200

Анонимен

преди 1 месец

България и Гърция били виновни видиш ли, че руската империя била водила 14 войни с Османската империя. руска наглост и лъжа.

199

Анонимен

преди 1 месец

Много са забавни шиззотата от Кремъл. Бори ли се за някакъв си многополюсен свят, където всяка държава щяла да бъде свободна да решава своята съдба. Армения и Грузия решават да изберат Запада - Русия - "ще ви бомбим ако го направите." Или както при каманизма, всички ще са свободно ама някои ще са по-свободни от другите.

198

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 205 Пак руски лъжи. Всичко руско е лъжа. русия има 14 броя войни с Османската империя. Воювала е за собствените си имперски интереси и за контрол над население и територии.

197

Анонимен

преди 1 месец

"Преди време по руската телевизия казаха, че Русия е сгрешила като е воювала с Турция за освобождаването на България и Гърция. За Русия днес би било много по изгодно България и Гърция да бъдат част от Турция. Русия няма интереси в България, не се притестнявайте от руско влияния, Ердоган ще се погрижи за вас след разпада на ЕС." - Гледай си руската телевизия и не се занимавай с политика. Видно е, че нищо не разбираш. Даже може направо да отидеш да живееш в Русия. Защо стоиш в бедна България и ЕС?

196

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 200: И това, да разбираме, дава право на русия да нарежда на Армения каква да й е външната политика, така ли?

195

Анонимен

преди 1 месец

"А бе, защо за 35 години западно партньорство, ЕС и НАТО Бъглария от 9 милиона стана 5 милиона и българите са бедни като африканци?" - Защото преди 89-а ако бяха отворени границите, през 89-а щяхме да сме 2 милиона. Просто тези българи избягаха от комунистическия рай при първа възможност. А иначе ако на върха на държавата ни през последните 35 години не бяха инсталирани комунисти и децата им, днес щяхме да живеем доста по-добре. Сърди се на комунистите. А да сравняваш Африка с България е смешно.

194

Анонимен

преди 1 месец

Копейке мухлясала, пак лъжеш. Българите бяха бедни като африканци през 1997 при Жан Виденов, когато русия искаше евтино да изкупи България. Тогава нямаше НАТО и ЕС. Сега българите правят 3 часови опашки с коли по 7 ГКППта с Гърция. Та защо лъжеш гнусно русофилско сополче? Защо всичко русофилско е такава лъжа?

193

Анонимен

преди 1 месец

Шеф на ЕСето е една гинеколожка мошеничка, назначена чрез интриги и задкулисни сделки, която е главен участник в далавера с безползени ваксини за 70 милиарда евро платени от джоба на европейските данъкоплатци, по 10 ваксини за цялото население на ЕСе. Една мошеничка която преди година обяви финансовия срив на Русия, и че руските военни сваляли чипове от перални да ги инсталират на ракетите. Гнycното ЕСе, отвратително.

192

Анонимен

преди 1 месец

Преди време по руската телевизия казаха, че Русия е сгрешила като е воювала с Турция за освобождаването на България и Гърция. За Русия днес би било много по изгодно България и Гърция да бъдат част от Турция. Русия няма интереси в България, не се притестнявайте от руско влияния, Ердоган ще се погрижи за вас след разпада на ЕС.

191

Анонимен

преди 1 месец

Русия освен да изписва веждите на ЕС и НАТО с тези си действия, друго не знам дали постига. В НАТО вече членуват повече държави, отколкото преди войната в Украйна, а с тези заплахи към Молдова, Армения и кой ли още не, ще направят така, че още повече държави да искат са част от НАТО и ЕС, а сега членуващите дори и да не си помислят да излизат. Не знам руснаците дали си дават сметка, че всъщност по този начин работят ЗА интересите на Запада, ЗА неговото обединение и ЗА изчистване на имиджа му.

190

Анонимен

преди 1 месец

А бе, защо за 35 години западно партньорство, ЕС и НАТО Бъглария от 9 милиона стана 5 милиона и българите са бедни като африканци?

189

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 193 ПРАВИЛНО СИ НАПИСАЛ! - Да любима им е Русия а не България! благодаря ти АНОНИМЕН 193. Аз написах цяло стихотворение за преживелия живот под Руската КомунДиктатура на моя любим Дядо Маньо. Понеже в планините трудно Трактор оре и трудно се прави ТКЗС чак 1966 г. комунТарикатите иззеха земите на дедо и го натикаха да не работи на свойте земи... Пропи се дедо и след няколко години млад почина. Бог да го прости! Чист Българин Е! . вижте само колко негативи на стихотворението има!

188

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Абе защо никой от русофилите ,не ходи да живее в Рассия?Отговора е ясен-там е голяма мизерия(в Източна Русия,няма пътища,канализация,ток и прочие и живеят още в Средновековието)!!!Относно това ,Рассия да оправя други държави,да си оправи първо тяхната,защото икономически не са нито величие,нито знаят как да си усвоят големите ресурси(командват олигарси и затова държавата не печели)!Рано или късно ще загубят войната,колкото и да показват мускули!

187

Анонимен

преди 1 месец

Пашинян призна Нагорни Карабах за територия на Азербайджан и получи луксозна къща с басейн за земейството си в Лос Анжелис, но за това е виновна Русия и лично Путин, който отказа руснаците да се бият за интересите на Армения.

186

Малко факти!

преди 1 месец

До АнонименКой Карабах този, дето Армения окупира през 90 те ли ?

185

Анонимен

преди 1 месец

A наркомана защо почна на скимти за преговори? Какво дава право на Русия да определя коя страна в кой военен съюз да членува? Защо просто не воюват с Русия?

184

Анонимен

преди 1 месец

Никоя държава в която народа може да сменя ръководителите си няма са се хване на руската въдица да прави дослук (па рускаму дружба) с мракобесната Русия.

183

Анонимен

преди 1 месец

И после кремълските наглеци говорят че не се месят във вътрешните работи на други държави. Когато и да изчезне Русия от географската карта все ще е късно. Кремъл така и не разбра за 300 години че мераците им за господство въобще не отговарят на нищожните им възможности.

182

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 193: Аз не мога да повярвам, че някой ми е сложил минус даже!?!? Някой е съгласен България да е в подчинено положение на русия - една доказана съвременна диктатура, управлявяна в последните 24 и още 5г. от "човек", който изби цялата опозиция в страната и създаде държава (мафия/***) в държавата, която изсмуква всичко ценно, докато обикновените руснаци тънат в мизерия.

181

Пич

преди 1 месец

С една дума Русия продъжава да заплашва и шантажира суверенни държави. Сигурно и това има право да прави, нали форумни муурзилки?