204

Анонимен

преди 1 месец

Цитат на Борис Писториус от преди месец "До пет години Русия ще бъде в състояние да нападне НАТО". Очакваме нов срок следващия месец.

203

Анонимен

преди 1 месец

До До 208, какви украйнски копейки те гонята па тебе бре, в България има само руски ***, нагли, безочливи и продажни, ама в най-скоро време ще им спрат патоците

202

Анонимен

преди 1 месец

Предложете на Зельо да премести Киев на изток ако това ще ви успокои.

201

До 208

преди 1 месец

Ами аз по морето не знам украинките копейки изобщо да са правили опит да работят нещо или така е най-добре да си лежат,а другите да работят и да ги хранят ,е до кога си мислиш ,че някой,ще търпи такъв параzuт

200

Анонимен

преди 1 месец

Чак до залива Посиет ..

199

Анонимен

преди 1 месец

Руската армия скоро ще отстъпи до Владивосток,Находка и Куйбишевка...

198

ППДБ активист

преди 1 месец

Африкански мигранти за белите ви дъщерички в името на евроатлантизма ! Ще борим демографската криза и с мигранти без качулки от Непал и Бангладеш! Гласувате за ППДБ и получавате тъмно бели патки в българските езера!

197

Анонимен

преди 1 месец

последните 3 войни на русия започнаха по време на олимпийските игри, 2008, 2014, 2022, така че е напълно възможно да направят още една по време на тези олимпийски игри, това е варварски народ, който живее само от грабежи и убийства, така че предупрежденията на Германия трябва да се взимат на сериозно

196

Анонимен

преди 1 месец

До 184- защото са стелт изтребители и са невидими! Само убедени натовисти могат да ги забележат. Русофилите нямате шанс!

195

Анонимен

преди 1 месец

Руската армия се движи в посока запад от ден първи на войната. Някак логично ми се струва. Другия вариант е да прекосят САЩ, да преплуват Атлантика, да прекосят Европа и да настъпят в Украйна от изток.

194

Анонимен

преди 1 месец

Откакто Асенчо вдигна три пъти пенсиите,*** хептен спряха да ходят на работа.Чекат 7мо число да гепат на бабите си пенсията.

193

Не съм

преди 1 месец

Путинист, обаче слушах едно изказване на Путин, което отговаря на тоз въпрос - на запад, казва, плашат хората си с Русия за да могат да ограничават свободите им и да ги контролират. Друг е въпроса доколко може да им се вярва на политиците по принцип

192

Ура

преди 1 месец

Аферим Машала на жената Моника Люински-Свирчока.

191

Анонимен

преди 1 месец

Няма ли да почва вече войната между ЕС и Русия да видя колко български евроатлантика ще излязат срещу Русия ???? Предишния път евроатлантиците тогавашни фашисти развяха червените знамена на 9 септември и не можаха дори един штик да искарат срещу червената армия :))))) Сега филма се повтаря . Българския евроатлантик е силен само като трябва да се усвояват фондове и да се краде от народа с евродупитатски ,,заплати,, тип подкуп партиини субсидии каквито нямаше до преди ,,членството,, евробандити .

190

До 201

преди 1 месец

Така и запада дава пари да ги таковат руснаците украинските копейки и те реват до небесата

189

Анонимен

преди 1 месец

Ама то и Украинското контранастъпление върви на запад. За това нищо не споменават.

188

Анонимен

преди 1 месец

Копейките поне ги таковат за пари, а вас демократите ви жулят безплатно като евтини парцали и после ви изхвърлят. И понеже няма на кой да се оплачете, ревете по форумите- копейки, та копейки. Толкова сте креативни в мисленето, че друго не ви идва наум. Или пък сте заслепени от злобичката си... Съжалявам ви, но виждам как може да ви се помогне, а и не искам, честно казано.

187

Юнеско

преди 1 месец

Да живее Моник Люински,свирчока

186

Анонимен

преди 1 месец

Избираш възраждане, избираш дъното и градът ти да стане Видин и Благоевград. Лято е, идете, вижте, и направете избор. От изток не идват инвестиции. Идват диктатури.

185

българина

преди 1 месец

никой не го интересува какво казва самоунищожава ща се страна с мигранти мюсюлмани..