5

Пенционер носталгик

преди 1 месец

А ние едно време по бай Тошово как само го бяхме решили този проблем....ехеееееее. Няма ги вече тези истински мъже от соца - детето си мие зъбите в банята, докато майка му пикae до него, после се сменят, а мъжа си измива зъбите на кухненската мивка и се изпикавa в нея и всичко става навреме и никой не закъснява. А сега....лигльовци

4

Анонимен

преди 1 месец

Двустаен с две тоалетни? Каква му е квадратурата на такъв двустаен? Каква част от тази квадратура са всъщност идеалните части от общите части на сградата? Знае се също, че около 10-11% от общата квадратура на жилището представлява дебелината на стените. И като приспаднем и квадратурата на двете тоалетни, колко квадратни метра за обитаване остават? Две стайчета, едното от които има ъгъл, оборудван като място за готвене и кухненски шкафове.

3

Иван

преди 1 месец

Пишете си поне спонсорирана публикация или платена реклама. Само брокерите си вярвате вече на такива статии. Пазарът замря, от седем месеца имаме обявен имот за продан, свалили сме вече 20% от цената предложена от брокера и НУЛА интерес! От 1 август ще свалим с още 10% и дано се продаде, че е наследство и трябва да делим пари, никой от наследниците не иска имот.

2

Анонимен

преди 1 месец

Две тоалетни, две бани, търсят се. Затова като майстор плочкаджия в София правя минимум по 10 бецалки всеки месец от началото на годината! Не завиждайте - в момента не правя - на остров Лесбос съм!

1

Две тоалетни

преди 1 месец

Явно рязкото увеличаване на вноските по ипотечни кредити има слабително действие.