263

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 239 Спи спокойно! От теб никой нищо не иска.

262

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 239 Защото сме хора преди всичко. Защото човешкото трябва да е на преден план. Докато има индивиди като теб, които са против доброволчеството, против даренията и само броят парите, никога няма да станем Човеци. За разлика от теб доброволци и пожари гасиха. Ще си останем селски хитреци и тарикати. Друг е въпросът, колко месеца държавата плаща енергийните разходи на частния бизнес. Частният бизнес прибра сухата пари, не увеличи заплатите, не увеличи осигуровките. Само се угоява.

261

Анонимен

преди 1 месец

България е гладна просякиня.С душа поциганена, необута,тя проси чуждоземна милостиняпо пътя между Лондон и Калкута.Честта е болна, съвеста пияна,а ореолите - алъш-веришии луд е, който плаче с Дебеляновпо някакави си белоцветни вишни.

260

Анонимен

преди 1 месец

Факт: Другари КомунКатърКомунисти! Искам да повторя думите на Хитлер "Комунизма това са еврейството". Болшевишка власт в Русия - геноцида проведен от евреите срещу бялата раса. Лично за мен са неизмерими. Кръв глад, смърт, разруха. Кристиян Раковски - Единствената продажна българска *** участвала активно в чифутската конспирация от 1917 година. Ликвидиран лично от Юдата Сталин през 1941г.

259

Анонимен

преди 1 месец

Искам да повторя думите на Хитлер "Комунизма това са еврейството". Болшевишка власт в Русия - геноцида проведен от евреите срещу бялата раса. Лично за мен са неизмерими. Кръв глад, смърт, разруха. Владимир Илич Улянов - Ленин - майка от еврейски произход. Лев Давидович Бронщейн - Троцки - евреин. Йосиф Сталин - грузински евреин. Карл Радек - евреин. Мойсей Уритски - евреин. Евно Азеф - евреин. Александер Беркман - евреин. и още 25 Комунисти евреи.... Повръща ми се ...

258

Анонимен

преди 1 месец

До ПроСоТо......ти по колко искаш бе по 6.50 ли????

257

милокйко

преди 1 месец

Що ве, нашенецът не е ли и той ора ве?!

256

Приел бил да помага

преди 1 месец

Значи защо да не ги съпоставяме бе ***?И едните и другите се нуждаят от помощ, въпросът е как им се помага и на едните и на другите. Забелязва се огромна разлика и силно нежелание да сепомага на родното ти население и на една десета от това което се предоставя на Укрите.

255

ПроСоТо

преди 1 месец

човека изгубил в пожарите 250 елитни овце,тояглаванак ще го "компенсира" с 1500 лв ! По 6 лева на овца..

254

ПроСоТо

преди 1 месец

тоя ни убеждава,че укрите са "свещени крави",а ние сме "***","трета ръка" същества..Катоидиота Денков:..-Той не искал България да е добре,искал Русия да страда...АЙДИОТДОАЙДИОТА !!!!

253

Анонимен

преди 1 месец

Абе Главчев, какво се занимаваш да им обясняваш на булгерианса?! Даже са им много тези фургони. Аз ако бях на твое място щях да пратя два багера да им изкопаят дупки да си направят землянки. каква по голяма помощ от два багера?

252

Анонимен

преди 1 месец

В момента и по времето на СОЦА Фундаментала на БЪЛГАРИЯ станаха развъдените ЦИНГУРЕЛИ на Бай Тошо!

251

Анонимен

преди 1 месец

И жените, и жените от Украйна да ходят на фронта! Нали приеха конвенцията за равноправие на половете.

250

Анонимен

преди 1 месец

А бе нали уж ГЕРБ ги Славчу ги изчегърта, що пак ни управляват ?

249

Анонимен

преди 1 месец

Едните бежанци в хотели, другите във фургони? Я бе главоч, на кой ги разправяш тия? Я депортация на всички украйнски мъже от 18 до 60 години в мамковината им, да грабват оръжие и на фронта. Патриотично! И ти с тях!

248

Анонимен

преди 1 месец

Г-н Главчев много подробно Ви обясни че за българи фургоните са просто разкош не вали не духа какво повече за едни българи които си живеят в кочинки. С украинците трябва по любезно те са ни гости, чужденци , аристократични и чуствителни хора са затова те могат само на хотелче

247

Политик

преди 1 месец

Бии пр00000стака (българина) по главата, бии биии биииии!!!

246

Анонимен

преди 1 месец

Наистина не бива да ги съпоставяме, украинците трябва да са в много по-голям лукс. Но офччият народ не протестира, значи всичко е ОК!

245

Анонимен

преди 1 месец

Къде е ФУНДАМЕНТАЛА НА БЪГАРИЯ - БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛЯНИ? Къде е ФУНДАМЕНТАЛА НА БЪЛГАРИЯ - БЪЛГАРСКИТЕ ЛЕГИОНЕРИ? Къде е ФУНДАМЕНТАЛА НА БЪЛГАРИЯ - БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ? Къде е ФУНДАМЕНТАЛА НА БЪЛГАРИЯ - БЪЛГАРСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ. Къде е ФУНДАМЕНТАЛА НА БЪГАРИЯ - Вярата в Българският Бог на ХОРАТА - (((ЗАГРЕЯ)))-(((СЛЪНЦЕТО))) и като изгрее на ХорИзОнта да играеме ХОРО и заедно да пееме в ХОР? Къде? Всичко е унищожено от КОМУНИЗМА след инвазията на СССР на юдата ЙСИФ СТАЛИН!!!

244

Алекса

преди 1 месец

Това че и украинци и руснаци се бият яко и не се предават означава само едно ! Че са един народ ! Но украинците Запада яко ги измами и сега ядат дървото !