16

Анонимен

преди 1 месец

Момичето е било щоктливо, че помага на татко си, а той е бил горд с това. Дяволът дебне такива моменти.

15

Анонимен

преди 1 месец

Не бил говорил с доцента. Окей, интересно. Дали не му е споделил каква беля е направил? Не бързам да обвинявам, де, но за мен тук става дума за човешка грешка на 90%. 10% шанс за нещо дефектно.

14

Анонимен

преди 1 месец

Четете - доцента е имал 35 % изгаряния, момичето обаче е било с 85 %. При 35 % сигурно има някаква минимална възможност да оцелееш. Казват, че интоксикацията от газовете е била по-големия проблем

13

Хах

преди 1 месец

Доцентът не е бил с 85 % изгаряния , дъщеря му е била в по-тежко състояние. И наистина , защо мед. хеликоптер не е бил пратен веднага в района ,че да може да транспортира бързо пострадалите и да е имало вероятност да оцелеят.

12

Оформя се извод

преди 1 месец

Институциите са реагирали недостатъчно бързо и в началото не е имало никаква организация.

11

Анонимен

преди 1 месец

До Нещо не мога - Доцентът е бил с 35% изгаряния. Дъщеря му е пострадала много по-тежко.

10

Анонимен

преди 1 месец

До Кириле - Отишъл е да спасява имота си. Не е чакал друг да направи това.

9

Нещо не мога

преди 1 месец

Да свържа нещата. Как при 85% згаряне, човек може да се движи, да ходи, да разговаря? Има прцеси, които са несъвместими с човешките възможности. Губи ми се връзката.Министьрът обвини момчето, което всъщност е позвънило на 112че се укрил. Сега трябва публично да му се извини, защото и публично го обвини! А този господин, защо чак сега се яви на сцената?Каква се случва?

8

Анонимен

преди 1 месец

Всички разкази ми изглеждат странни.

7

Анонимен

преди 1 месец

Помогнал е, което е за възхищение, без да знае какво рискува, ако пламне полето. А черния път, той е бил за нивите или от автомобили на местните. Да се замисли, няма как всички да са готови за всяка авария

6

Анонимен

преди 1 месец

Прростотията по хората ходи. Нямат край тия хора.

5

Анонимен

преди 1 месец

Опитал да стигне до мястото и да помогне. Не като онзи дангалак, който бил вътре в склада и се опитал да подкара буса, за да избяга, но буса се подпалил и драснал да бяга през нивите, за да се укрие. Както стана ясно беглецът от склада се качва на автостоп и отива до гарата, където майка му го чака с друга кола. Прибира се и пуска телевизора. Това нормално ли е? Часове линейките, службите, пожарникарите питат колко хора е имало вътре, а нашия се прибрал и седнал да гледа новините!! Чудесааа!

4

Анонимен

преди 1 месец

6, съхранил го е от неудобни въпроси като 'що пи и борави с тротил едновременно?'

3

Х

преди 1 месец

евала на пича, че се е опитал да помогне.

2

Фют

преди 1 месец

"Той споделя още, че в колата не е говорил с доцента, като по този начин се опитал да съхрани и себе си, и него." И как точно го съхрани бе, телевизионен герой???

1

Кириле

преди 1 месец

А ти що си дирил майка си там, па после питаш, защо никой не те бил спрел.