49

sd

преди 1 месец

То тръмпугера ако беше само расист - с мед да го мажем. Той е бил 10 години пръв приятел с педофила Джефри Епстейн, който умира в затвора при неизяснени обстоятелства. Много удобно, като се има предвид че Епстейн е предлагал малолетни труженички на големци. Ха сетете се дали тръмпугера само е гледал....

48

Анонимен

преди 1 месец

Байдън жив ли е? Щом опряха да си мерят кой расист, кой не, нещо не е наред положението за щаба на Харис.

47

sd

преди 1 месец

Аз съм платена лека жена на Посолството, не ми обръщайте внимание.

46

sd

преди 1 месец

Добрата новина е че оранжевият клоун ще се спихне. Той победи, но само републиканската партия, като я унищожи с раковото си образувание МАГОТ.Всички други са отвратени от тръмпугера. Камала ще спечели - колкото и да не я искате всички п- у--т и н о и д и.

45

Офцъиците Вече

преди 1 месец

Забравиха, че Циониста Тръмп ги ЛокДаун-а и Факсинира, разбира се, Байдън продължи традицията, щото в САЩ - няма разлика - Ционист в Ляво, Ционист в Дясно или както Юдеите им се подиграват на Колонията си Съединени Ашкенаци Щати - това било Ционистко Танго!

44

Данчо

преди 1 месец

Тръмп е българският Кирил Петков!

43

Анонимен

преди 1 месец

Расист е Камала. Тя мрази бели мъже.

42

Великан

преди 1 месец

Тръмп е Величие!

41

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е най-велик!

40

До Хи хи докравар ев

преди 1 месец

Не знам кого питаш.Но си припомни думите на немеца, който разказа, че той и жена му работят и са си позволили само едно дете, за да могат да му дадат образование в престижен университет и за да имат добър стандарт на живот.Давал своята лепта за помощи, карали го да дава още, затова пита: Защо искат от мен да късам още от залъка на моето дете, за да храня 40-те деца на Бонго, който изкарва такава надница, че може да купи храна само за себе си, но си е взел 5 съпруги, нито една от които не работи?

39

БайДрън

преди 1 месец

Чичо ми го изядоха канибали. За това и мен Камала ме наричаше расист. Паразитните думи в речника и са расист, престъпник, женкар. Много мрази мъжете заради един семеен мъж, който 30 години я лъжеше, че ще се разведе.

38

Анонимен

преди 1 месец

Айде стига сте ни правили на хептен неграмотни! Преди 1980 година думата ниггер не беше обидна дума в Америка. А тука се говори за 1970

37

Анонимен

преди 1 месец

Имаше същата такава статия едно време и за Линдън Джонсън, който се похвалил в един телефонен разговор, че "като дадем същите права на тия негр*а каквито и ние имаме, ще ги спечелим да гласуват за нас още поне 200г." Човекът е бил истински визионер :))

36

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е велик !

35

Кирил

преди 1 месец

Не е. Познавам го лично, защото през 1994 година бях на световната конференция на брокерите на имоти и седяхме на една маса с Тръмп и се хортувахме. Направи ми впечатление, че около нас 50% бяха негари.

34

Доктор Хаус

преди 1 месец

Либералната секта впряга всички сили и кв.ичи неистово срещу бъдещия президент на САЩ.

33

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен - и върви разговор анонимен, от който се разбира що са анонимни. Големанов проZтотия гони суверена :)

32

БайДрън мемоари

преди 1 месец

В нашето семейство никога не е имало расисти. Даже имахме много чернокожи приятели, преди татко да ги продаде.

31

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да разбера едно простичко нещо, уж Камала водила на Тръмп, а взе да се появява очерняща кампания. Като водиш за какво ти е да се излагаш като правиш мизерии?

30

sd

преди 1 месец

То тръмпугера ако беше само расист - с мед да го мажем. Той е бил 10 години пръв приятел с п-ед--оф--ила Джефри Епстейн, който умира в затвора при неизяснени обстоятелства. Много удобно, като се има предвид че Епстейн е предлагал малолетни труженички на големци. Ха сетете се дали тръмпугера само е гледал....