9

Анонимен

преди 1 месец

Случайно да не е имитация, някакси мястото едно, а било характерно да Западна бг, нещо не ми се връзва ...изолирана находка...на плаж...? Нещо ме съмнява. Дано да греша.

8

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно е от Рациария, там държавата остави да изровят всичко, монети, грънци, плочи и всичко каквото срещнат. Там е било столица на римската империя за този район. Няма такава държава.

7

Анонимен

преди 1 месец

И ей така го намарил на плажа! България страната на чудесата!

6

Руси

преди 1 месец

Хаха ,мутро-хотелиерите ядът на римска маса. Какъв лъч на висока култура ме порази ,после казвали че българина нямаш култура. Храним се на реликви ,от това по-културен народ здраве му кажи. Хаха

5

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1 - Дали чифтокопитното двуного, което е решило да го направи на маса е съзнавало, че това е саркофаг? Не се знае кой го е намерил и дали не го е продал някому и колко пъти след това предметът е бил препродаван, залаган при хазартни игри в частен дом, а може би дори и краден?

4

Анонимен

преди 1 месец

От къде разбраха, че е пригоден за маса?

3

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Според мен е идеален за маса. Тежи много, не може да се открадне от плажа. В България всяко нещо, което не може да се открадне с лекота си е доста ценна придобивка, защото народа много крадлив.

2

Анонимен

преди 1 месец

Е са кАжи, че не сме богата държава! Глей, ползваме за маси древни саркофази! Бедните държави пари изкарват от такива антики, в музеи ги държат и им се радват, а ние ги ползваме за маси. А? Коя държава може да се похвали с такова нещо?

1

Анонимен

преди 1 месец

100% е дело на някой селски бек.