55

до 52

преди 1 месец

Успокой се малко, пий една вода и дишай. Много си се радикализирал нещо. Такива като тебе ги правят булки на ISIS и ви пускат с раниците по влакове и самолети.

54

Анонимен

преди 1 месец

Това парите от сутеньорите и джипчийте или от редовно работещите ?

53

Анонимен

преди 1 месец

Големият парадокс, нашенецът реве срещу еврото, иска си лева, а се запасява с евро.

52

До 47

преди 1 месец

Алооо, ти за здравомислещ ли се мислиш бе пингвин на "база" - Пеевски и Тиквата които фигурират като престъпни политици в списък със забрана да посещават САЩ и Великобритания, а в кошарата България са депутати защитени с ИМУНИТЕТ от разследване, съд и затвор ? Ти защо си представяш, че живееш в държава, а не на територия на МАФИЯТА, я "влез" в РЕАЛНОСТТА и се опитай с гънката си от мотика да разбереш свободен ли си или съществуваш в цензура като тази ТУК !

51

Анонимен

преди 1 месец

От Русия колко? Аааа да, николко - от там нищо не излиза

50

Анонимен

преди 1 месец

"Ако не си Асен си леля му, майка или сестра. Защото здравомислещ човек няма как да го похвали." - Аз не хваля Асен, а се присмивам на по-долния коментиращ, но явно ти нямаш капацитета да осмислиш написаното от мен и затова мисля, че си същия, който цитирам в коментара си по-долу. Не мога да ти помогна. Акъл с фуния не се налива. Хайде живи и здрави.

49

Анонимен

преди 1 месец

До До 33 - България най-бедна в света? Ти днес пи ли си хапчетата? Какво да коментирам останалото. България е най-бедна, но сред богатите... :) ... Едва ли правиш разлика между едното и другото, но няма да се напъвам да ти обяснявам. Те родителите ти и учителите ти не са успели да го постигнат, та аз ли с 2-3 коментара да успея?

48

Анонимен

преди 1 месец

До Благодарете - България я има заради българите, но най-вече заради българите тук в България... :) ... 2,24% от БВП генериран от 3 милиона емигранти и 97,76% БВП генериран от 6 милиона останали в България. Хайде сега извади калкулатори и сметни на калпак кой с колко допринася за икономиката на България. Надявам се можеш поне с калкулатора да го сметнеш, въпреки че и за това имам съмнения.

47

Анонимен

преди 1 месец

Ако не си Асен си леля му, майка или сестра. Защото здравомислещ човек няма как да го похвали.

46

Анонимен

преди 1 месец

До до 27 - Първо не се казвам Асен. Второ предполагам си по-долния коментиращ, според когото 2,24% можело да станат 90% от БВП. Ще си позволя да предположа още нещо. Още от 5-ти клас в час по математика си преписвал от другите и въпреки това едвам-едвам си хващал тройчица, нали така? Поради тази причина за еврозона с теб няма смисъл да се коментира, защото ти хал хабер си нямаш, какво е това. Питай някой твой познат русофил. Те знаят всичко. Ще ти обяснят нещата веднага...

45

До 33

преди 1 месец

Теб Копейкин ли те представя за "герой" и "родолюбец" пред ЧАЛГАРУНИЯ ? Я сега обясни защо в световната статистика България е най-бедна с най-бързо намаляващо население, с най-застаряващ суверен и най-важното с най-много навлизащи чуждици заменящи български думи и звукът "УАУ" който се използва най-вече от гладни чакали в пустините и в рекламите на Бг телевизиите ? Голям "патриот" си но само като коментарист иначе си пъзляк със сигурност !

44

Анонимен

преди 1 месец

До 36 И ако си сам не разбрах как едвам са ти стигали 3 хиляди на месец. Нещо съмнително има в теб

43

Анонимен

преди 1 месец

А, българите работещи в Расия колко пари изпратиха? Хи, хи, хи!

42

до 39

преди 1 месец

Правят се деца. Ромите правят за всички ни. Кой ша ги издържа бе копейке? За армията на Путин ли ти трябват?

41

до 27

преди 1 месец

Асене? Как са алабалистиките с Урсула за еврозоната?

40

Благодарете

преди 1 месец

Opku na Германия, Сащ и Испания, че ви има още като държава(макар и подобие на такава)

39

Анонимен

преди 1 месец

На този етап е по- важно да се правят деца. Парите от арбайтери на фона на БВП са смешни. Лапета правете, не кучета!

38

Анонимен

преди 1 месец

"Заплатата ме е 12 000 евро без извънредния труд.В България ми беше 3 хил. лева.Едвам изкарвах месеца" - И? Защо реши, че някой от четящите се интересува от това?

37

Анонимен

преди 1 месец

Иван Вазов е умрял преди години и България не е изчезнала, обаче видиш ли Пенчо от село Пенчово ако не прати 200-те евро на жена му, България щяла да изчезне. Ало, гастарбейтерчетата, вие наистина ли се мислите за по-важни от Иван Вазов например? Пиша само неговото име надявайки се поне за него да сте чували, че с толкова големи претенции освен да реша, че за нищо не ставате, друго няма какво да си помисля. България може без вас, може и без мен. Вие дали можете без нея е друг въпрос!!!

36

Анонимен

преди 1 месец

Заплатата ме е 12 000 евро без извънредния труд.В България ми беше 3 хил. лева.Едвам изкарвах месеца