26

Анонимен

преди 1 месец

Тук всички са ок със случващото се по партиите стига да не е свързано с тези дето мразят

25

Анонимен

преди 1 месец

А за кеша от КТБ кога?Едни 4 милиарда към кого изтекоха?

24

Анонимен

преди 1 месец

.."трябва да се работи за връщане на доверието на хората в законите и институциите" Абе г-н Пеевски защо не се разходиш до Лондон или Париж за два три дена и тогава да говорим за връщане на доверие.

23

Анонимен

преди 1 месец

Този дебел *** за нищо не става .

22

Анонимен

преди 1 месец

Единственото логично нещо в цялата свинщина , включваща и " екскурзеантите ", е че Пеевски сте го публикували в раздел " Крими "

21

Айляк

преди 1 месец

Магнитски много лошо изкара Дебилянчо принудително на показ. И до определен момент, когато си вършил всички сенчести гадости в държавата, тази публичност те кара да се чувстваш уязвим и е на път да те затрие...

20

Анонимен

преди 1 месец

Чрез Пеевски цялата българска правосъдна система е санкционирана по Магнитски, защото тя е негова. Иначе щеше да го осъди.

19

Анонимен

преди 1 месец

Със стари записи от КТБ ще се бори с Радев? Как се е сетил? Някой му е казал така да направи. Митрофанова?

18

vs

преди 1 месец

Събери, като си почнал, данни и за техномаркет, КТБ, Булгартабак, Тотото (можеш да ползваш жокери от мамчето ти), Лафка! А, и виж ква е причината да си в Магнитски!

17

Rom

преди 1 месец

Delqn e dobro momche.Roden e v selo Tokachka,Oblast Kardjali,i ot tam idva lübovtamu kam Turcite.Da.: Jiveje gospodin Peevski!

16

Анонимен

преди 1 месец

Странно... Ама свинския фес, още ли е Председател и т.н. ... нали хората на Доган му биха дузпата? Или пък, понеже го отсвириха, му остава достатъчно много свободно време, за да се отрива на посолството, дано го размагнитят?

15

Анонимен

преди 1 месец

Пичът що не пусне сигнал , че е с класификация Магнит , а пък се изживява и като законодател , което си е недопустима практика .

14

Анонимен

преди 1 месец

Процес по размагнитване му се вика това. Не че и другите се цветета са мирисане, ама точно тоя да е пръв борец срещу корупцията ми идва вповече.

13

hjhjjh

преди 1 месец

А защо сега? Тези записи ги има от година насам. Причината за краткото забавяне е, че вече няма шансове за Правителство, няма и шансове за Пеевски да оцелее в ДПС. Записите му вече са излишни, ако не ги използва сега.

12

КОЙ РЕВЕ ЗА КТБ...??

преди 1 месец

КОЙ РЕВЕ ЗА БАНКАТА НА РУСИЯ И ПУТИН...??....... ПП ДБ НАЙ - МНОГО......

11

А.Колев, пасе кози

преди 1 месец

Дидо отправя предупреждение към другите си по-важни врагове, че и за тях има какво да прати, но нали е добър, още изчаква.

10

Истината боли

преди 1 месец

Единственият, който имаше топките да застане срещу променкаджиите, радьов, бойко и доган едновременно. Истината е, че Пеевски е българския Тръмп. И ще печели все повече симпатии. Промената, големите антикорупционери, които дойдоха на крилете на радьов, после го предадоха, а те се сдушиха с ГЕРБ. Какво да говорим за такива повече. Гледам единствено интереса си. Останалите мишки? ИТН? Къде са? *** задните части на радьов. Само Пеевски казва нещата в прав текст.

9

Анонимен

преди 1 месец

Просто идея си немате колко глупаво изглежда това , Тези дето трябва да създадат система от действащи институции се замерят с накакви " сигнали " през тях . Законодателство , контрол , превенции , абе кво работят тези институции та требат сигнали да си размърдат въпросите атрибути , всичко е безнадежна каша и междуособни войни , цялата държавност е това , боричкания на едни субекти за пари и власт , всичко останало кучета го яли , държава на въпросните субекти с дренаж от нещо , което би трябва

8

КГБ ПУТИН

преди 1 месец

ЗАТОВА ВЧЕРА ЗАПАЛИ СКЛАДОВЕТЕ, ЗА ДА ИМА ДРУГА ТЕМА ЗА НАРОДА, И ДА СЕ ЗАМЕТЕ СКАНДАЛА С "КЕША"

7

maca

преди 1 месец

Хахахахахах смях се с г* за си, кой го казва, че трябва да се бори копупцията, самият г-н Копурция. Крадецът вика дръжте крадеца. *** моля ви се дами и господа!