59

Анонимен

преди 1 месец

Щом след 4 дена денонощно горене и гърмене на пиротехника и кой знае какво още няма проблеми с въздуха що на нас ни казват да не ползваме дезодорант? Значи аз с един лак за коса ще замърся въздуха, а тука при тази пушилка излиза, че са причислили въздуха в целия район. Подигравате ли се с нас?

58

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 69. Ами то затова и се влачим най-отзад на света и никой не ни взема на сериозно и никой не очаква от нас нещо сериозно. Петоразряден долнопробен пазар на чужди вериги магазини е територията. Всеки си прави каквото си иска.

57

Бъз

преди 1 месец

Какво искате от момчето? Собственикът да не би даваше информация, колко души са в склада.

56

Анонимен

преди 1 месец

Още като казаха доцент от Кукубенд, цялата работа стана ясна. Интелигенщината на Чалгария в пълния си блясък.

55

Анонимен

преди 1 месец

До Военен Прокурор 62. Знам, че ти си "Военен Прокурор" колкото аз съм синьо човече от планетата Шиншам в галактиката Зелено звънче. Айде другарю тролинген пий си аповете и легай.

54

До 57

преди 1 месец

Исках да напиша бива ли такава апатия...аз думи нямам... Това е много силен сигнал за обществото. Да видиш хора горят и да избягаш.

53

До 57

преди 1 месец

Най-малкото за престъпна безотговорност. Хората питаха часове колко човека има в гърмящите складове, нашия се прибрал и пуснал телевизора. Точно като в американски филм да чака новините. Бива ли такава емпатия? Аз дори думи нямам как може да остави вътре приятели, които са го хранили или са му давали работа. Да не говорим, че може и да е състудент на дъщерята на доцента или студент на доцента. На това ли ги учим децата? Защо не каза колко хора има? Никой нямаше да го вини за нищо. Както и да е.

52

Анонимен

преди 1 месец

До Военен Прокурор 60. Не можеш да знаеш какво аз знам. Стига вече глупости. Потролингенствувай някакъв друг въпрос.

51

Анонимен

преди 1 месец

До Военен Прокурор 58. Сам каза, че всичко се знае.

50

Анонимен

преди 1 месец

До До 54. А защо свидетел трябва да бъде наказван ?

49

До 54

преди 1 месец

До доказване на случая се води местопрестъпление щом има избягал свидел.

48

Анонимен

преди 1 месец

До Военен Прокурор 53. "Вие" точно нищо не знаете и само драскате глупости.

47

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 50. Какво местопрестъпление бе ? Това е местопроизшествие.

46

ПроСоТо

преди 1 месец

НИЩО нема да са "докаже" !!!.."Прокурор Наталия"...?!...ИСТИНСКИЯ прокурор ТРЕБЕ да "иматопки" !!!!..Уважавам,обгрижвам и обичам жените,но има сфери,в които те не бива да нагазват !

45

Анонимен

преди 1 месец

Време е да се потърси сериозно руска връзка за да послужи като оправдание и обяснение на всичко. Няколко пъти "експерти" говореха по тоя въпрос с недомлъвки не знам защо толкова се притесняват.

44

Анонимен

преди 1 месец

Момчето, което е жив свидетел се е скрил в буса, но видял, че буса започва да гори и дим да го няма през нивите. Директно е избягал от местопрестъплението. Няма да остане ненаказан.

43

До 39

преди 1 месец

Точно. И като му се е видял на Стоянов толкова интелигентен защо е избягал и се е скрил в къщата си? Защо не е потърсил помощ? Вътре хората са били още живи. Този трябва да го съдят за забавяне на първа помощ на пострадалите. Чул гръм и пушек видял и избягал в буса да го запали и да избяга с буса. Щото по буса да не го познаят. Но понеже е много интелигентен е отишъл с телефона да бачка на черно в склада. И понеже е много интелигентен зарязал хора да горят живи без да търси помощ.

42

Анонимен

преди 1 месец

До Военен Прокурор 46. Ами аз не знам. Никъде не е написано. Даже не знам как се казва.

41

Анонимен

преди 1 месец

До Фют 44. За кво да свежда глава ? Че същия тоя думнал склада и избил толкова хора ли ?

40

Фют

преди 1 месец

До 33. Този "дъртак" е 48 годишен доцент, който е организирал светлинни шоута в цяла Европа и е награждаван многократно. Сведи глава мало умнико и не се изказвай.