25

КАМАЛА ХАРИС

преди 1 месец

САМО ДА МЕ ОБЯВЯТ ЗА ПОБЕДИТЕЛ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА! И ОБЕЩАВАМ ТАКОВА ЯКО МАСОВО РАЗПОРВАНЕ НА ТЪПУТИНИ ДА ИМА В УКРАЙНА , ЧЕ САМО СИ ВИКАМ ДАНО ДАНО ДАНО

24

Христо Христов

преди 1 месец

Правилно! Това беше желанието и на генералите от НАТО!

23

Анонимен

преди 1 месец

А така! Ще воювате до последния украинец! хи хи хи

22

батальонът се строяв

преди 1 месец

Явно китайците не са удовлетворили молбата на кулебко да предадат на Кремъл, че са готови с ваззелина.. кофти работа, скоро и децата от яслите ще могилизират.

21

Анонимен

преди 1 месец

И квоооо урки нема всички избегаха от Уркайна :)))

20

трябва, трябва!

преди 1 месец

Той отдавна трябваше да приеме такъв закон за обща мобилизация на украинските мъже. А в целият Евросъюз полицията трябваше да организира хайка за укрили се и отклонили се от военна служба в Родината млади украинци. Те да бъдат задържани с белезници на ръцете и по най-бързия начин със самолети да бъдат транспортирани до Украйна. Където да им сложат в ръцете по един Калашников и да се бият за майката-родина Украйна. Родина мать завьот са казвали по време на Втората световна!

19

Малък Праз

преди 1 месец

В Радата пълно мнозинство има партията на Зеленски - Слуга на народа. В Украйна, парламент, правителство и президент са незаконни, но номерът минава докато се удължава военното положение. Спре ли да се удължава, започва подготовка за парламентарни и президентски избори, които ще доведт и до ново правителство. Защо не се отменя военното пположение е очевидно - Зеленски потъва в небитието, а може би и в плитък гр..б.

18

Марш

преди 1 месец

Зеля, МАРШ на фронта!

17

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски се обадил на Тръмп да му честити кандидатурата, но не се обадил на Харис понеже службите му казали кой ще кара влака в САЩ.

16

дай дай дай дай дай

преди 1 месец

Да не би китайците да са казали на кулебко да си събира багажа и да се изнася обратно към 404?

15

Анонимен

преди 1 месец

Ще бъде запомнен като наркоманът който затри окрайна

14

КАМАЛА ХАРИС

преди 1 месец

ЩОМ МЕ ОБЯВЯТ ЗА ПОБЕДИТЕЛ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ 2024-ТА ЩЕ НАСТАНЕ ИСТИНСКО МАСОВО РАЗПОРВАНЕ НА ТЪПУТИНИТЕ В УКРАЙНА ,А И НЕ САМО! НЕ СЛУЧАЙНО СЕ КАЗВАМ КАМА-ЛА!

13

Анонимен

преди 1 месец

Щели да мобилизират децата от детската градина понеже няма други налични. В краен случай щели да мобилизират депутатите от Върховната Рада. Зелето търси 500 000 за мобилизация. Издал закон, с който се забранява на всички посолства по Света да подновяват лични карти и паспорти на мъже от 18 до 64 годишна възраст. Единствено могат да подновят документи с изтичащ срок в Украйна. Имал идея да арестуват всички украинци от публиката на Европейското по футбол, които били 400 000, но нямал подкрепа.

12

Хаха ха

преди 1 месец

Зеленко няма да има и кьде да се скрие , като капитулира украйнаС украинци е пьлно в цял свят а те ще търсят мьст за убитите близкиСьщо у руснаците де

11

Анонимен

преди 1 месец

И оня с мустачките преди да се гръмне в бункера е направил всеобща мобилизация от деца до до достолепни старци.

10

Анонимен

преди 1 месец

НАЕСЕН КАМИЛАТА ЩЕ ОТВЕЕ СЕНИЛНИЯ СТАРЕЦ ТРЪМП КАТО КУЦО ПИЛЕ ДОМАТ, И ДО ДНИ, ДОРИ ДО ЧАСОВЕ УКРАИНСКАТА АРМИЯ МИНАВА В КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ И ВЛИЗА В МОСКВА, И ПУТИН ОТИВА НА СЪД В ХАГА, А РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЗЧЛЕНЕНА НА МАЛКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ДЪРЖАВИ КОИТО ЩЕ ЖИВЕЯТ ПО НАШИТЕ ЦИВИЛИЗОВАНИ ПРАВИЛА И ЩЕ НИ ДОСТАВЯТ ЕВТИНО СУРОВИНИ И ЕНЕРГИИ ДА СИ РАЗВИВАМЕ ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ЩЕ СИ ЖИВЕЕМ БОГАТО КАТО САМОДОВОЛНИ И ОЯДЕНИ ЗАПАДНЯЦИ.

9

Ари Голдберг

преди 1 месец

Горди сме с Тебе! Само СананяхУ е Убил Повече Гой-им от Тебе в Цялата ни ЮдеюХазарска История!!

8

Анонимен

преди 1 месец

Драснете и че от полунощ Словения и Румъния не му пускат ток, защото прекрати транспорта на нефт през Укрия. Типично самопрострелване в крака.

7

Споко

преди 1 месец

Споко, Украйна не бърза, времето работи за Украйна. ВСУ бавно и систематично унищожава военната сила и техниката на Русия останала от СССР, това може да продължи няколко години, но Русия вече е рухнала, а зад Украйна стоят НАТО целия цивилизован свят с 80% БВП, Русия с икономика колкото Португалия и БВП 3% няма абсолютно никакъв шанс за победа.

6

АнонимеН

преди 1 месец

ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА КАМАЛА ХАРИС КАТО НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЩЕ НАПРАВИ УКРАЙНА ПОБЕДИТЕЛ СРЕЩУ ЗЛАТА АРМИЯ НА ТЕРОРУСКАТА!