48

Анонимен

преди 1 месец

Хахахахахааха

47

Анонимен

преди 1 месец

Браво, Слънчев бряг си е супер .

46

Име

преди 1 месец

На който му харесва да ходи!

45

До 41

преди 1 месец

Сега го разгледах тоя Батуми, ами че то май пясък няма само камънаци?

44

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

До 41. Грузия е негрузинска,а древна Българска земя,в която преди идването на ромите грузинци имахме условия за възстановяване на истината. Там са най-дълбоките пещери и тунели,които водят към първата ни Ашкеназка Родина-Недрата на Майка Земя ,от която Ной Патриархът ни изведе,след като бяхме нападнати и превзети от Нефилим.

43

Анонимен

преди 1 месец

Преди 2г.в нета намерих един пиччага дето си дава апартамента в Бургас-тристаен,БУКВАЛНО на 50м. от Морската Градина и на 5мин.пеша от плажа.Тоя пичч ми искаше 2022та 100лв/нощувка за апартамента с гараж(това е важно,щото в центъра на Бс е синя зона).Има си климатици,печка,хладилник-ако щеш яж по заведения,ако щеш си готви вкъщи.Август пак сме там,а той вика "За лоялен клиент няма да ти вдигам цената". Една седмица-700лв,а вие ходете на Слънчака!Ако не беше Мишо щях да ходя в гърция или турция!

42

x

преди 1 месец

за щастие Гърцките курорти изпреварват българските

41

АнонимеН

преди 1 месец

СИГУРНО МИЛИАРДИ СЕ НАЛЯХА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИМА И НОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ ЩОТО МНОГО ПАРИ СЕ НАЛЯХА ТАМ. СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИМА МНОГО ДОБРА ПЛАЖНА ИВИЦА И Е ЗАКЪТАНО И ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ СТАВА ЗА МОРЕ!

40

Виготура

преди 1 месец

ПичоBе и дами, от другата страна на Черно море е Грузия с прекрасни курорти, невероятна храна и природа и топ обслужвене. 2 седмици в Батуми в хотел с басейн и закуска и вечеря илизат около 100 лвно ден за 3членно семейство. И грузинците ни изпревариха мамавидеба мутрохотелиерчета!!!

39

1

преди 1 месец

До гларусНе е бил сингъл бе, кореспондентът Джон е бил с мъжът си Питър. Много им харесало, нали тези бракове са вече законни там. Значи е било семейна почивка...

38

Анонимен

преди 1 месец

Баш Слънчака ли? И какво ще им покаже на децата това райско семейно кътче? Тълпи пияни, надрусани младежи, безразборен секс под всеки храст и на плажа, шум и мръсотия - все полезни неща за невръстните.

37

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

До 29. Ами ела при мен във Франция и Испания. Нямаш нужда от пари за море,но ще имаш безкрайна морска ивица,планини... Ще си просим ,ще си пием и ще се зъбим на тирана. Аз колко пъти да повтарям,ще е по-добре да се проси,отколкото да се проституира всекидневно,робувайки на тираните ? имам три дома,а заради робството не мога да си влезна в тях. Какво друго ми остана,освен да си пия пиенето и храня поробените птици ? Ела и ще видиш какво е да си свободен от лаборална проституция.

36

Анонимен

преди 1 месец

Слънчака е най-добрия курорт за най-бързо хванаще на трипер..

35

Анонимен

преди 1 месец

А колко струва линейката в слънчака ? Верно ли имало две фирми с линейки - СИК и ВИС2 ? А на Ивелин Михайлов верно ли му вдингали ,,застраховката,, на 100 000 лева ? И тва законно ли е или е рекет ?

34

Анонимен

преди 1 месец

Курортът преди години го наричахме Слънчев бряг или Съни бийч. После мутрите се опитаха да го прекръстят на Слънчака, което звучи толкова мутренски...

33

Роко2

преди 1 месец

Има и такива семейства по-модерни ...

32

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Всеки етнически чист британец,включая ирландците извън Великобритания е не просто добре дошъл,а задължително трябва да остане в Майка България,за да комплектоваме Народът Български,който е Келти -Викингски .Българите сме последната крепост на Галия,защото сме Гали. Галия и келтите и Викингите,които бидоха откъснати от нас. И ако може да ни понаучат да свирим и пеем,че сме забравили,а те са Боговете на музиката днес,заедно с Германците. Да живее АШКЕНАЗИМ България !

31

Анонимен

преди 1 месец

До Топ! Сънито е държавен курорт. Ха се сетете от къде идва тази деградация и разруха? Ами да..

30

Анонимен

преди 1 месец

Хайде юруш на мутродемократите по Бетономорието.

29

гларус

преди 1 месец

Слънчака и семейна почивка ?! Нещо журналиста на индъпендънт май е бил сингъл като е идвал ;)