178

Анонимен

преди 1 месец

Всички мразят Русия и ще помагат на Украйна до пълната и победа

177

Христо Христов

преди 1 месец

До 168 "Има информация. че финансовата министърка на САЩ е дала да се разбере. че САЩ няма да плащат дълговете на Украйна и евентуално нейно възстановяване и всички задължения на Украйна трябвало ги поеме ЕС, " - това е позицията на САЩ ОЩЕ ОТ 2014 година. Нуланд го каза ясно тогава.

176

Анонимен

преди 1 месец

На Украйна лесно могат да откажат помощ, но когато тази помощ е по заповед на САЩ е много по трудно и за това малко стани имат смелостта да откажат.

175

Русия...

преди 1 месец

блато... А ПРЕДИ 117 години БЕШЕ ДЪРЖАВА...

174

Анонимен

преди 1 месец

Русия претърпя един от най-унизителните си разгроми при военни операции в чужбина. При сблъсък с туарегите, сражаващи се за отделянето на северната част на Мали в самостоятелна държава, бяха убити и пленени десетки наемници на "Вагнер". Руските държавни агенции специално отбелязват, че става въпрос за операция на частната-военна групировка, но след смъртта на основателя й Евгений Пригожин всички подразделения на групировката минаха на подчинение на руското Министерство на отбраната, така че унижението е за Русия.

173

Анонимен

преди 1 месец

На вчерашния парад в Санкт Петербург по повод деня на военоморските сили на Русия са взели участие кораби от Китай, Индия, Алжир и Египет. Присъствали са висши военни от 30 държави.

172

болшевишкиТЪПАЦИ

преди 1 месец

в БЪЛГАРИЯ блеят и вярват на Кремълски кухоглавци ! ДА БЛЕЯТ ! ДА ВЯРВАТ ! ОВЦАТА ЛЪВ НЕ СТАВА !

171

До 176

преди 1 месец

Така е няма Братя интереса клати феса

170

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с плана за мир на легитимния президент на държавата Украйна?

169

Капиталист

преди 1 месец

Мене капитализма по ме кефи от социализма.

168

Украйна

преди 1 месец

Държава просяк.

167

До 172

преди 1 месец

На украински ти мирише и време да го разчистим , защото България е капиталистическа страна и при капитализма всеки си гледа интереса и каква ми е на мен Украйна,че да се занимавам с нея

166

169

преди 1 месец

Събирането на милиарди САЩ настояват да стане чрез предоставяне на замразените руски активи. ЕС вече одобри предаването на Украйна на милиарди от лихвите по тях. Предстои да преживеят отговора на Русия. Русия има какво да секвестира. Когато започне, "бидет плач велий и скрижет зембов" (ще има голям плач и скърцане със зъби)

165

болшевишкатаГНИЛОЧ

преди 1 месец

смърди в БЪЛГАРИЯ ! ВРЕМЕ ДА ИЗРИВАМЕ ТОРИЩЕТО !

164

емо

преди 1 месец

милиарди на американските и европейските данъкоплатци пълнят гушите на военно-промишления комплекс и под формата на оръжие текат към украйна. дано тръмп, ако спечели изборите, да сложи край на това и тогава нашите евро-атлантически ветропоказатели ще сторят същото. и не само те.

163

тоя Дирек УЯми

преди 1 месец

професор по КРИВО, да си пие ВАЛЕРИАНА и да го НАЛАГАТ с МОКРИ ЧАРШАФИ докато му СМЪКНАТ ТЕМПЕРАТУРАТА ! ПОЛИТИКАТА не е лъжица за ЧОВКАТА МУ, нито се побира в КУФЪЛНИЦАТА МУ, където ВЕТРОВЕ СВИРЯТ и се събират НА КОНГРЕС ! ТРЪМП не се нуждае от съвети на КУХОТИИ !

162

Анонимен

преди 1 месец

Има информация. че финансовата министърка на САЩ е дала да се разбере. че САЩ няма да плащат дълговете на Украйна и евентуално нейно възстановяване и всички задължения на Украйна трябвало ги поеме ЕС, така че да се настроят да дават пари години и години по много. Американските данълкоплатци не трябвало да усещат войната.

161

Дилбер Танас

преди 1 месец

Американците , ако европа не им купува буклуците. Стават на Северна Корея. Да не се правят на велики, че ще се ниграят.

160

Пловдив

преди 1 месец

А, Украйна ли,тя се връща в териториите си,скоро ще е.Збогом евроатлантически палячовци.И Крим върнаха,и пред портите на Москва са,фашистки ***,ще ви изтрием от лицето на земята,жалка фашистка ***.

159

Анонимен

преди 1 месец

Късно е либе за китка, да се бяхте съгласили за широка автономия преди 2г, когато го предлагаха. Сега условията са по-тежки.