64

Това е

преди 1 месец

ЧЕРНОБИЛ БеГе

63

Шушумигата

преди 1 месец

Лyд на шарено се радва. От играчка става плачка!

62

Анонимен

преди 1 месец

Сега "държавата" сигурно ще му даде милиони на тоя да си възстанови всичко(Путин е виновен), а за хората по 1000 лева.

61

Тия

преди 1 месец

Собственици не разбраха ли,че който произвежда оръжие за да трепят народ,се наказват от всевишния.На колко такива децата им починаха,сега и на тоя от Сопот ли бе .Преди 20 дни и на собственика на завод в Тервел,Пантелейката,загина при катастрофа.Уби го дъщеря му. Ех ,така е когато се откъснеш от земния живот и мислиш,че света е твой.Не е така.възмездие има.Бъди Човек тук,за да си изживееш спокойно живота .всичко се връща на децата,и тях самите.Ех ,пари,пари,пари водят до заслепяване.

60

Анонимен

преди 1 месец

Да бе на скпаната евроатлантическа колония все някой друг й е крив дали ще са хората, Путин или друг.Само тлупите назначени от империята са невинни.

59

Анонимен

преди 1 месец

Относно думичаката "еквивалент" - също, може да се отнася за отделено количество енергия, равносилно на енергията която би се отделила ако разполагаме с определено количество друго взривно вещество, в тоя случай тротил. Често криминалистите не знаят какво вещество е ползвано или не искат да съобщят и го сравняват с широко известни като тротила. Затова казват например "тротилов еквивалент". Което е същото като все едно да кажеш "равносилно е на толкова и толкова тротил".

58

Браво на

преди 1 месец

Калин Стоянов - достоен за Премиер, само той Милее за България и като СуперМен като Капитан Бългерия е по всички точки на Родината ни и Спасява Нацията от Бедствията! ей, за това ППДБ му искат Оставката...

57

Анонимен

преди 1 месец

"Едно време взривяваха църкви." - само комунистите в Русия заради единия комунизъм са взривявали църкви и то само български. Иначе в България комунистите и ВМРО са отговорни за взривяването на църквата Света Неделя, но мотивите са били за да се убият хора.

56

Анонимен

преди 1 месец

"за какво им е да държат на склад тротилов еквивалент?" - думичката "еквивалент" означава равностойност. Тротил има в голяма част от най-обикновените пиратки. Не във всички, но в повечето. Просто е в по-малки количества. И образно казано, примерно когато събереш много пиратки на едно място, еквивалентът тротил в тях сумарно, се явява на някво чисто количество тротил измерено в няква мерна единица за тегло, пр. килограми. Сега схващаш ли? "Еквивалент" не е магическа дума от химията или алхимията!

55

Смел Гибсов

преди 1 месец

Май го дръпна ама не за опашката .....

54

Анонимен

преди 1 месец

До 51Много хубаво, ушанките трябва да се унищожават!

53

Асен

преди 1 месец

Русофилите пак застават на страната на тези които взривяват България. Нищо ново. Едно време взривяваха църкви.

52

Кой Умрел Умрел

преди 1 месец

кой НаПравил - Милиончета - да си ги Арчи със Здраве! Победителите - Оцеляват, Лузерите - Умират!!

51

Пазача в посолствоТО

преди 1 месец

Американски военни снощи са настанени в посолството на козяк в бункера под него по точно ! Очаква се гражданска война , България праща септември войници в укрина!!!!! Има голямото ДА от Б.Б

50

Анонимен

преди 1 месец

Гръмнаха складове в Елин Пелин и ХОП войната в Украйна спря??? Да ва у журналистите да ва...само за тия складове цял ден ли ще пишете бе, "професионалисти" скааапани?

49

Анонимен

преди 1 месец

Търсим си го, там е имало оръжия които отиваха към уркия

48

Анонимен

преди 1 месец

след като е само склад , а производството е китай за какво им е да държат на склад тротилов еквивалент? на кого го препродават?Тротил се употребява в зарядите на снаряди, ракети, бомби, мини и др. Също така се използва като основно взривно вещество при провеждане на подривни работи в земята, разрушаване на метални, бетонни и други конструкции.Бомбеният атентат в Сарафово е с тротилов еквивалент

47

Гошо

преди 1 месец

Тва е чуждестранен атентат и който го е направил трябва да му го върнем десеторно.

46

Анонимен

преди 1 месец

Дръпна го бе, Петьрчо, лично видях как го Дръпна

45

ЕДИН ДЕН

преди 1 месец

И В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА Е ТАКА