87

Анонимен

преди 1 месец

Е като няма недостиг на жива сила за украйна защо тогава ги събират в камионетки насила и ги стрелят на границата който бяга. Хайде холан....

86

Анонимен

преди 1 месец

Прочетох ВСУ и спрях.

85

losers come in chain

преди 1 месец

Да отиват на фронта кавалите Кирюша канадски и огнеборец банкянски!!!

84

Libre comme air

преди 1 месец

Да отиват на фронта кавалите Путин и Медведев!!!

83

Анонимен

преди 1 месец

Русия пълзи към победата а България бяга към гроба си .

82

Анонимен

преди 1 месец

Военните са да пазят освободените територии от зелените фашисти. Хората в тях най-накрая си отдъхнаха. А, да , промедоха референдуми. А в Украйна и редовни избори се забраниха.

81

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

80

Да

преди 1 месец

Русия знае как да се оправи.

79

(^_^)

преди 1 месец

Не знам дали ще избегне истинска мобилизация, но със сигурност няма да избегне поражението си ... в раССия нещата се случват изненадващо и бързо, така стана със СеСеСерето, така ще стане и с путинската империя. Тази "военна операция" и окупация ще излязат през носът на жужи. След крахът и ще се отцепят и тези с тюбeтейкитe, а азиатските сибирски територии ще бъдат усвоени от едни жълти човечета с дръпнати очи, които в развитието си са на светлинни години от населението на блaтнaя ... !!!

78

Горчичник

преди 1 месец

Проектът квази Украил е в финалната фаза на закритието, със много крясъци, викове и коррупция като за последньо.

77

на Русия

преди 1 месец

ще и трябват военни само за западните области. Там въпроса ще го решат още по време на войната...

76

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

75

Анонимен

преди 1 месец

дeпyтат от дyмaта заплаши Киргизстан, Узбекистан и Казахстан да премахнат наказанията за наемничество в чужда вoйнa.

74

Анонимен

преди 1 месец

Голяма заблуда е заглавието на статията. Тези територии са си руски и на тях живеят руснаци, които сами искат и ще си защитават земята. Настрадаха се от украинско - американски мекици, въоръжиха се и сега само чакат някой да се покаже за да го върнат в първи клас. Толкова злоба им се е насъбрала на тези хора, че и германия да им скочи сами ще се орпавят с нея.

73

Анонимен

преди 1 месец

***! На тези територии преобладава руско население.

72

Анонимен

преди 1 месец

Ама така е било и през ПСВ, в Русия--- режали са в тинята на окопите с години- докато не идва сифилистика Ленин и съсипва тотално царска Русия....и после.е започва соц- робството и голодомора!

71

Фют

преди 1 месец

До 70. След тази победа на генерал Колев, България си връща Добруджа. Хубаво е, човек да познава историята на страната си. Истинската история, не тази, която учехме по времето на бай Тошо.

70

СМЕХ....

преди 1 месец

Абе щом Русия вече 3- та година не мърда от от позициите си и губи маса народ в окопите, не ми я фали....КРАЯ НА ТАЯ ВОЙНА ВЕЧЕ МИ Е ЯСЕН!

69

Анонимен

преди 1 месец

Кефи ме как западните писачи на статии и опорки гадаят и се тревожат как Русия се справя. Нищо от предсказанията до момента не излезе вярно. Не, няма да има мобилизация. Руският курс е към сключване на мир като следствие на сигурно военно и икономическо поражение на Украйна. С всеки изминал ден Русия се доближава до целта си. На украинците им остава малко време, за да бъдат победени и да приемат поражението.

68

Анонимен

преди 1 месец

Русия е губила много битки. Но е печелила всички войни. Не си ли забелязал, Фют? Конницата на Ген, Колев печели, но България губи територии. Които преди това са и дадени от Русия.