80

Анонимен

преди 1 месец

Защо ги освободихме през 1918 година? Бихме се за тяхната свобода, докато Запада беше съюзник на Русия. И за благодарност от Запада, че освободихме Литва, Латвия, Естония, Полша, Украйна, Беларус, Финландия, получихме Втора национална катастрофа и ни отнеха територии.

79

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 70 - Сега е модерно, да ти сипват "експертите" от университета и подбраните говорители и мислители, които ще кажат на черното бяло.

78

Анонимен

преди 1 месец

До 77, дъртия Путин се дъни единствено в гaщите си, при това редовно! ХАХАХАХА

77

Анонимен

преди 1 месец

Ние пък много се кефим Путин като ги дъни , и те като скимтят в един глас.

76

Анонимен

преди 1 месец

Алкохолиците от Финландия ще ни водят към война с Русия. България освободи Финландия от Русия през 1918 година и още чакаме да ни признаят за освободители и да ни построят паметници. Финландия да признае България за освободител от Русия.

75

GEORGE LOUKAS HELLAS

преди 1 месец

КУРИОЗА И ЯКОТО Е ЧЕ ИМЕННО ФИНАЛНДИЯ и ЕСТОНИЯ СА СЪС НАЙ-БЛИЗКИ ЕЗИКОВИ, РАСОВИ, и КУЛТУРНИ ВРЪЗКИ с МАДЖАРЗОГОШ (ХУНГЕРИА)..защото и трите народа са угро-фини = финно-угори !..Муахахахах !!.....УГРО-ФИНСКА ФИНЛАНДИЯ ЩЕ ТАКОВА МАМАТА НА УГРО-ФИНСКА УНГАРИА .

74

Анонимен

преди 1 месец

Голям го вадят съседите на Дядо Коледа. Обаче като видяха, че кремълското джудже се ядоса, не свариха да си плюят на петите да бягат да влизат в НАТО :)))

73

Анонимен

преди 1 месец

Унгария част от Руската федерация! 2024г.

72

Анонимен

преди 1 месец

Финландия е една северна пустиня. Пустиняците искат да командват.

71

Ми правилно

преди 1 месец

Да ги гонят Унгарците от ЕС и тва е

70

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 50 Напротив любопитството е признак на висока култура, колкото си по любопитен толкова повее неща научаваш, а ъпаците мислещи с, че знаят всичко си остават ъпаци, защото не четат и не са любопитни.

69

Анонимен

преди 1 месец

До 67, най-големите тъ*паци в света са руснаците (доказано), а видяхме че неутралните държави са най-лесната жертва на руските из*ро*ди!

68

До Анонимен 48

преди 1 месец

Що си мислиш, че всички са като теб и чакат някой пари да им даде. Парите си ги изкарваме, затова имаме право на позиция, а не да копи/пестваме опорки. А ти ясно какво чакаш и защо мърмориш.

67

Анонимен

преди 1 месец

Най-голеите ъпаци в света от неутрална държава, се превърнаха във враг на Русия и сега хем ще харчат милиарди за краварски шантаж хем може да ядат бой и от Русия.

66

Анонимен

преди 1 месец

А Финландците знаят ли?

65

Анонимен

преди 1 месец

Къде пък тази *** видя европейска дипломация? Като дойде в Европа император Си, той срещна ли се с Борел? Борел кога за последно е разговарял с *** на Зеленски - САЩ? Това да си седиш в Брюксел и да гледаш кой къде ходи не е дипломация, а е шпионаж и доносничество ако донасяш до медиите какво не ти е харесало вместо да го кажеш на унгарците. На европейците ни писна да сме безгласна буква в събитията, само Орбан се опита да посредничи, Борел до последно няма да разбере какво става.

64

Анонимен

преди 1 месец

Мразя ЕСССР и НАТО безплатно няма нужда да ми плащат като на евроатлантиците.

63

Анонимен

преди 1 месец

Финландия да не се мазни, а да си гледа нея. Колкото тя има право да е в ЕС, толкова и Унгария. Това е чиста завист, че Унгария има стабилен управник с топки, който не чака някой да му нареди какво да прави.

62

Ленин

преди 1 месец

Госпожа Урсула ЛаеН и тази русалка ще обслужват 4000 емигранти наден пред семействата си. Това ще го направим под лозунга - европейски ценности и шоуто водещи ще бъдат - Папата от Ватикана и някой рептил от Брюксел.

61

Анонимен

преди 1 месец

Каква Финландия пита, бе? Пита някаква kokoшка. Финландия питала! На финландците им е през крачола за Унгария и ЕС. Те даже не знаят къде се намира ЕС.