24

Дон Кикот

преди 1 месец

Да се обединят с Коцето Копейкин за цвят да има в партията и без това само гледат да прилапат баницата.

23

Анонимен

преди 1 месец

Ами срама е за всички нас.30г и нещо след прехода тия все още да ги има."Къфто" народа такава и държавата президент и т.н.

22

САМО НЕ .РАЗБРАХ..

преди 1 месец

....КОЙ ЩЕ ВОДИ " ТАТОВАТА ДРУЖИНА" И ИМА ЛИ ТЯ ОЩЕ ПОЧВА У НАС....ХАХАХАААА....ЩОТО ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ВЕРВА У КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОСТОТИИ...!!!

21

Рендето

преди 1 месец

Левите трябва са се изчистят и да не допуснат нов Олигархат в редиците си!!! Началото на Олигархическото управление в БСП беше поставено от укроФитека СтаниШеф (кръвта вода не става, укро ген да го е...), след него "Мададам Н." пое "щафетата", под ръководството на тези двамата БСП удари дъното с 8% на Изборите!!!!

20

Анонимен

преди 1 месец

Първанов като му е кеф излиза от БСП, като му е кеф се обединява с БСП. Това ли е демокрацията

19

Анонимен

преди 1 месец

Както казват хората със стар труженички ново заведение не става

18

Бардак

преди 1 месец

Хи-хи-хи, тези наистина не са добре. Щели да печелят предстоящите избори. С кого бе, лузъри, с Мая Манолова, Татяна Дончева, Румен Петков, Георги Първанов и всичките други червени отpenки?

17

Анонимен

преди 1 месец

Началото на колонизацията на Марс.Ще фъркат из космоса с летящата чиния която се намира на Бузлуджа. Марс е наш!

16

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 1 месец

Леви днес са онези които ходят на хей парад , имат правилна нехетеро токсична ориентация, имат различна полова самоличност от биологичната си такава, борят се с климатичните промени и желаят да има високи глоби за вредните емиисии от всякакъв ***-хора или домашни или селски животни ! БСП/БКП в момента са архаична консервативна патриотарска партия!Всичко свърши ,тяхните последователи са под 3 процента Живите БКП са възрастни на по 70-90 години ,другите по ел стълбове на некролози!Това е.

15

Анонимен

преди 1 месец

Време е за Възраждане!

14

Корни Импексова

преди 1 месец

Да крадем :ЗАЕДНО!!! ВИНАГИ ЗАЕДНО!!! СЛАВА НА БКП!!! СЛАВА! СЛАВА!

13

Иван

преди 1 месец

А? Не, благодаря! Приключи тая с левите. Няма кой да се върже! Отивайте в историята всички вие бивши управленци. На следващите избори ще се видите...

12

Анонимен

преди 1 месец

Ще бъдат обединени до момента, в който ще съставят изборните листи. Тогава ще се хванат за гушите и ще свърши обединението им.

11

Анонимен

преди 1 месец

Тва ляво обединение, създадено да направи сглобка с Герб, ИТН и ДПС по подобие на общинския съвет в София ще хване по малко гласове от БСП на Нинова на изборите

10

Зозо

преди 1 месец

БСП умре!!!! Всички комунисти верни на Путин гласуват за Копейката вече :))))))))))))))

9

САЙМЪН ЦИПИС

преди 1 месец

БСП УМРЯ..БСП Е ПАРТИЯ НА РОМИТЕ И МУТРИТЕ ОТ 1991 ГОДИНА.....ВСИЧКИТЕ ЛЕВАЦИ И ЛЕВИ БЪЛГАРИСТАНСКИ КОМУНИСТИ = ДЕПОРТАЦИЯ В КИТАЙ, ЗА ДА ВИДИТЕ БЛАГА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РАЙ И СТРОЙ .

8

Зозо

преди 1 месец

.....Днес БСП отбелязва 133 години.... 133г. позор и антибългарска, терористична дейност в полза на Масква. Ай сиктир!!! БСП умре :))))))))))))))))))) На изборите 4-5% макс.

7

анонимен

преди 1 месец

Левите пак ще се обединяват. Този филм сме го гледали десет пъти. Първи в листите ще са стари му цуни от БСП. Обединените малки партийки сърдити ще искат първи места в листите, и това ще е край на обединението.

6

Анонимен

преди 1 месец

Там са отишли хора не от симпатии към БСП, а защото не могат да си позволят друг излет с кебапчета, нито е по джоба им да си купят билет за концерт. До това дередже ги е докарал не друг, а столетницата и чеденцата на нейната върхушка.

5

Анонимен

преди 1 месец

Лявото исторически тръгва от арианството на Никейския събор.Лявото е Арий, а дясното са католиците ортодокси православни около Атанасий.Лява беше революцията във Франция и в Русия.Какво донесоха те на света освен войни?После добре, че хора като Метерних, Рейгън, лекуваха света.Поругаха Елцин, той се извини човека и КГБ докара Путин, а той с бърз марш отиде към комунистите в Азия.Тези неща не се осъзнават и някой овцедушно се възхищават на победата на комунистите във Франция.