224

Левски

преди 1 месец

За Европа, само ще си мечтаете!!!

223

анонимен

преди 1 месец

Най-добрият начин е да се присъедините към България.Така ще влезете директно в ЕС! Българите, въпреки всичкия хейт ,са добре настроени към т.нар наречените след продадената част от ГЕОРГИ ДИМИТРОВ Македония.

222

анонимен

преди 1 месец

Ако продължавате с хейта ще си останете единствено в границите или на велика сърбия или велика албания.

221

,,Ако бях Македонец&

преди 1 месец

Щеше да ме е срам от толкова грозен и противен човек като този !!! Не на расизма но хора като този са срам за света и околната среда !!!

220

.

преди 1 месец

Много "умно" професоре и подло в същото време , амакато гледам по-скоро няма да влизате в ЕС , сега зависите от Мосю Франсоа , не от гъзещите се навсякъде български политици, а ония като кажат , че има правола за влизане в ЕС , значи няма заобиколка ти го налнемм у големия нос посърбен ...

219

Анонимен

преди 1 месец

Значи на кукуво лято!

218

Анонимен

преди 1 месец

Абе Мицков, нали за да вземат български паспорти са декларирали български корени. Така, че приемайте българите в конституцията и недей да шикалкавиш. С отложено действие. Това па животно какво е. И нашите да говорят така, в ЕС но с отложено действие. Добре, за вас, че нашите леваци не могат да договорят падане на визите със САЩ, че тогава още толкова ще вземат наши паспорти.

217

Анонимен

преди 1 месец

Трай, коньо до зелена трева. Я станете членове, я не.

216

Простиян Вицковски

преди 1 месец

Скопените ще видят ЕС през крив макарон с този хе йт! Колкото са Македонци, толкова са и Европейци. Единствения начин за успех е да се помирят и спазват договорите за добросъседство с България.

215

Много злобно

преди 1 месец

Със голяма злоба се изказва неверника.....

214

Анонимен

преди 1 месец

Спряха коридор 8, а ние да им спрем газа освен. Това ще е глупаво, но на Вардара откачиха съвсем!

213

Анонимен

преди 1 месец

Мицков чака да натиснат България. Но немците така през същата схема да подкокоросват по- малкия, вместо да посредничат честно, загубиха два северни газопровода. И сега да натискат голямата България заради малката нагла Македония надали ще бъде опция! Вярно е, че с Македония може да контролираш Балканите и да правиш интриги, но и мярка трябва! Нещо мярката убягваше на ЕС до скоро.

212

Анонимен

преди 1 месец

Питали го мицковият дали има друг начин да влязат в ЕС. Да, има такъв начин - сливане с България

211

Българин

преди 1 месец

Хи-хи-хи, Ами те няма да са живи бе, мицковски. Защото още 100 години няма да влезете.

210

43657

преди 1 месец

Тоя, като го видя и започвам да се смея, а като прочета изказванята му започвам да плача от смях...... Благодаря, че те има, че си ШУТ N1

209

Херкулес

преди 1 месец

Така както са я подкарали единствения им шанс да влезнат в ЕС е ако Сърбия нападне Косово. Тогава набърза ръка ще се предвижват нещата, което означава между 5-7 години. Иначе ще има да си чакат с десетилетия.

208

Фондерлайнен

преди 1 месец

Никога ЕС за РСМ!

207

Анонимен

преди 1 месец

Публикуване на списък на северномакедонци с български паспорти, на сайта на Външно министерство. Списъкът да бъде изпратен в ЕК.

206

Анонимен

преди 1 месец

Ако това се случи, то всички тези лица, които скъсат българските си паспорти, ще бъдат осъдени задочно и ще бъдат обявени за персона нон грата в България.Дипломите им, ако имат такива, от български университети, ще бъдат обявени за невалидни, бизнесът им в България, ако има такъв, за незаконен, от което ще последват дела и финансови задължения. България ще изпрати протестна нота на РСМ и ще преустанови всякакви контакти с нея.На РСМ трябва да се покаже, че България е държава, а не сръбска кръчма

205

Анонимен

преди 1 месец

Хахаха този не може да живее без да споменава България. Събужда се и ляга с мисълта за България, сигурно я и сънува.