210

Анонимен

преди 1 месец

Да извикат в комисията и хора които да защитават Ивелин Михайлов за да е честно.

209

Анонимен

преди 1 месец

До Факт Ако Сарийски имаше капка самоуважение нямаше да се замесва в тези лaй..a , не би следвало да са му на нивото , но явно ниво няма , има интерес и егоцентризъм .

208

Анонимен

преди 1 месец

Защо слушате един нарко зависим не знам ..????

207

Факт

преди 1 месец

Защо не публикуват изявлението на Доц.Сарийски. В това тук няма нищо!

206

КОЛКОТО И ДА СА ЛОШИ

преди 1 месец

ТЕЗИ ХОРА НЕ ВЯРВАМ ДА СА ПО- ЛОШИ ОТ СЕКТИТЕ НА БОЙКО ДОГАН И КОРНЕЛИЯ

205

Анонимен

преди 1 месец

Биткойна само нагоре ли въврви?

204

Анонимен

преди 1 месец

Как да вървят инвестициите нагоре като целия държавен апарат е впрегнат срещу проекта умнико? Тебе един НАП да ти пратят само примерно и ще напълниш гащите.

203

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Доста глупава теза . Откачалка дето търси популярност , но едва ли ще я получе освен от такива като теб .Всъщност въобще задаваш ли си въпроса какво го застрашава , нищо , освен някой провокиран от ненормалното му поведение в яростта си да му изкриви и другата страна на ченето . На мен лично крясъците ме , наглостта му ми действат като агресия спрямо мен и ако и ако в лично мое присэствие няма да се вэздържа . Улично поведение е за улицата , а там нщата се решават по улично .

202

Анонимен

преди 1 месец

А инвеститорите как са ? Хубу ли е да се инвестира в България ? *** повторят ли грешката . Инвестициите им защитени ли са от закона ? Има ли закон въобще ? та да има и инвестиции ??? Искали да го фалира . Иво е фалирал от както се е родил . Виждали ли сте с колко милиона са на минус ,,бизнесите,, му ??? Тоз не може до докаже парите и за гщите на гъзо си а пълен с имоти че и жена му .

201

Анонимен

преди 1 месец

Секта от балъци, живеещи в юрти и конюшни. Българска тъпанарщина.

200

Анонимен

преди 1 месец

РАЗМНОЖИТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ НА КУМАНИТЕ - НАПРИДОШЛИ ОТ ЖЪЛТАТА РЕКА НА КИТАЙ през 12 век е УНИКАЛНА.... ПОГЛЕДНЕТЕ ДНЕС КИТАЙ.... през 60 те годони на миналия век бяха 600 милиона - сега са Милиард и Половина.... Колко са биле в България по Времето на КУМАНА Бай Тощо? не се знае... Но той ги развъди до НЕУЗНАВАЕМОСТ Основата на Размножаване на Народа Български - Ковбоите - Селяните бяха унищожени с Крепосническото Право .... Работехме за РАЗМНОЖАВАНЕТО НА ЧАЛГА КУМАНИТЕ!

199

Анонимен

преди 1 месец

Ломските роми са руси. Значи са кумани. Антропологията го доказва.

198

Бонго Бонго

преди 1 месец

Посегнал на брака си, заради пари....Цъхрвул

197

Аз

преди 1 месец

Вие наркомана и престъпника Симон Милков ли взехте да цитирате простотиите му. Пълно падение и унищожение на държавата, стигнахме дъното.

196

Анонимен

преди 1 месец

Е при положение, че пра-пра-пра дядо му Теодор е куманин, той какъв да е?

195

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 199 - Бай Тошо е ром, това е доказано. Но куманите нямат нищо общо с ромите, не фантазирай.

194

Анонимен

преди 1 месец

Продължение - - - -, а на север от тях са волжките българи. В периода на Средновековието много често са съюзници на българските владетели. Нямат генетична общност с турците. Дори в средновековните им некрополи много рядко се намират тленни останки на кумани, в които може да се открие лек монголоиден примес. У руския народ и отчасти у поляците има много повече монголоидна примес, отколкото при куманите.

193

Анонимен

преди 1 месец

Не пука какъв е Симо-Тека наркоман ли .. Изключително смел.. Добре че има такива смели хора

192

Вассилис Каррас

преди 1 месец

КЪДЕ СЕ СКРИ ФЕЛДМАРШАЛЛ МАРКОВ ??..НЕ НЕ НЕ---ГЕНЕРАЛИСИМУС НИКИ МАРКОВ ??..КЪДЕ Е ТОЯ ПОД-ПУЛКАВНИК ? :)))...ЗАЩО СЕ СТРАХУВА ОТ ВЕЛИКИЯ ЖУРНАЛАСТ ШИМОН МИЛКОВ ?

191

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 178 Ей, неграмотен народ. *** са дошли от северозападната част на Индия, Пенджаб и Раджистан. Куманите произхождат от централна Азия и нямат нищо общо с китайците. Първоначално прабългарите са били племе живяло в северозападен Китай или край границите. Те са били част от киданите наемани да се бият срещу заплащане. Българите нямат нищо общо с траките живели по тези земи много преди това.