на гръцка територия нещо да кажеш професоре, само да ти кажа, че всички гкпп са подготвени за взирв в случай на война, повечето са я на мост, я след проход или в проход, всичките имат планове да се гръмнат, стандартна отбраната тактика

10

мините ги правеха да

преди 1 месец

изгарят бегълците на режима . колко много са избити . една мина е 80 см на 40 см . вътре има бронебойно-осколочни шрапнели и 5кг експлозиви . гърците не си огасиха пожара . сега ние да им го огасима . гърчотини , гледат само парите от летовистите . дано угасят пожарите .

9

Зозо

преди 1 месец

Минирано е. Щото пазеха някой да не избяга от но Бай Тошо руския рай.

8

Анонимен

преди 1 месец

До 4. А потушаване на въстание, гасене ли се превежда бе, литератор не умен?

7

анонимен

преди 1 месец

Другарите минираха границата с Гърция. Сега си купиха хотели там и си харчат краденото.

6

Копейките

преди 1 месец

и рушки троляци жалеещи за бай-Тошовото време да идат сега да разминират

5

Анонимен

преди 1 месец

Русия щеше да ни помогне със самолети.