14

Пропаганда

преди 1 месец

Пропагандата продължава. Само че всички българи виждат със собствените си очи и усещат със собствения си гръб, крака, ръце сили и джобове, че реалността е съвсем друга от тази, която всички медии в България, купени от чужди държави, се опитват да представят финансовото дередже на България блестяща. Истината е, че има хора, които все още работят за по 800 лева. Средната заплата от 2000лв. е фентъзи приказка. България загива, а още малко ще ни изкарат, че сме най-добре в целия ЕС. ПРОПАГАНДААА!!!

13

Политкоретен

преди 1 месец

До там ли я докарахме? Българите от покрайнините да бягат в България?

12

Анонимен

преди 1 месец

Идвайте братя, носете скара, бирата от нас

11

Платена реклама!

преди 1 месец

Друго обяснение за глупостите "новини" тая вечер -няма!

10

Анонимен

преди 1 месец

Абе гледам аз , че се е напълнило със сърбе и зад тях на опашка чакат холандци, франсета и немци - все с мерак да бачкат у нас за недостижимата при тях заплата ! Пък и ще се наслаждават и на ред и законност под лидерството на Шиши, Боце, Кирчо и прочие ,,,,ама за съжаление първи април е далече .

9

Пак глупости

преди 1 месец

В Сърбия стандартът е много по-висок от нашия. Димитровград /Цариброд/ е най-бедното място в държавата, а на 50 км на изток София е най-богатото в България, така че всичко е ясно. В София не съм срещал икономически емигранти от Белград, Ниш, Нови Сад, Кралево, Чачак, Крагуевац и т.н.

8

Анонимен

преди 1 месец

Ами те са си българи, нека да идват.

7

РВ

преди 1 месец

Малиии, смятай кво е там щом тук им се струва добре.

6

охобохо

преди 1 месец

По-замъена статия неможаха да измислят. Още малко от хамерика ще кажат ,че идват да работят в българия, щото мнооооого плащали. Що не кажете ,че тия прословути заплати ги дават единствено и само едиствено у Софето

5

до 2

преди 1 месец

Ти нормален ли си.. колко добре живеели българите. Тука идват по такива селски хора без да ги обиждам. Явно че им е по лесно да се устроят тук отколкото в Белград. А и Димитровград си е български град останал в пределите на Сърбия според някъв договор.

4

Нормални процеси

преди 1 месец

Причината е, че в тези райони сърбите не инвестират. Прекалено далече са от столицата Белград, повече от 300 км. А от София Пирот е няма и 100. Сливница и Драгоман пък са направо на половин час. Нормални неща са. Никоя държава не инвестира в погранични райони особено. Ами у нас? В Силистра примерно, кой инвестира? Букурещ не е чак толкова близо, но русенци работят там.

3

61

преди 1 месец

Да напишеш "сръбски кмет" е същото като "димитровградски президент".

2

До 1

преди 1 месец

Заплатите ни и нивото ни на развитие са мечти за мнозина. Просто българите са слепи колко добре всъщност живеят. И това може да измести "първородния грях"! Мрънкалници на килограм просто.

1

Анонимен

преди 1 месец

Ехаа, и ние най-после по-добре от други, че и заплатите ни високи!