115

термокамера

преди 1 месец

Термокамерите ще регистрират всяка нагрята тенекия, всяка нагрята стъклвна бутилка

114

КултураМиЯнко

преди 1 месец

https://youtu.be/95rNtTczAsM?si=YuUc5ph-8HUZ6CKW

113

киро

преди 1 месец

Едно PR-рче искахве дамо да си направим , а тя каква стана . Никакво разбиране от страна на тия хора , а бяха такъв подходящ декор само , трагедия , мъка , изгорялото му имущество , а ние отпред с Денката по бели ризи , с торби обещания и празни глави .

112

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че имаме натовска техника, която да помага в гасенето на пожарите. Например : Ми - 17, БАТ- 1М, БТМ - 1М, ЗИЛ - 131, ЗИЛ - 130, УАЗ - 469, УАЗ - 452 - всички на 50+ години. Иначе ние сме в нато от 20 години (според една реклама по телевизора) ...

111

Анонимен

преди 1 месец

лиготий,навремето Кирил искаше по 1 брутна заплата за Украйна,сега що няма такъв призив.

110

От Старческия дом

преди 1 месец

Воден - старческия дом изгоря. Добър ден, господин Денков, ще направите ли дарение за нашия старчески дом?- Разбира се, ето ви тъщата!

109

Киро

преди 1 месец

А какво даде на зачерненото семейство, като уби бащата от ПТП и остави в тежко състояние майката!***.

108

Анонимен

преди 1 месец

Нищо вярно няма в думите на Петков,жителите направо ги изгониха от там цитирам думите им "махайте се на нас екскурзианти не ни трябват".

107

Коравото момче

преди 1 месец

Интересно защо царя Тиквa не отиде при хората...а забравих той ходи само при случаи с подбрани предварително лакеи за да му слушат тъпотиите и лъжите и фалшиво да го възхваляват.Сигурно ако отиде без наредена публика някой може и да го поздрави с една лопата по лъжливата мутра.

106

Анонимен

преди 1 месец

До Нане Върза му се що народът е *** та му връзва , а властта е много пари и облаги срешу некадърността от тяхна страна , купони , круизи , всичко на държавна пара и пълнене на лични сметки , след което продължителна почивка от усилията на екзотичен остров .

105

Нане

преди 1 месец

кирчу и алхимика да дадът личен пример и да приберат по едно бхаратско многолюдно семейство за отглеждане при тях у дома си... ===)))

104

Анонимен

преди 1 месец

Ей праадльо ,що не настанитуе Хората в хотели на Олинклузив ,с здравна помощ и по 1200лв кеш на калпак както правите с укрите ? А,гадове долни продажни ? с две кила ориз ли си тръгнал Бе ? оня па милиардера с два фургона .

103

Анонимен

преди 1 месец

Ще черпел с фафли . Ама който гласува за пъпъ дъбъ .

102

Анонимен

преди 1 месец

Огънят във Воден отново лумна. Голяма трагедия!

101

Нане

преди 1 месец

кирчу гулям кънадец порасна, а без разрешение от тати и едно кайве не мое пийне.... Как му се върза на акъла, кака лена.... ===)))

100

Да ги настанят

преди 1 месец

В градски жилища

99

Свободен българин

преди 1 месец

Тия с изгорелите домове да питат оня дебелия от Банкя и ортака му по кражби Шиши защо няма техника и машини за пожарната.12 години крадяха,като за последно и пари имаше само за милиционерите за да ги пазят,всъщност и сега с тяхната калинка Калинчо продължава същата политика.

98

Порно на Държава

преди 1 месец

Кирето ще им достави пици с кристали. Ухаааа. А Химика ще им даде най чистите кристали.

97

киро

преди 1 месец

С Найт Тицин сме луди , за това се разбираме и решихме да си направим едно предизборно селфи със страданието на хората , много е подходящо и ефектно , е за малко не ни биха , ама следващия път ще включим и такъв елемент ..

96

morgan

преди 1 месец

с това което открадна трябва и къщи да им направиш ***